Senior Manager M&A

Senior Manager M&A

 • Strategy
 • Consulting
 • Amsterdam
 • Gepubliceerd op: 25 oktober 2021
 • Vanaf 8 jaar werkervaring
 • 3786 views

Kandidaatprofiel*

 • Minimaal 8 jaar werkervaring in advieswerk gericht op operationele turnaround of een vergelijkbare tak binnen een corporate
 • Leidinggevende ervaring
 • Commerciële skills
 • Diepe kennis van winst- en verliesrekening
 • Analytisch en datagedreven
 • Passie voor M&A

* Uit onderzoek blijkt dat vrouwelijke kandidaten pas solliciteren als ze aan 100% van de eisen voldoen, terwijl mannelijke kandidaten dat al bij 60% doen. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV graag tegemoet.

Download volledig profiel

Direct solliciteren

Elke organisatie heeft baat bij gestroomlijnde operatie, gereduceerde kosten of toename in omzet. Deloitte adviseert klanten bij het verbeteren van hun winstgevendheid rondom een fusie of overname. Hiertoe introduceerde Deloitte recent hun Performance Improvement-propositie. De Senior Manager M&A bouwt mee aan uitbreiding van de propositie, stuurt teamleden aan en helpt cliënten hun winst- en verliesrekening te optimaliseren.  

Over Deloitte

Deloitte is een dienstverlener met wereldwijd 244.000 medewerkers en kantoren in meer dan 150 landen. Met ruim 5.500 medewerkers en 14 kantoren verspreid over Nederland is Deloitte één van de grootste aanbieders in accountancy, belastingadvies, consultancy, risico-advies en financieel advies. In deze laatste tak houden de adviseurs zich onder andere bezig met alles wat betreft fusies en overnames (M&A). 

Deloitte als wereldwijd bedrijf kenmerkt zich door hun toegevoegde waarde, betrokkenheid, culturele verscheidenheid en integriteit. Deloitte helpt medewerkers bij het maken van weloverwogen keuzes, gericht op de dagelijkse werkomgeving en uitdagingen waar medewerkers voor staan. De werksfeer is informeel en los, gecombineerd met een sterke drive om cliënten verder te helpen.

Corporates en bedrijven in het portfolio van private equity-bedrijven worden uitgedaagd om hun waarde te verhogen door te innoveren en diversifiëren. Deloitte is begin 2021 gestart met de Performance Improvement-propositie om klanten te helpen hun waarde te verbeteren ten behoeve van een transactie. Dit Performance Improvement-team valt binnen Deloitte’s M&A-practice.

Deloitte is op dit moment op zoek naar een Senior Manager M&A voor Performance Improvement. Zij/hij bouwt mee aan de propositie, stuurt teamgenoten aan en bouwt relaties op met cliënten om waardeverbetering te realiseren.

 Deloitte’s Performance Improvement-team heeft als focus: snelle operationele veranderingen leveren die cash flow en EBITDA marges verbeteren voor cliënten in alle industrieën.” Karin de Sousa Nobre, Partner Value Creation Services bij Deloitte 

Vacature: Senior Manager M&A

De Senior Manager M&A is onderdeel van het leiderschapsteam van Performance Improvement, dat wordt geleid door een ervaren partner samen met de Senior Managers. De afdeling helpt (internationale) cliënten met het verbeteren van hun winstgevendheid rondom een transactie. De Senior Manager M&A werkt hiervoor nauw samen met de CEO of CFO van de cliënt of met de private equity-partij als het gaat om een portfoliobedrijf.

Binnen bedrijven komt steeds meer data vrij. De afdeling Performance Improvement maakt daar goed gebruik van. De Senior Manager M&A diagnosticeert, samen met een team, allereerst de waarde van cliënten voor of na een transactie. Hiervoor maakt zij/hij gebruik van data en diagnostics. De Senior Manager M&A adviseert de cliënt vervolgens over het verbeterpotentieel op de winst- en verliesrekening. Hiervoor werpt de Senior Manager M&A een holistische blik op de posten en gebruikt haar/zijn inzicht om vast te stellen waar het verbeterpotentieel zit. Het team helpt cliënten in sommige gevallen ook om te implementeren, bijvoorbeeld door het creëren van een honderddagenplan. Het werk is analytisch en technisch, en tegelijk ook dynamisch en creatief omdat elk bedrijf vraagt om een andere aanvliegroute.

De propositie is begin 2021 in de markt gezet, waardoor de afdeling zich nog in start-up-fase bevindt. Deloitte ambieert deze afdeling flink te laten groeien richting de toekomst. Dit biedt de kans aan de Senior Manager M&A om de afdeling en het team mede op te zetten en nauwe relaties met klanten op te bouwen. 

 De rol van Senior Manager M&A biedt een kans om diepe specialistische kennis en ervaring op te doen in waardeverbeteringen bij grote bedrijven, binnen de afwisselende en gemoedelijke werkomgeving die Deloitte te bieden heeft.” Willemijn Hooimeijer, Senior Manager Value Creation Services bij Deloitte 

 

Interesse? 

Deloitte werkt voor invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Catherine Visch via catherine.visch@topofminds.com om
 te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Catherine Visch Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Solliciteer op deze functie

Senior Manager M&A

 • Vul je gegevens in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen

 • Hidden
 • Deel je CV en optioneel LinkedIn URL
 • Max. bestandsgrootte: 10 MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.