Performance Marketing Director

Performance Marketing Director

 • Marketing
 • Consumer
 • Amstelveen
 • Gepubliceerd op: 20 april 2021
 • Vanaf 5 jaar werkervaring
 • 1126 views

Kandidaatprofiel*

 • 5+ jaar werkervaring in B2C performance marketing
 • Ervaring met SEM, display, retargeting en affiliates
 • Kennis van kanalen, met name: Google Shopping, Instagram, Facebook en Pinterest
 • Analytisch
 • Ervaring met Excel, Google Analytics en marketingplatformen (o.a. Google Ads en Business Manager)

* Uit onderzoek blijkt dat vrouwelijke kandidaten pas solliciteren als ze aan 100% van de eisen voldoen, en mannelijke kandidaten al bij 60%. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV graag tegemoet.

In haar korte bestaan heeft NADUVI – online marketplace in Home & Living – zich ontwikkeld tot Nederlands nummer 1 interieur-outlet. Het volgende doel? Europa veroveren. De Performance Marketing Director is de growth engine die dat mogelijk gaat maken.

Over NADUVI

NADUVI is een gloednieuwe online market place gericht op Home & Living. Van woonkamer tot keuken en van tuin tot badkamer, het bedrijf helpt interieurliefhebbers de mooiste spullen voor in en rond het huis te vinden, tegen de beste prijs en altijd met korting. De outlet werkt samen met meer dan 200 zorgvuldig geselecteerde topmerken, waaronder: Zuiver, Dutchbone, Rivièra Maison, Goossens en Riverdale.

NADUVI biedt merken, makers en boutiques de mogelijkheid hun producten – vaak uit vorige collecties – opnieuw in de schijnwerpers te zetten. De partners verkopen via NADUVI’s ingenieuze platform, waar ze op verschillende manieren eenvoudig mee kunnen integreren, hun items rechtstreeks aan de consument. Een goede oplossing om hoogwaardige interieurartikelen een nieuwe kans te geven en tegelijkertijd mensen blij te maken met hoge kortingen.

De start-up combineert de kick van een goede deal met een geweldige shopervaring. Niet voor niets beoordelen klanten NADUVI met 4,8 sterren op Google en 4,6 sterren op Trustpilot. Mede dankzij deze ijzersterke gebruikerservaring is het bedrijf tijdens de Shopping Awards 2020 bekroond met de ‘Beste Starter Award’.

“We willen blijven groeien: onze klanten een nog betere ervaring bieden, nog meer goede mensen aannemen en nog meer mooie interieurmerken op ons platform aansluiten. Het einddoel? De grootste van Europa worden.” – Itai Gross, oprichter & CEO

NADUVI heeft in haar nog geen tweejarig bestaan een ongelooflijke prestatie neergezet. Het bedrijf heeft veel topmerken aangesloten op haar platform, het aantal bestellingen flink zien groeien en het team snel uitgebreid (nu 50 ambitieuze ondernemers, geleid door een ervaren managementteam met veel kennis van de sector). Inmiddels is NADUVI de grootste online interieur-outlet van Nederland en helemaal klaar voor de volgende stap: van Nederlandse start-up naar internationale scale-up.

Vacature: Performance Marketing Director

De Performance Marketing Director is verantwoordelijk voor alle paid marketingkanalen (nu vijftien, waarvan Google Shopping, paid social en affiliates de belangrijkste zijn) in alle landen; momenteel Nederland, België en Duitsland. Zij/hij heeft het analytisch vermogen om diep de data in te duiken en tegelijkertijd de strategische kwaliteiten om een heldere roadmap voor de komende jaren neer te leggen. De Performance Marketing Director rapporteert aan de Head of Revenue en geeft leiding aan een team van twee tot drie Performance Marketeers en Business Analysts.

“Als online marketplace winnen (of verliezen) we het op marketing. Met continue innovatie moeten we de beste worden en vervolgens ook blijven. De Performance Marketing Director helpt ons die stap naar de top te zetten.” – Laurens Priem, Head of Revenue

Met complexe customer journeys en een snelgroeiend assortiment van meer dan 30 duizend producten is het een complexe puzzel om voor elke klant en elk product te bepalen wat de juiste combinatie van kanalen, campagnes, budget en boodschap is. Samen met haar/zijn team zet de Performance Marketing Director daar de juiste testen voor op, runt projecten, meet de resultaten (ROAS, CLTV en CPO) en stuurt bij waar nodig. Dat alles vanuit diepgaande analyses en datagedreven inzichten om zo de effectiviteit en efficiëntie van de kanalen te maximaliseren.

De Performance Marketing Director werkt nauw samen met collega’s in Product Marketing, Analytics en Tech. Ook schakelt zij/hij veel met externe partners, bijvoorbeeld waar het gaat over de ontwikkeling van een Customer Data Platform en het opzetten van een state-of-the-art attributiemodel.

NADUVI heeft al behoorlijke slagen gemaakt in performance marketing. Aan de Performance Marketing Director daarom de opdracht om – met haar/zijn diepe expertise – de performance van good naar great te brengen. Een uitdagende taak die het verschil betekent tussen ‘leuk meedoen’ en ‘slimmer zijn dan de rest’; het verschil tussen eredivisie en Champions League.

 

Interesse?

NADUVI werkt voor invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Marlies Hoogvliet via marlies.hoogvliet@topofminds.com
 om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Let op: als je op deze vacature solliciteert, gaan we ervan uit dat je toestemming geeft om je gegevens te delen met NADUVI.

Contact

Marlies Hoogvliet Mail

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel

Neem contact op

Match

Performance Marketing Director

Indien je profiel past op deze vacature zal de betreffende consultant binnen enkele werkdagen contact met je opnemen om een eventueel vervolg te onderzoeken. Aarzel niet en laat je e-mailadres achter.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Solliciteer op deze functie

Performance Marketing Director

Laat je e-mailadres achter en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen, meestal dezelfde dag nog!

 • Indien gewenst kun je hieronder jouw CV en/of Linkedin url met ons delen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Stel een vraag

Performance Marketing Director

Vraag over deze vacature? Vraag het Marlies Hoogvliet

Head of TechnologyImpala Studios
Volgende vacature
Head of OperationsNaduvi

Aanmelden voor vacature nieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.