Regiomanager West

Regiomanager West

  • Scale-up
  • Health
  • Amsterdam
  • Vanaf 6 jaar werkervaring
  • 1758 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Quin werkgeverspagina voor andere vacatures

Quin is een nieuwe en snelgroeiende digitale aanbieder van huisartsenzorg met een netwerk van fysieke huisartsenpraktijken. Aan de Regiomanager West de taak om deze revolutionaire medische zorg van de toekomst in de regio Rotterdam te managen en verder uit te bouwen.

Over Quin

Kun je digitaal op objectieve wijze vaststellen of iemand baat heeft bij een behandeling? Dit was een van de dingen die de founder van Quin, Bart Malenstein, zich vijf jaar geleden afvroeg. Deze vraag werd een digitaal project en in 2019 beantwoord met Quin, een zelfstandig bedrijf dat fysieke huisartsenpraktijken combineert met digitale services voor patiënten, huisartsen en specialisten.

Het Quin-platform
Het unieke concept van Quin is tweeledig, te beginnen met het Quin-platform. Dit platform koppelt de patiënt en de huisarts via een Quin-patiëntenapp en een huisartsenportaal aan elkaar. Vanuit de visie empowering patients with health information wil Quin door middel van digitale services patiënten meer regie in het zorgproces geven. In de app vinden ze onder andere hun medisch dossier, onderzoeksresultaten én kunnen ze bij klachten de symptoomchecker invullen voor 24/7 medisch advies van een arts. Zo krijg je als patiënt meteen te zien of een huisartsbezoek, dan wel online videoconsult, noodzakelijk is. Of juist niet.

Digitale zorgaanbieder met fysieke locaties: Quin Dokters
Het digitale aspect van Quin wordt gecombineerd met fysieke locaties in de vorm van Quin Dokters. De inzet van het platform helpt namelijk niet alleen de zelfregie van patiënten te verbeteren, maar ook de huisartspraktijken te ontlasten. Het bedrijf koopt huisartsenpraktijken om deze vervolgens via de integratie met het Quin-platform volledig digital first te maken. Met deze nieuwe digitale werkwijze kan de praktijk zich volledig focussen op het belangrijkste: het verlenen van de allerbeste patiëntenzorg.

Dit is Quin in een notendop, want deze vernieuwer in de zorgmarkt heeft nog heel veel meer in petto. Zo wordt er as we speak een proof of concept gebouwd voor nieuwe specialistische diagnostiek, waarmee de huisarts voortaan de diagnose en de indicatiestelling kan stellen. Zo worden patiënten niet onnodig naar het ziekenhuis verwezen.

Inmiddels is de Nederlandse uitrol van het bedrijf in volle gang. Binnen afzienbare tijd wil Quin vijftig Nederlandse Quin Dokters-praktijken (met in het totaal vijfhonderdduizend ingeschreven patiënten) te openen om vervolgens de stap naar het buitenland te maken. En met een succesvolle Series A-investeringsronde achter de rug heeft het bedrijf genoeg middelen om deze (door)ontwikkelingen snel te laten verlopen.

Vacature: Regiomanager West

De Regiomanager West is primair verantwoordelijk voor de operationele aansturing van alle Quin Dokters-huisartsenpraktijken in de regio Rotterdam. Zo zorgt zij/hij ervoor dat alle processen binnen de bestaande en toekomstige regionale praktijken soepel verlopen en zet bovendien sterke, regionale samenwerkingsverbanden op.

Midden in meerdere teams staan, daar heeft de Regiomanager West totaal geen moeite mee. Zij/hij managet ieder team op een mensgerichte en verbindende manier en verandert alle locaties in samenwerking met Quins centrale backofficeservices tot zelfstandig opererende praktijken. De Regiomanager West stuurt op operationele en financiële KPI’s, zorgt voor een goede headcount- en capaciteitsplanning en verbetert het kwaliteitsbeleid. Bovendien ontwikkelt zij/hij met de afdeling Commercial Development de groeistrategie van de huidige praktijken. Per praktijk werkt de Regiomanager West overigens nauw samen met de medisch directeur, zodat naast het proces ook de medische inhoud goed geborgd is.

Over samenwerkingen gesproken, die gaat de Regiomanager West sowieso graag aan. De praktijken van Quin Dokters werken veel samen met andere regionale huisartspraktijken en zorggroepen, het is dus belangrijk om hier goede relaties mee op te bouwen. De ideale kandidaat gaat makkelijk met iedereen het gesprek aan, zorgt voor solide samenwerkingsverbanden en zet deze ook op. Sterk zijn in stakeholdermanagement en het hebben van een standvastige houding zijn daarom onlosmakelijk met de rol van Regiomanager West verbonden.

Naast het vermogen om per praktijk goed in en uit te zoomen, heeft de Regiomanager West een oplossingsgerichte houding. Zij/hij houdt van uitdagingen en pakt deze altijd met beide handen aan. En in het kader van ‘delen is vermenigvuldigen’ deelt zij/hij good practices met collega-Regiomanagers. Verder is het handig om te weten dat kennis van de zorgsector niet noodzakelijk is, al weet zij/hij wel binnen no time de vertaalslag naar dit domein te maken.

Tot slot voelt de Regiomanager West zich volledig op haar/zijn gemak binnen een snelgroeiende organisatie. Zij/hij komt terecht in het multidisciplinaire team van de afdeling Operations en rapporteert aan Eline de Rooij, Head of Operations.

Interesse? 

Quin werkt voor invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met
Annelijn Nijhuis via annelijn.nijhuis@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Annelijn Nijhuis Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.