Senior Associate Physician Performance

Senior Associate Physician Performance

  • Analytics
  • Health
  • Amsterdam
  • Vanaf 5 jaar werkervaring
  • 2441 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de LOGEX werkgeverspagina voor andere vacatures

LOGEX Group wil met behulp van big data de kwaliteit, transparantie en efficiëntie van de gezondheidszorg verbeteren. De organisatie groeit zowel nationaal als internationaal in razend tempo. Er komt nu een sleutelrol vrij binnen het Prestatiemodel-team; een prachtige kans om op strategisch niveau met klanten te werken en direct een waardevolle maatschappelijke bijdrage te leveren.

Over LOGEX

LOGEX Group is marktleider op het gebied van healthcare analytics. Met behulp van big data en geavanceerde software biedt de organisatie zorgaanbieders (ziekenhuizen, artsen en verzekeraars) een breed scala aan technologische oplossingen die inzicht geven in zowel patiënt-uitkomsten als kosten van de zorg. LOGEX ontwikkelt producten en diensten waarmee ziekenhuizen, medisch specialisten en wetenschappelijke organisaties zich doelgerichter en efficiënter kunnen organiseren, en levert daarmee een vitale bijdrage aan verbetering van de zorg.

Bij de in 2008 opgerichte organisatie werken inmiddels zo’n 330 consultants, developers, analisten en andere specialisten in vestigingen in Nederland, Tsjechië, Zweden, Finland, Noorwegen, Verenigd Koninkrijk en het Midden Oosten. LOGEX geldt wereldwijd als de eerste one-stop-shop voor Value Based Healthcare en als organisatie echt impact heeft op de zorgsector. Zo is LOGEX momenteel betrokken bij een groot landelijk project dat de kosten van Covid-19 pandemie in kaart probeert te brengen. De big data van LOGEX bieden daarbij een schat aan relevante inzichten. Terwijl de achtergrond van de medewerkers van LOGEX uiteenloopt van technische, medische en kwalitatieve achtergronden, vinden zij elkaar in een gedeelde passie voor de zorg en de intrinsieke drive om de sector te verbeteren.

 “Bij ons is het een continu proces van ontwikkeling. We helpen klanten om de resultaten uit onze analyses te implementeren of bepaalde aanpassingen door te voeren in de modellen. Als we iets veranderen of een nieuwe tool ontwikkelen, dan heeft dat direct impact bij de gebruikers.” – Olivier Rijssenbeek, Senior Associate

Het LOGEX Prestatiemodel
Het LOGEX Prestatiemodel helpt medisch specialisten bij inzicht in capaciteit, de omvang en doelmatigheid van de geleverde patiëntenzorg. Het model maakt het mogelijk om de performance van ziekenhuizen, afdelingen en medische specialisten onderling te vergelijken. Meer dan 90 procent van de Nederlandse ziekenhuizen gebruikt het Prestatiemodel, bijvoorbeeld voor uitbreidingsvraagstukken, de verdeling van het honorarium of projecten om de poliklinische, diagnostische en klinische doelmatigheid te vergroten.

Vacature: Senior Associate Physician Performance

De Senior Associate is verantwoordelijk voor de toepassing van het Prestatiemodel op de performance van artsen. Dat houdt in: een duidelijke visie voor het product ontwikkelen, klantrelaties opzetten en verder uitbouwen, roadmaps uitwerken en het team van analisten coachen, begeleiden en motiveren. Het is een strategische en innovatieve positie met grote maatschappelijke impact.

Door het monitoren en uitbouwen van bestaande klantrelaties heeft de Senior Associate een grote rol in de commerciële groei van het Prestatiemodel. Door de goede relatie met klanten vergaart de Senior Associate ook waardevolle inzichten in en feedback op de producten, wat essentieel is voor het continu verbeteren van de LOGEX-suite.

Senior Associate Physician Performance rapporteert aan de Business Unit Lead Prestatiemodel. Samen stellen zij de roadmap op voor verdere productontwikkeling. Vervolgens werkt de Senior Associate nauw samen met de associates en analisten binnen het Prestatiemodel-team om het product steeds verder te optimaliseren.

 

Interesse? 

LOGEX werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Vivian den Dekker 
via vivian.dendekker@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Vivian den Dekker Solliciteer
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.