Senior Java Engineer

Senior Java Engineer

  • IT
  • Technology
  • Amsterdam
  • Vanaf 4 jaar werkervaring
  • 1124 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Relay42 werkgeverspagina voor andere vacatures

Hoe persoonlijker en relevanter interacties tussen bedrijven en consumenten, des te groter de marketing-impact. Het MarTech platform van Relay42 personaliseert digitale marketing voor bedrijven met behulp van innovatieve, AI-gedreven software. Dit is next-level marketing en de Senior Java Engineer geeft hieraan de volgende grote ‘push’.

Over Relay42

Bedrijven interacteren op allerlei manieren met de consument. En daarvoor geldt: hoe meer gepersonaliseerd en relevant interacties zijn, hoe groter de impact. Met het grote aantal (digitale) marketingkanalen – twitter, facebook, linkedin, e-mail, telefoon, chat, en ga zo maar door – is personalisatie voor veel bedrijven een enorme uitdaging. Relay42, een veelbelovende Nederlandse scale up, helpt bedrijven door met behulp van innovatieve, AI-gedreven software digitale marketing te coördineren en te personaliseren.

De innovatieve software van Relay42 helpt bedrijven persoonlijk relevante boodschappen op het juiste moment en in de juiste dosering aan consumenten te sturen, en zo meer impact uit marketing te genereren. De software werkt binnen elk ecosysteem en met elke vorm van klantdata. Daarbij levert Relay42 op maat gemaakte oplossingen voor elk bedrijf. Bedrijven als ABN-AMRO, Air France-KLM, VodafoneZiggo en Achmea maken al gebruik van Relay42’s software.

Het bedrijf bestaat sinds 2011, telt inmiddels rond de 80 medewerkers en heeft de ambitie om nog veel verder te groeien. Het hoofdkwartier staat in Amsterdam, maar heeft daarnaast locaties in Europa en Singapore. De sfeer is informeel, met veel ruimte om elkaar te inspireren en van elkaar te leren. Deze omgeving past goed bij de niet-hiërarchische cultuur van Relay42: het bedrijf is jong, divers, ondernemend.

Vacature: Senior Java Engineer

Vanwege de razendsnelle groei zoekt Relay42 een ervaren Javaan met een passie voor big data technologie. De Senior Java Engineer is verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van het state-of-the-art datamanagementplatform van Relay42. Hij/zij moet in staat zijn om de omvang en complexiteit van dit platform te vertalen naar eenvoudige, te onderhouden en cloud-native schaalbare code.

De Senior Java Engineer heeft niet alleen focus op de Java microservices in AWS, de Kinesis Data Streams en dataprocessing met Hadoop en Spark. Het gaat bovenal om de impact die hij/zij hiermee maakt. Met behulp van het platform van Relay42 wordt de klantrelatie van miljoenen consumenten in binnen- en buitenland gestuurd. Een wijziging heeft dus directe impact op de klantervaring van al deze mensen! Dat is een grote verantwoordelijkheid en tegelijkertijd enorm inspirerend om aan bij te dragen.

Naast goede communicatieve vaardigheden beschikt deze Javaan ook over een flinke dosis teamspirit. Relay42 is een groeiende en ondernemende club, dus bijdragen aan het verbeteren van teamprocessen en teamspirit wordt erg gewaardeerd. Verbinden door mentorschap en het delen van kennis met collega’s geven de Senior Java Engineer energie.

“Het zou tof zijn als we een gedreven Javaan vinden die naast het bouwen aan software ook het bouwen aan een bedrijf ziet als een uitdaging”. – Stefan van Egmond, Talent Aquisition Manager

Bij Relay42 werken veel verschillende nationaliteiten, relocation is dan ook geen enkel probleem. Er wordt gewerkt in een informele setting met genoeg ruimte voor pionieren, zelfontwikkeling en fun.

Relay42 werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem voor meer informatie contact op met Hayke Tjemmes via hayke.tjemmes@topofminds.co

Contact

Hayke Tjemmes Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.