Sales Manager Retail

Sales Manager Retail

  • Sales
  • Consumer
  • Haarlem
  • 776 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de GiftForYou werkgeverspagina voor andere vacatures

Sales Manager Retail

Tamar de Leeuw (COO Gift For You) valt maar gelijk met de deur in huis: “Business-as-usual bestaat niet bij Gift For You: we groeien zo hard dat alles continu anders is.” Nick Stals (CEO Gift For You) reageert: “Out-of-the-box is de enige manier om onze groeidoelstelling – verdubbeling in drie jaar – te halen.” Voorbeelden zijn het aangaan van partnerschappen over de inrichting en het beheer van het schap, promoties op de winkelvloer of analyseren welke producten waar het best worden verkocht. Misschien verkoopt een Champagne-arrangement in een boerendorp wel minder goed dan in ’t Gooi? En houden ze in Maastricht evenveel van bitterballen als in Rotterdam? De Sales Manager Retail past het aanbod in het retailkanaal aan op dit soort onderzoeksresultaten. De Sales Manager Retail bepaalt het assortiment bij de grootste klanten, maar gaat ook op zoek naar nieuwe partners en afzetkanalen.

Type werkzaamheden

De Sales Manager Retail vergroot de omzet en het rendement bij alle retailers in Nederland. Hoe? Door het versterken van de concurrentiepositie, stevige onderhandelingen over de positie in het schap, nieuwe acties, maar ook door strategisch na te denken over de hele categorie. GiftForYou wil verder professionaliseren, meer aandacht voor de categorie en weten wat de shopper wil is dan essentieel. De Sales Manager Retail stuurt twee Account Managers aan om dit te realiseren en werkt direct samen met de CEO en COO.

Profiel

Ervaring met sales in het retailkanaal is cruciaal. De Sales Manager Retail is gericht op groei, maar vergeet niet hoe belangrijk relatiemanagement is in dit kanaal. De Sales Manager Retail is strategisch, slagvaardig, innovatief, commercieel en durft out-of-the-box te denken.

Contact

Janko Klaeijsen Solliciteer
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.