Senior Associate Physician Performance

Senior Associate Physician Performance

 • Amsterdam
 • Gepubliceerd op 7 september 2020
 • Vanaf 8 jaar werkervaring

Voor wie?

 • Minimaal 8 jaar ervaring
 • Binnen consulting, product of tech
 • Uitstekende analytische vaardigheden
 • Klantcontact kunnen op- en uitbouwen
 • Affiniteit met de zorg
 • Pragmatisch en resultaatgericht
 • Gestructureerde werkwijze

LOGEX Group is marktleider op het gebied van healthcare analytics. Deze tech-scale-up heeft als missie met big data de gezondheidszorg in Nederland te optimaliseren. Er komt nu een sleutelrol vrij binnen het Prestatiemodel-team; een prachtige kans om op strategisch niveau met klanten te werken en direct een waardevolle maatschappelijke bijdrage te leveren.

Over LOGEX Group

Door slim gebruik te maken van big data en geavanceerde software helpt LOGEX Group zorgaanbieders de kwaliteit, transparantie, efficiëntie en dus ook betaalbaarheid van de zorg flink te verbeteren.

De range van klanten is groot: van ziekenhuizen, artsen en medisch specialisten tot verzekeraars en wetenschappelijke organisaties. LOGEX ontwikkelt producten en diensten waarmee zij zich doelgerichter en efficiënter kunnen organiseren. Van inzicht in patiënt-uitkomsten tot zorgkostenanalyses – LOGEX is de one-stop-shop voor Value Based Healthcare wereldwijd. Door deze positionering groeit het bedrijf hard.

De in 2008 opgerichte organisatie heeft inmiddels kantoren in Nederland, Tsjechië, Zweden, Finland, Noorwegen, Verenigd Koninkrijk en het Midden Oosten. Er werken zo’n 330 consultants, developers, analisten en andere specialisten met uiteenlopende technische, medische en kwantitatieve achtergronden. Samen staan zij garant voor brede kennis en een open mindset, wat duidelijk terug te zien is in de kwaliteit van de oplossingen.

“Bij ons is het een continu proces van ontwikkeling. We helpen klanten om de resultaten uit onze analyses te implementeren of bepaalde aanpassingen door te voeren in de modellen. Als we iets veranderen of een nieuwe tool ontwikkelen, dan heeft dat direct impact bij de gebruikers.” – Olivier Rijssenbeek, Senior Associate

Het LOGEX Prestatiemodel
Het LOGEX Prestatiemodel helpt medisch specialisten bij inzicht in capaciteit, de omvang en doelmatigheid van de geleverde patiëntenzorg. Het model maakt het mogelijk om de performance van ziekenhuizen, afdelingen en medische specialisten onderling te vergelijken. Meer dan 90 procent van de Nederlandse ziekenhuizen gebruikt het Prestatiemodel, bijvoorbeeld voor uitbreidingsvraagstukken, de verdeling van het honorarium of projecten om de poliklinische, diagnostische en klinische doelmatigheid te vergroten.

Vacature: Senior Associate Physician Performance

De Senior Associate is verantwoordelijk voor de toepassing van het Prestatiemodel op de performance van artsen. Dat houdt in: een duidelijke visie voor het product ontwikkelen, klantrelaties opzetten en verder uitbouwen, roadmaps uitwerken en het team van analisten coachen, begeleiden en motiveren. Het is een strategische en innovatieve positie met grote maatschappelijke impact.

Door actieve sales en het monitoren en uitbouwen van bestaande klantrelaties heeft de Senior Associate een grote rol in de commerciële groei van het Prestatiemodel. Door de goede relatie met klanten vergaart de Senior Associate ook waardevolle inzichten in en feedback op de producten, wat essentieel is voor het continu verbeteren van de LOGEX-suite.

Senior Associate Physician Performance rapporteert aan de Business Unit Lead Prestatiemodel. Samen stellen zij de roadmap op voor verdere productontwikkeling. Vervolgens werkt de Senior Associate nauw samen met de associates en analisten binnen het Prestatiemodel-team om het product steeds verder te optimaliseren.

LOGEX werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem voor meer informatie contact op met 
Catherine Visch via catherine.visch@topofminds.com.

Contact

Catherine Visch Mail

Download het uitgebreide functieprofiel

Download Functieprofiel

Neem contact op

Match

Senior Associate Physician Performance

Indien je profiel past op deze vacature zal de betreffende consultant binnen enkele werkdagen contact met je opnemen om een eventueel vervolg te onderzoeken. Aarzel niet en laat je e-mailadres achter.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Solliciteer op deze functie

Senior Associate Physician Performance

Laat je e-mailadres achter en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen, meestal dezelfde dag nog!

 • Indien gewenst kun je hieronder jouw CV en/of Linkedin url met ons delen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Stel een vraag

Senior Associate Physician Performance

Vraag over deze vacature? Vraag het Catherine Visch

Supply Chain ManagerFEST
Volgende vacature
Head of E-Commerce SunSunweb Group

Aanmelden voor vacature nieuwsbrief

Iedere vrijdag de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.