Project Lead

Project Lead

 • Operations
 • Consulting
 • Rotterdam
 • Vanaf 8 jaar werkervaring
 • 1333 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Count & Cooper werkgeverspagina voor andere vacatures

Kandidaatprofiel*

 • 8+ jaar werkervaring
 • Als consultant en/of projectmanager
 • Opbouwen van sterke klantrelaties
 • Verantwoordelijk voor projectresultaat
 • Met een WO-opleiding

* Uit onderzoek blijkt dat vrouwelijke kandidaten pas solliciteren als ze aan 100% van de eisen voldoen, terwijl mannelijke kandidaten dat al bij 60% doen. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV graag tegemoet.

Download volledig profiel

Count & Cooper is een innovatief en snelgroeiend bedrijf dat in heel Nederland complexe infrastructuur- en bouwprojecten coördineert. Als specialist in geïntegreerde projectoplevering heeft Count & Cooper de ambitie om de bouwsector te veranderen door de effectiviteit en efficiëntie te verhogen. De nieuwe Project Lead gaat de acquisitie van nieuwe business stimuleren door tenderprocessen te leiden en als strategische partij bij uitvoeringstrajecten op te treden.

Over Count & Cooper

In de bouw- en infrastructuursector worden projecten steeds groter en complexer. Ook zijn er meerdere disciplines nodig om één bouwproject te kunnen realiseren. Deze ontwikkelingen stellen hoge eisen aan de samenwerking tussen partijen en aan hoe zij projecten het beste kunnen invullen.

In de afgelopen tien jaar is Count & Cooper gegroeid in zowel omvang als reputatie, en staat inmiddels bekend als expert in ‘integrated project delivery’. Het bedrijf speelt een belangrijke rol als onafhankelijke consortiumpartner bij de spannendste Nederlandse bouwprojecten met een positieve impact op onze samenleving. Denk aan de verbreding van de A9-snelweg voor een betere doorstroming en daarmee betere bereikbaarheid van de noordelijke Randstad of aan de bouw van De Entree (de nieuwe fietsenkelder onder Amsterdam Centraal).

Count & Cooper is gek op innovatie en leeft volgens het motto: “hoe ingewikkelder, hoe leuker” om creatieve oplossingen te bedenken en uit te voeren. Het bedrijf creëert de noodzakelijke verbinding tussen mensen, disciplines en bedrijven om vernieuwende megabouwprojecten te kunnen realiseren. Ondersteund door digitale technologie leveren de teams van Count & Cooper een cruciale bijdrage aan zowel de tenderprocessen van investeerders en overheden als aan de uitvoering van complexe projecten.

Count & Cooper heeft de blik op de toekomst gericht en zoekt continu naar mogelijkheden om een positieve impact te maken op de maatschappij. In de strategie van 2021 is een start gemaakt met het aantrekken van duurzame projecten, passend binnen de sustainability devolopment goals van de Verenigde Naties. Zo werkt Count & Cooper mee aan de bouw van moderne steden en aan de bescherming van het vasteland tegen de stijgende waterspiegel. Ook zet het bureau zich in voor de energietransitie.

Vacature: Project Lead

De Project Lead gaat impact maken door advisering en begeleiding tijdens tendermanagementprocessen en de uitvoering van complexe, multidisciplinaire bouwprojecten.

Het succesvol realiseren van projecten met impact begint bij het winnen van tenders. De Project Lead heeft een strategische rol in het tenderproces en werkt klantgericht om de acquisitie van nieuwe business te stimuleren. De Project Lead vraagt zich regelmatig af hoe dingen beter kunnen en levert creatieve oplossingen voor complexe uitdagingen. Zij/hij voert belangrijke dialogen met verschillende stakeholders en stimuleert integrale samenwerking tussen de verschillende partijen, bijvoorbeeld binnen een consortium.

De Project Lead leidt het hele proces rondom een tender, samen met een team van specialisten. Als een goed georganiseerde projectmanager kan de Project Lead duidelijk communiceren en meerdere taken, belanghebbenden en deadlines prioriteren. Zij/hij is de brug tussen de opdrachtgevers, de bouwers en het eigen team, zowel tijdens het tenderproces als bij de uitvoering van omvangrijke projecten.

Daarnaast is de Project Lead verantwoordelijk voor aansturing van het team. Zij/hij biedt inspiratie en stimuleert collega’s, met veel individuele aandacht en met oog voor de samenwerking binnen het team. Als leidinggevende waardeert de Project Lead authenticiteit en open communicatie en draagt zij/hij bij aan een positieve werkomgeving.

Count & Cooper staat voor een gezellige werkcultuur met een divers team van professionals in een gloednieuw, modern kantoor in Rotterdam. Er is een flexibele werkomgeving, met de mogelijkheid om deels thuis te werken. Binnen het bedrijf is er veel aandacht voor training op het gebied van zowel persoonlijke als professionele ontwikkeling. Het vieren van successen wordt gestimuleerd om verbinding te creëren binnen het team. Er is ruimte om een eigen pad te kiezen. Out-of-the-box-denken wordt beloond.

“De Project Lead speelt een zeer belangrijke strategische rol bij aanbestedingen en de uitvoering van bouwprojecten. Als voortgangsbewaker loop je tegen veel dingen aan. Je moet veel oplossen, stakeholders managen, de juiste expertise inschakelen en zorgen dat elk project de deadline haalt. Geen project is hetzelfde, dus blijft de rol steeds spannend. De functie biedt veel ruimte voor creativiteit en innovatieve ideeën die een grote impact hebben op de dagelijkse samenleving.” – Eva Jongbloed, HR Manager & HR Business Partner

Dit is een multidisciplinaire en uitdagende functie voor een kandidaat met ervaring als consultant in complexe projecten. Project Lead is een dynamische functie met veel mogelijkheden om te leren en te ontwikkelen, waarvan de impact van het werk in het dagelijks leven is terug te zien.

 

Interesse?

Count & Cooper werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Catherine Visch via catherine.visch@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Catherine Visch Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.