Senior Manager

Senior Manager

 • Consulting
 • Bergambacht
 • Vanaf 10 jaar werkervaring
 • 4424 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Bisnez werkgeverspagina voor andere vacatures

Kandidaatprofiel

 • Vanaf 10 jaar ervaring
 • Als adviseur of project-/programmamanager
 • Actief netwerk in de corporate sector
 • Bedrijfskundige achtergrond of vergelijkbaar
 • Focus op de lange termijn
 • Bevlogen teamplayer

* Uit onderzoek blijkt dat vrouwen pas solliciteren als ze aan 100% van de eisen voldoen, en mannen al bij 60%. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV graag tegemoet.

Download volledig profiel

Zowel klanten als medewerkers kiezen bewust voor de authentieke werkwijze van veranderbureau Bisnez. Wanneer de kernwaarden – toekomstgericht, oprecht, menselijk, zorgvuldig – resoneren, resulteert dat in vruchtbare langetermijnrelaties en een ongekend laag verloop. Bisnez hoopt een zeer waardevolle uitbreiding te vinden op senior-manager-niveau om het corporate portfolio verder te laten groeien.

Over Bisnez

Bisnez is een succesvol bureau voor verandertrajecten op het gebied van bedrijfsprocessen, governance, informatie en control. De dienstverlening van Bisnez bestaat uit drie onderdelen: Advies & Inrichting, Projectmanagement & Realisatie en Verankering & Optimalisatie. Met andere woorden: Bisnez is pas klaar wanneer de gewenste verandering stevig in de organisatie is verankerd.

“Het feit dat bij Bisnez een mensencultuur heerst, dat een ander jou als persoon echt ziet staan, is belangrijk voor mij. Er wordt rekening gehouden met je wensen en ambities, maar ook of een opdracht bij je past. Dit geldt ook voor opdrachtgevers: wie is de klant, wat drijft hen, wat willen ze veranderen en wat doet dat met de medewerkers?” – Wim Nieuwenhuis, Management Consultant bij Bisnez

Centraal in de werkwijze van Bisnez staan opdrachtgevers en medewerkers, wat resulteert in gezonde langetermijnrelaties. Het team van bijna 50 consultants en projectmanagers bedient een scala aan opdrachtgevers, van banken en verzekeraars, tot overheden en uitvoeringsinstanties tot energiebedrijven en zorginstellingen.

De orderportefeuille Bisnez is zeer goed gevuld. Het gaat zelfs zo goed, dat het bureau graag nieuwe, ervaren consultants en projectmanagers verwelkomt om aan de vraag van opdrachtgevers te kunnen voldoen.

Vacature: Senior Manager

De missie van de Senior Manager is opdrachtgevers uit het bedrijfsleven te helpen beter te functioneren. De Senior Manager zal haar/zijn uitgebreide ervaring en netwerk inzetten om zowel het bereik als de impact van Bisnez in de corporate sector te vergroten.

Projecten bevinden zich veelal op het snijvlak van bedrijfsvoering, finance, IT en risk. De rol van de Senior Manager is strategisch, tactisch en pragmatisch. Zij/hij is een (sparring)partner voor de management- en directielagen van de opdrachtgever, maar zorgt ook dat de veranderplannen goed landen in de organisatie. Samenwerking is daarbij een sleutelwoord. Het maakt niet uit of dat met een projectteam van de opdrachtgever zelf is, met medewerkers van Bisnez, met externen, of met alledrie. Het allerbelangrijkste is de opdrachtgever met een complexe veranderopgave te helpen met het oog op kwaliteit én de lange termijn.

Naast het succesvol uitvoeren van projecten zal iemand op het niveau van Senior Manager ook meebouwen aan Bisnez zelf. Dat doet zij/hij zowel door het netwerk van klanten uit te breiden, als door collega’s te begeleiden in hun professionele ontwikkeling.

“Overstappen naar Bisnez doe je als je hart bij Consulting ligt, maar je klaar bent voor een andere manier van werken. Samenwerken in plaats van ellebogenwerk. Oprecht partnerschap in plaats van een partnerstructuur.” – Peter-Willem van Lindenberg, Algemeen Directeur Bisnez

De belofte aan alle medewerkers is: bij Bisnez kun je niets worden, behalve goed in je werk. Top of Minds mag de titel van Senior Manager hanteren voor de werving, zodat het beoogde niveau van de nieuwe collega direct duidelijk is. Maar binnen Bisnez is iedereen gewoon Management Consultant of Project-/Programmamanager. Het resultaat van deze positionering is dat de keuze voor Bisnez een hele bewuste is. Medewerkers voelen zich echt thuis en zijn loyaal aan de organisatie.

 

Interesse?

Bisnez werkt voor invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Catherine Visch via catherinevisch@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Lees hier het interview met Judith Koetsveld, Projectmanager bij Bisnez

Contact

Catherine Visch Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.