Product & Technology Manager

Product & Technology Manager

 • Amsterdam
 • Gepubliceerd op 1 juli 2020
 • Vanaf 5 jaar werkervaring
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Ardys werkgeverspagina voor andere vacatures

Voor wie?

 • Minimaal 5 jaar werkervaring
 • Ervaring binnen een consultancy of fintech start-/scale-up is een pre
 • WO-opleidingsniveau, bijvoorbeeld Informatica
 • Spreekt en schrijft vloeiend Nederlands
 • Woonachtig in regio Amsterdam

Ardys is een nieuwe speler in de wereld van het vermogensbeheer. De private wealth manager met start-up-mentaliteit staat aan de vooravond van een groot technologisch project, namelijk: de creatie van de allerbeste app in vermogensbeheerland. Aan de Product & Technology Manager de opdracht om deze eersteklas-app tot leven te brengen.

Over Ardys

Sinds februari 2019 levert het Amsterdamse Ardys assetmanagementservices aan de zeer vermogenden onder ons. Een selecte groep met daarin de crème de la crème als het gaat om succesvol ondernemerschap. Hieronder vallen onder andere Nederlandse topondernemers uit de wereld van het vastgoed, de fintech en de recruitment- en uitzendbranche.

Van family-officediensten en vermogensbeheer tot vastgoedexpertise en fintech-oplossingen, Ardys is op verschillende gebieden actief. Professionaliteit zit diep in het DNA van het bedrijf verankerd met integriteit, respect en teamwork als de kernwaarden. De hoge kwaliteit van het jonge bedrijf heeft een institutioneel karakter, maar combineert dit eenvoudig met de dynamiek van een start-up. En met softwarebedrijf Fourthline als zusterbedrijf, staat Ardys bovendien in de frontlinie wat betreft technische innovaties.

Momenteel staan de technische en digitale ontwikkelingen bij Ardys in het middelpunt. Om ervoor te zorgen dat hun klanten 24/7 inzicht hebben in hun digitale portefeuille, ontwikkelt de vermogensbeheerder een app. En natuurlijk niet zomaar een. Geheel in lijn met het type klanten, streeft Ardys alleen naar het beste van het beste. En dus is het tijd voor een gedreven Product & Technology Manager om haar/zijn kunsten te vertonen.

Vacature: Product & Technology Manager

De Product & Technology Manager is een sterk conceptueel denker en het grote brein achter Ardys’ nieuwe technische platform. Dit platform bestaat uit twee delen, namelijk een systeem rondom propertymanagement en een voor liquide middelen en onroerend goed. Het eerste deel is af en geïmplementeerd, het tweede deel daarentegen nog niet. Deze IT-architect analyseert de business als geen ander en zet op basis daarvan een slimme en strakke architectuur neer.

Dankzij ruime ervaring in het koppelen van systemen, zorgt de Product & Technology Manager voor één volledig en perfect lopend managementsysteem. Bovendien ontwikkelt zij/hij de API-laag, onder meer handig voor de connectie met externe services zoals Bloomberg. Maar dit is natuurlijk niet alles, want de uiteindelijke tool voor de klant wordt een iOS-app. Ook hiervoor zit deze ontwikkelaar aan de tekentafel.

Hoe ga ik het project goed laten draaien en wat heb ik hiervoor nodig? Haal ik iemand in huis? Of besteed ik het uit? Momenteel is de Product & Technology Manager een ‘tech-team’ op zichzelf, maar daar kan snel verandering in komen. Zij/hij denkt namelijk na over de invulling van het team en mogelijke externe samenwerkingen. Bijvoorbeeld op het gebied van API-development, UX, UI en mobile-development.

De ideale Product & Technology Manager heeft een stevige product-mindset en toont volledig eigenaarschap over het platform, de ontwikkeling en oplevering ervan. Daarbij is kennis en ervaring in gereguleerde omgevingen gewenst. Zij/hij is veeleisend, kritisch en gaat voor niets minder dan het allerbeste resultaat. Dezelfde mentaliteit als het type klant eigenlijk. En het mooie hiervan is dat deze perfectie haalbaar is dankzij de ruime beschikbaarheid van tijd én middelen.

De grandeur van het werk in het vermogensbeheer vertaalt zich exact naar het statige kantoorpand aan het Amsterdamse Vondelpark. Overigens is de cultuur allesbehalve corporate te noemen, maar juist erg pragmatisch en start-/scale-up ingestoken. De Product & Technology Manager voelt zich daarom thuis in een klein team en een informele omgeving waarin geen concessies worden gedaan.

Ardys werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem voor meer informatie contact op met Hayke Tjemmes via hayke.tjemmes@topofminds.com.

Contact

Hayke Tjemmes Mail

Download het uitgebreide functieprofiel

Download Functieprofiel

Neem contact op

Match

Product & Technology Manager

Indien je profiel past op deze vacature zal de betreffende consultant binnen enkele werkdagen contact met je opnemen om een eventueel vervolg te onderzoeken. Aarzel niet en laat je e-mailadres achter.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Solliciteer op deze functie

Product & Technology Manager

Laat je e-mailadres achter en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen, meestal dezelfde dag nog!

 • Indien gewenst kun je hieronder jouw CV en/of Linkedin url met ons delen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Stel een vraag

Product & Technology Manager

Vraag over deze vacature? Vraag het Hayke Tjemmes

Volgende vacature
Director Product ManagementKramp

Aanmelden voor vacature nieuwsbrief

Iedere vrijdag de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.