Personal Assistant to the CEO Benelux

Personal Assistant to the CEO Benelux

  • General Management
  • Oosterhout
  • 809 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Smurfit Kappa werkgeverspagina voor andere vacatures

Smurfit Kappa levert meer dan verpakkingen. Met innovatieve, efficiënte en duurzame verpakkingsoplossingen voegt de Europese marktleider tastbare waarde toe voor iedere klant – van supply chain tot de winkelvloer. Als rechterhand van de CEO Corrugated Benelux is de Personal Assistant intensief betrokken bij het vormgeven en drijven van de strategische agenda en zorgt zo voor continue optimalisatie van de dagelijkse operatie.

SMURFIT KAPPA: OPEN THE FUTURE

In 350 fabrieken, verdeeld over 33 landen en drie continenten, produceert Smurfit Kappa jaarlijks een kleine tien miljard vierkante meter golfkarton. Daarmee is de multinational wereldwijd een van de grootste toonaangevende spelers in de verpakkingsindustrie. De organisatie nam zijn huidige vorm in 2005 aan, na een fusie tussen de Britse Jefferson Smurfit Group met het Nederlandse verpakkingsbedrijf Kappa Holding. Samen hebben de twee ruim tachtig jaar ervaring in de sector en weten als geen ander hoe je producten op én van een schap krijgt. Door sterk in te zetten op continue innovatie en duurzaamheid heeft de organisatie altijd haar relevantie en sterke marktpositie weten te behouden.

Meer dan verpakkingen

Smurfit Kappa weet exact wat de behoeftes en uitdagingen van klanten zijn. Vanuit een diepgaande markt- en productexpertise ontwikkelt de organisatie via maatwerk antwoorden op complexe vraagstukken van ondernemers. Zo adviseert het bedrijf in de optimalisatie van schapverpakking om zo verkoopcijfers en merkbekendheid te stimuleren. Daarnaast adviseert Smurfit Kappa klanten bij het inrichten van de meest efficiënte – en dus kostenbesparende – supply chain. Daarbij richt de organisatie zich ook op de snelgroeiende e-commerce branche en maakt actief gebruik van intelligente tools en beschikbare data van duizenden supply chains in het klantenbestand.

Better Planet Packaging

Naast de continue innovatie op productniveau speelt duurzaamheid ook een grote rol binnen Smurfit Kappa. In alle aspecten van de operatie streeft de organisatie naar duurzame processen en producten. Zo worden producten geproduceerd met grondstoffen van duurzame herkomst en bestaan voor minimaal 84 procent uit gerecycleerde vezels. Daarnaast zorgt Smurfit Kappa via efficiëntere verpakkingen, met minimale lucht en opvulmaterialen, voor minder CO2 uitstoot in de supply chain van haar duizenden klanten.

VACATURE: Personal Assistant van de CEO Corrugated Benelux PA

Als de rechterhand van CEO Corrugated Benelux Erik Bunge is de PA intensief betrokken bij de gehele operationele scope van Smurfit Kappa. Hij/zij ondersteunt het management van de Benelux en verschillende regio’s in het organiseren, voorbereiden en deelnemen aan managementmeetings. Daarnaast is hij/zij inhoudelijk betrokken bij het vormgeven en uitrollen van de strategische agenda en zorgt voor efficiënte processen binnen het MT en de operatie.

De PA zoekt proactief relevante stuurinformatie uit de organisatie op en levert deze aan het management op zowel Benelux als Europees niveau. Op basis van onderzoek en data-analyses werkt hij/zij voorstellen en scenario’s uit en voorziet het MT van antwoorden op diverse inhoudelijk vraagstukken. Bij afwezigheid van de CEO neemt de PA deel aan vergaderingen en zorgt voor adequate terugkoppeling én opvolging van besproken onderwerpen en actiepunten. Daarnaast is de PA inhoudelijk betrokken bij verschillende dossiers en stapt waar nodig de operatie in op locatie om data te verzamelen of ad hoc problemen te verhelpen.

Naast operationele ondersteuning speelt de PA een belangrijke rol in het vormgeven en drijven van de strategische projectagenda binnen Smurfit Kappa Benelux. De PA initieert en coördineert diverse projecten ter optimalisatie van de operatie en resultaten. Daarbij gaat de PA proactief te werk en laat zich, naast de strategische agenda, leiden door zijn/haar eigen expertise en opgedane inzichten uit de operatie. Zo kan de PA zich richten op het creëren van marketing-toolboxen per sector, met inzichten op maat en oplossingen per branche. Maar ook het (door)ontwikkelen van dashboards, terugkoppelen van financiële resultaten uit de regio, of het ontwikkelen van een langetermijnstrategie zijn voorbeelden van projecten waar de PA bij betrokken is. Daarbij betrekt hij/zij actief verschillende stakeholders, zoals MT-leden of PA’s van andere regio’s op Benelux, Europees en Global niveau bij projecten. Binnen de projecten stuurt de PA sterk aan op realisatie van deliverables binnen gestelde budgetten en tijdslijnen en koppelt voortgang en resultaten terug naar het MT.

Door deze brede scope is de PA positie een zeer goede uitgangspositie voor doorgroei naar diverse management posities binnen Smurfit Kappa Benelux.

KANDIDAATPROFIEL

  • WO-opgeleid
  • Minimaal 4 jaar ervaring binnen Strategie en/of Management Consulting
  • Project ervaring in de maakindustrie en/of kennis van productieprocessen is een pre
  • Sterk analytisch en datagedreven, in combinatie met een sterk resultaat- en actiegerichte werkwijze, communicatieve skills en organisatiesensitiviteit

Smurfit Kappa werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem voor meer informatie contact op met Imke Peters via imke@topofminds.com.

Contact

Personal Assistant to the CEO Benelux Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.