Project Manager

Project Manager

  • Operations
  • Amsterdam
  • 647 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de REB Projects werkgeverspagina voor andere vacatures

REB Projects is een projectontwikkelaar in Amsterdam. Ze focussen op het ontwikkelen en/of renoveren van monumentale panden aan de Grachtengordel en in Amsterdam-Zuid. Een nichemarkt met veel groeipotentie. De Amsterdamse huizenmarkt trekt al jaren op rij aan en de vraag in het hogere segment groeit net zo hard mee. Op dit moment werkt REB aan zo’n dertig grootschalige projecten in de hoofdstad. Om deze in goede banen te leiden zijn ze op zoek naar een ervaren Project Manager.

REB Projects

Sinds de zomer van 2010 hebben de Amsterdamse grachten een plek op de UNESCO werelderfgoedlijst. Amsterdammers waren altijd al trots op hun grachten, maar sinds de notering heeft dit bijzondere deel van de historische binnenstad ook internationale erkenning gekregen. Voor REB Projects zijn de Amsterdamse grachten onderdeel van hun werkveld. Net als de stadsvilla’s aan het Vondelpark en chique appartementen in Amsterdam-Zuid. Recent heeft REB bijvoorbeeld het Artesia gekocht aan de Herengracht 539-543. Een voormalig kantoorgebouw van 6.500 m2 waar luxe appartementen in komen. Lees hier meer over REB.

Vacature voor een ervaren Project Manager

De Project Manager is het centrale (aanspreek)punt binnen de ontwikkel- en renovatieprojecten van REB en is van kop tot staart betrokken. De Project Manager weet wie waar verantwoordelijk voor is en wanneer zaken opgeleverd moeten worden. Naast deze focus op het proces denkt de Project Manager ook mee over de inhoud. Denk aan het opstellen van het Pakket van Eisen (PVE), de vertaling daarvan naar het Voorlopig Ontwerp (VO) en het toetsen van de haalbaarheid van het VO. Het is daarbij essentieel de wensen van de doelgroep van REB mee te nemen alsook de verwachtingen van de buurt en de gemeente Amsterdam. Een project moet bijvoorbeeld altijd blijven passen binnen de omgeving en voldoen aan de eisen van de Erfgoedwet.

“De Project Manager is een ervaren professional en denkt vanuit de toekomstige bewoner. Bijvoorbeeld het streven naar een gelijkvloers appartement en/of voldoende buitenruimte. Tegelijkertijd heeft deze professional ook oog voor de omgeving, de haalbaarheid, de kosten/batenanalyses in dit vak en de o-zo-belangrijke details.” – Jeroen van Els, Co-Founder REB Projects

Wanneer op basis van een haalbaarheidsonderzoek groen licht is gegeven voor de (ver)bouw(ing) blijft de Project Manager betrokken. Hij/zij houdt een vinger aan de pols inzake de voortgang, schakelt regelmatig met de Kwaliteitsmanager over de kwaliteit van het op te leveren project en heeft voor het financiële plaatje veel contact met de Project Controller. Tot slot is de Project Manager betrokken bij de oplevering, verkoop en overdracht aan de nieuwe bewoners.

Profiel

De Project Manager heeft minimaal tien jaar ervaring op het gebied van projectontwikkeling en/of binnen de bouwsector. Een studie bouwkunde is een absolute pre en zal helpen snel up-to-speed te zijn. Daarnaast zijn sterke projectmanagement skills, goede communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht essentieel om succesvol te zijn in deze rol.

  • Minimaal 10 jaar werkervaring met projectontwikkeling, bouwprojecten en/of architectuur
  • Bouwkundig inhoudelijke kennis en ervaring met renovatie
  • Ervaring met project management

Contact

Project Manager Solliciteer
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.