Operations Manager

Operations Manager

 • Operations
 • Industrial
 • Nijverdal
 • Vanaf 8 jaar werkervaring
 • 1752 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Toelevering Online werkgeverspagina voor andere vacatures

Kandidaatprofiel*

 • Vanaf acht jaar ervaring
 • Als operationeel manager
 • Ervaring met de internationale expansie van een scale-up of bedrijf
 • Strategisch
 • Ondernemend

* Uit onderzoek blijkt dat vrouwelijke kandidaten pas solliciteren als ze aan 100% van de eisen voldoen, terwijl mannelijke kandidaten dat al bij 60% doen. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV graag tegemoet.

Download volledig profiel

Toelevering Online is een succesvol e-commerceplatform waar klanten op maat gemaakte kozijnen kunnen samenstellen. Nu wil de Nederlandse marktleider de rest van Europa veroveren. De Operations Manager leidt de internationale groei in goede banen en zorgt ervoor dat in elk land een geoliede, geautomatiseerde keten staat.

Over Toelevering Online

Wie vroeger een op maat gemaakt kozijn wilde bestellen, moest daar vaak een maand of twee à drie op wachten. Dat was voordat Toelevering Online in 2017 de markt opschudde. Het concept: maatwerk houten, kunststof of aluminium kozijnen, vanaf vijf dagen geleverd. Die ongeëvenaarde snelheid kan het bedrijf waarmaken dankzij efficiënter functionerende fabrieken, kortere lijntjes en slimmere systemen. Vandaag de dag is Toelevering Online marktleider in Nederland en een van de grootste B2B-spelers in Europa. Met z’n hoogwaardige kozijnen, deuren en schuifpuien draagt het bedrijf er toe bij dat woningen energiezuiniger en duurzamer worden. Op het kantoor in Nijverdal werken meer dan vijftig mensen, die in nauwe samenwerking met 15 toeleveranciers in binnen- en buitenland jaarlijks meer dan 35 duizend kozijnen produceren.

Dit alles gebeurt in een razend tempo, want dat er bij Toelevering Online hard gewerkt wordt, staat vast. De ambitie om de beste te willen zijn en de lat continu hoger te leggen is tekenend voor Toelevering Online en alle mensen die er werken. Zij zetten zich elke dag weer gepassioneerd in om aan de verwachtingen van klanten te voldoen en de grote groeiambities van het bedrijf – elk jaar een verdubbeling van de omzet – waar te maken.

Vacature: Operations Manager

De komende jaren wil Toelevering Online het platform – onder de naam Provix Europe – uitrollen over het Europese continent. De succesformule blijft hetzelfde: vandaag besteld, zo snel mogelijk geleverd, liefst morgen. De droom: een Europese, volledig digitale keten op te bouwen waarmee deze belofte elke dag aan duizenden klanten waargemaakt kan worden. De Operations Manager denkt de visie en strategie voor de complete operatie in Europa voor Toelevering Online en Provix Europe uit.

Per land bepaalt de Operations Manager een heldere go-to marketstrategie, afgestemd op de lokale situatie. Zij/hij bepaalt de pricing en het productaanbod, stuurt lokale partners aan en ziet erop toe dat het proces vanaf order tot levering volledig digitaal is. Bij alles wat de Operations Manager doet en besluit, is het vizier altijd gericht op internationale groei. Die groeimindset en de daarbij behorende drive om verder te digitaliseren brengt zij/hij goed over iedereen binnen de organisatie.

In zo’n uitdagend internationaal operationeel landschap is procesoptimalisatie key. De Operations Manager kijkt altijd naar manieren om processen en systemen te implementeren en te optimaliseren met als doel de efficiëntie van de keten te verhogen en de kosten ervan te verlagen.

Onderdeel van het Management Team

De Operations Manager is onderdeel van het MT en stuurt zelf een team aan dat volop in ontwikkeling is. Op dit moment bestaat dat team uit een Category Manager, een Supply Chain Manager en een Procesmanager, maar op korte termijn voegen zich een Junior Category Manager en een Product Manager bij het team. Daarnaast werkt zij/hij nauw samen met de toeleveranciers in binnen- en buitenland, en schakelt snel en soepel tussen verschillende gesprekspartners. Moeilijke gesprekken of een beetje chaos gaat de Operations Manager niet uit de weg, daar krijgt zij/hij vooral energie en goede ideeën van. Met een initiatiefrijke, ondernemende mindset weet de Operations Manager precies aan welke knoppen er gedraaid moet worden om processen, het bedrijf en de internationale expansie naar de volgende fase te brengen.

“Het geheim achter ons succes? Ontzettend hard werken. We hebben een enorme drive om de grootste te willen zijn. We zijn een groep gemotiveerde mensen met een ijzersterk concept die dingen voor elkaar willen boksen.” – Daan Bol, Directeur

De Nederlandse keten staat; aan de Operations Manager de mooie uitdaging om de puzzel in de rest van Europa te leggen. Dat maakt het een geweldige kans voor een gedreven operationeel manager met ervaring met een soortgelijke internationale expansie. Die ervaring, een heldere visie, hoog ambitieniveau en een flinke dosis daadkracht stellen de Operations Manager in staat om internationale opschaling van Toelevering Online succesvol te volbrengen.

 

Interesse?

Toelevering Online werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Annelijn Nijhuis via annelijn.nijhuis@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Annelijn Nijhuis Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.