Research Assistant

Research Assistant

 • HR
 • Consulting
 • Amsterdam
 • Gepubliceerd op: 12 april 2022
 • 3802 views

Kandidaatprofiel*

 • WO-niveau
 • Werkervaring niet vereist
 • Brede interesse in het bedrijfsleven
 • Communicatief
 • Gestructureerd
 • Beschikbaar: minimaal 16 uur per week

* Uit onderzoek blijkt dat vrouwelijke kandidaten pas solliciteren als ze aan 100% van de eisen voldoen, terwijl mannelijke kandidaten dat al bij 60% doen. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV graag tegemoet.

Download volledig profiel

Direct solliciteren

Flexibele uren, een gezellig team, ruimte voor eigen initiatief, een lekker salaris en een goede voorbereiding op de arbeidsmarkt – het is niet voor niets dat Top of Minds een van de meest geliefde werkgevers is onder studenten in Amsterdam en omstreken. Er zijn op dit moment weer een aantal felbegeerde bijbanen beschikbaar als Research Assistant. 

Over Top of minds

Top of Minds is een vernieuwend en verfrissend kantoor in de traditionele markt van executive search. Sinds de oprichting in 2008 is het bedrijf uitgegroeid tot de marktleider van het middensegment. Top of Minds voorziet de mooiste werkgevers op de top van de arbeidsmarkt van invloedrijke professionals, zowel op vaste als op interim-basis. Opdrachtgevers zijn A-merken als bol.com, Heineken, de Bijenkorf en Pathé maar ook start- en scale-ups zoals ANNA+NINA, NoFairytales en Felyx.

Het hoofdkantoor is gevestigd in een klassiek herenhuis nabij het Vondelpark in Amsterdam. Daarnaast opent Top of Minds in de eerste helft van 2022 twee nieuwe kantoren in Frankfurt en Madrid. Op dit moment telt het team 45 professionals, maar dat aantal zal de komende tijd hard groeien.

De cultuur combineert informeel met professioneel. Ook is er veel aandacht voor zelfontplooiing en persoonlijke ontwikkeling. Medewerkers krijgen de kans om binnen hun eigen discipline door te groeien of over te stappen naar een andere functie.

Vacature: Research Assistant

Er zijn verschillende redenen waarom de studenten die bij Top of Minds werken dat met veel plezier doen. Het is een kans om veel te leren over recruitment van getalenteerde collega’s, er is veel ruimte voor gezelligheid en de waardering van collega’s is groot.

De Research Assistants ondersteunen de recruitmentconsultants op veel verschillende manieren. Denk hierbij in de eerste plaats aan het zoeken naar de perfecte kandidaat voor de verschillende rollen waar consultants aan werken, via het netwerk van Top of Minds en via LinkedIn. Daarnaast kunnen Research Assistants – afhankelijk van hun achtergrond en voorkeur – betrokken zijn bij agendabeheer, contact met klanten en potentiële kandidaten, administratieve taken, IT-zaken en/of online marketing. Voor Research Assistants die de ambitie hebben om na hun studie binnen Top of Minds door te groeien, bestaat die mogelijkheid.

“Twee jaar geleden begon ik naast mijn studie Data Science bij Top of Minds. Inmiddels ben ik in vaste dienst met een dubbele functie en veel verantwoordelijkheden.” – Georgie Westerterp, Duurzaamheidsmanager en Research Manager

Voorbereiding op de arbeidsmarkt
Doordat Research Assistants betrokken zijn bij het sollicitatieprocess van het begin tot het eind, is dit een uitmuntende voorbereiding op de arbeidsmarkt. Research Assitants zijn betrokken bij het vinden van de juiste kandidaat, zorgen ervoor dat alle klanten en kandidaten de juiste informatie ontvangen, begeleiding van de kandidaten en consultants helpen het overzicht te bewaren.

Er wordt een commitment van minimaal 16 uur per week verwacht, waarbij Research Assistants flexibel vanuit huis of kantoor kunnen werken. Top of Minds begrijpt goed hoe belangrijk de studie is voor Research Assistants, en geeft hen de ruimte voor verplichtingen zoals tentamens.

 

Interesse?

Neem contact op met Sophie Jansen via sophie.jansen@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Research Assistant Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Solliciteer op deze functie

Research Assistant

 • Vul je gegevens in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen

 • Hidden
 • Deel je CV en optioneel LinkedIn URL
 • Max. bestandsgrootte: 10 MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.