Product Manager

Product Manager

 • HR
 • Consumer
 • Amstelveen
 • Gepubliceerd op: 26 oktober 2022
 • Vanaf 5 jaar werkervaring
 • 1102 views

Kandidaatprofiel*

 • Vanaf 5 jaar ervaring
 • Met productdevelopment
 • Binnen een agile omgeving
 • Stakeholdermanagement in multidisciplinaire teams
 • Affiniteit met data science/analytics

* Uit onderzoek blijkt dat vrouwelijke kandidaten pas solliciteren als ze aan 100% van de eisen voldoen, terwijl mannelijke kandidaten dat al bij 60% doen. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV graag tegemoet.

Download volledig profiel

Direct solliciteren

LTP Business Psychologen is het psychologisch HR-adviesbedrijf van Nederland dat zowel psychologen als technologie in huis heeft. Het bedrijf ondergaat een belangrijke strategische transformatie met een digitaal platform. De Product Manager leidt het ontwikkelen van het digitale portfolio in goede banen.

Over LTP

LTP legt al 95 jaar de nadruk op innovatie en kwaliteit in assessments en adviezen en is daarmee het oudste HR-adviesbureau van Nederland. LTP is trots op deze historie maar kijkt vooral vooruit: het bedrijf zoekt continu naar manieren om te innoveren en te verbeteren. Nieuwe methoden en technieken zoals gaming, continue feedback en AI worden ontwikkeld en ingezet voor een toekomstbestendige dienstverlening.

Onlangs is LTP het transformatieprogramma Focus ’27 gestart, waarbij het versterken van de assessmentproposities, de doorontwikkeling van de digitale dienstverlening, het versterken van strategische klantrelaties en het samenwerken met partners van toegevoegde waarde centraal staan. LTP beoogt zo de toonaangevende sparringpartner van senior management te worden en daarbij een geïntegreerde assessmentportfolio te leveren aan Nederlandse organisaties.

De dienstverlening gaat op dit moment uit van coaching en assessments op team- en individueel niveau, van de uitvoerende tot de besturende laag. Dit gebeurt zowel online als live voor selectie- en ontwikkeldoeleinden. Daarnaast worden via het label LTP TestNed veiligheidskeuringen, -aanstellingen en -assessments aangeboden.

Vacature: Product Manager

De Product Manager is de stuwende kracht achter het succes van nieuwe of vernieuwde producten en diensten van LTP. Zij/hij/die is verantwoordelijk voor het definiëren en uitvoeren van de productstrategie van de toegewezen producten. Het doorgronden van de klantbehoeften en het garanderen van waardecreatie staan hierbij centraal. De Product Manager vervult een interdisciplinaire rol binnen de organisatie en werkt nauw samen met alle afdelingen, zoals Business Development, Advisory, Online en Management Services. De Product Manager rapporteert aan de Directeur Product Management.

“Om onze volledig digitale propositie neer te zetten moet de Product Manager weten hoe het agile ontwikkelproces in zijn werk gaat, van ideation tot lancering. De Product Manager krijgt de vrijheid om, in samenwerking met stakeholders, nieuwe producten aan te dragen en strategische productkeuzes te beargumenteren naar het MT, om vervolgens het PLC (product life cycle)-proces te overzien en aan te sturen.” – Ellen de Groot, Director Product Management

De Product Manager brengt de verschillende disciplines bij elkaar en weet als geen ander wat de stakeholders nodig hebben gedurende het PLC-proces en hoe een product succesvol gelanceerd wordt. Zij/hij/die heeft eerder in een agile omgeving gewerkt als Product Owner of Product Manager en is bekend met het ondervangen van de uitdagingen die in dit proces de kop op kunnen steken. De Product Manager is comfortabel met het ophalen van klantinput, het ontwikkelen van concepten via design thinking, het inzetten van user stories en product KPIs, het monitoren van het ontwikkelproces en uiteindelijk het vermarkten van het product. Hierbij werkt de Product Manager met multidisciplinaire teams waarin zij/hij/die collega’s uitstekend weet te verbinden en aandacht heeft voor het creëren van teamgeest.

De Product Manager hoeft geen specifieke ervaring te hebben op HR-vlak of in de psychologie, maar heeft op zijn minst affiniteit met de producten en missie van LTP en maakt zich de nodige vakkennis snel eigen. Deze functie is een bijzondere kans voor een Product Manager of Product Owner met enkele jaren ervaring die zich graag strategisch verder wil ontwikkelen en een centrale rol wil spelen in een innovatieve, waardegedreven organisatie.

 

Interesse?

LTP werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Lidewij Kosters via lidewij.kosters@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Lidewij Kosters Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Solliciteer op deze functie

Product Manager

 • Vul je gegevens in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen

 • Hidden
 • Deel naar keuze je CV of LinkedIn URL
 • Max. bestandsgrootte: 31 MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.