Senior Consultant

Senior Consultant

  • Consulting Exit
  • Consulting
  • Amsterdam
  • Vanaf 3 jaar werkervaring
  • 1109 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Simon-Kucher werkgeverspagina voor andere vacatures

Simon-Kucher – dé expert in commerciële strategieën – biedt ervaren professionals de kans om hun skillset te verbreden, hun carrière te versnellen en aan de slag te gaan bij een inspirerend en ondernemend adviesbureau met alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroei.

Over Simon-Kucher

Simon-Kucher verbetert de topline van haar klanten sneller, beter en structureler dan wie ook. De Strategy & Marketing Consultant richt zich met name op strategie, marketing, sales en pricing. Het internationaal gerenommeerde adviesbureau staat bekend om haar objectieve en analytisch diepgravende adviezen waar haar klanten concreet mee aan de slag kunnen. Geen vuistdikke rapporten, maar direct toepasbare oplossingen.

Typische onderwerpen waar Simon-Kucher aan werkt zijn bijvoorbeeld nieuwe Business- en verdienmodellen, prijsstrategieën, en het verzilveren van (digitale) innovaties. Het bureau werkt voor een brede en diverse set aan klanten: van grote multinationals tot de Hidden Champions en van Consumer Goods en Retail tot Industrial Goods, Software en Financial Services.

Simon-Kucher is trots op haar warme en enthousiaste cultuur met veel ruimte voor ondernemerschap. De mensen leggen er de lat enorm hoog, voor zichzelf en voor elkaar, en streven alleen naar de allerbeste resultaten voor hun klanten. Tegelijkertijd is de sfeer persoonlijk en hecht men veel waarde aan een goede work-life balance.

Met meer dan 38 kantoren over de hele wereld biedt Simon-Kucher alle voordelen van een groot kantoor: internationale mogelijkheden, uitgebreide trainingsprogramma’s en uitstekende voorwaarden. Tegelijkertijd zorgt het relatief kleinschalige (maar snelgroeiende!) kantoor in Amsterdam – met zo’n 50 consultants – voor een open en inspirerende cultuur waar je snel veel verantwoordelijkheid krijgt.

Vacature: Senior Consultant

De Senior Consultant is de motor van een projectteam. Hij/zij is direct betrokken bij alle fasen van het projectwerk: van proposals en het eerste contact met klanten, tot het opzetten van analyses en het presenteren van de inzichten. Daarnaast begeleidt en coacht hij/zij junior collega’s.

“De nieuwe Senior Consultant moet analytisch, kwantitatief en communicatief sterk zijn. En veel waarde hechten aan ondernemerschap. Iemand die zelf kansen najaagt en het interessant vindt om mee te bouwen aan ons kantoor.” – Onno Oldeman, Managing Partner

Teamwork staat in het werk als consultant centraal. De Senior Consultant bouwt hechte langetermijnrelaties met klanten en werkt intensief samen met collega’s. Samen met zijn/haar teamgenoten levert de Senior Consultant ieder project weer topkwaliteit.

De Senior Consultant krijgt snel veel verantwoordelijkheid. Hij/zij heeft veel interactie met de partners van Simon-Kucher en met senior klanten. Daarbij krijgt de Senior Consultant de kans om in verschillende sectoren aan veel uiteenlopende onderwerpen te werken, en zelf te kiezen waarin hij/zij zich wil specialiseren. Daarmee is de stap naar Simon-Kucher er één richting enorme groeimogelijkheden en een razendsnelle leercurve.

Simon-Kucher werkt voor invulling van deze vacature met Top of Minds. 
Neem voor meer informatie contact op met Catherine Visch via catherine.visch@topofminds.com.

Contact

Catherine Visch Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.