Operationeel Manager Installateurs

Operationeel Manager Installateurs

 • Operations
 • Consumer
 • Amsterdam
 • Gepubliceerd op: 3 juni 2021
 • Vanaf 3 jaar werkervaring
 • 239 views

Kandidaatprofiel*

 • 3+ jaar ervaring met contract- en leveranciersmanagement
 • Achtergrond in e-commerce en optimaliseren van klantreizen
 • Communicatief sterk

* Uit onderzoek blijkt dat vrouwelijke kandidaten pas solliciteren als ze aan 100% van de eisen voldoen, en mannelijke kandidaten al bij 60%. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV graag tegemoet.

Een duurzamere woning voor iedereen: dat is de doelstelling van HomeQgo. Een optimale samenwerking met de installateurs die de verduurzamingswerkzaamheden uitvoeren is een must om die ambitie te verwezenlijken. Dat is de key priority voor de Operationeel Manager Installateurs. 

Over HomeQgo

De energietransitie is in volle gang en (particuliere) woningen spelen hierin een belangrijke rol. Volgens het klimaatakkoord moeten in 2030 de eerste 1,5 miljoen woningen verduurzaamd zijn. Er moet nog veel gebeuren voor het zover is. HomeQgo – sinds september 2020 onderdeel van de Rabobank Groep – wil in dat traject een leidende rol spelen.

Veel huiseigenaren willen hun woning wél verduurzamen, maar vinden het ingewikkeld, veel uitzoekwerk en weten niet goed waar ze te beginnen. Precies op die behoefte speelt HomeQgo in. Op het online platform kunnen huiseigenaren middels een gratis online scan in een paar klikken zien hoe ze hun woning het best kunnen verduurzamen. Het blijft niet bij een gedetailleerd inzicht in de huidige energiesituatie en concrete adviezen voor verbetering; HomeQgo voorziet huiseigenaren meteen van een offerte van een van hun gecontracteerde installateurs om de voorgestelde verduurzamingen uit te laten voeren. Of het nou om het plaatsen van zonnepanelen, warmtepompen, muur- of vloerisolatie gaat – of een combinatie daarvan: HomeQgo heeft voor alle producten een betrouwbare, gecertificeerde installateur die de klus kan uitvoeren.

Toonaangevende partners
Sinds de oprichting in 2018 maakte HomeQgo een enorme ontwikkeling door. Niet alleen ontzorgde en begeleidde het platform vele duizenden woningeigenaren naar een duurzamer huis, ook ontwikkelde het samenwerkingen met toonaangevende bedrijven in de bancaire- en energiesector. Door gebruik te maken van HomeQgo kunnen deze partijen hun klanten helpen om op een eenvoudige, klantgeoriënteerde manier de stap naar een duurzame woning te zetten.

HomeQgo staat aan de vooravond van een enorme groeispurt. Het team en het aantal klanten breiden zich in rap tempo uit. Daarmee is de dynamische scale-up hard op weg haar doelstelling te verwezenlijken: het nummer 1 verduurzamingsplatform van Nederland worden, en ervoor zorgen dat iedereen in een duurzaam huis woont.

Vacature: Operationeel Manager Installateurs

Om de ambities van HomeQgo te verwezenlijken, is een goede relatie met de installateurs essentieel. Immers, een intensieve, perfecte samenwerking tussen HomeQgo en de installateurs resulteert in een uitstekende ervaring voor de consument. De Operationeel Manager Installateurs is verantwoordelijk voor een vlekkeloze, maximaal efficiënte samenwerking met de installateurs.

Zowel de fulfilment partners als HomeQgo zijn gebaat bij een geoliede, effectieve samenwerking. Die relatie optimaliseren en onderhouden, en ervoor zorgen dat de keten zo efficiënt, digitaal en schaalbaar mogelijk ingericht wordt, zijn de belangrijkste taken van de Operationeel Manager Installateurs. Zij/hij is het directe aanspreekpunt voor de installateurs, monitort hun performance, stuurt indien nodig bij en kijkt continu hoe de keten voor zowel hen als voor HomeQgo verbeterd kan worden. Door inzichten en conclusies helder terug te koppelen aan collega’s waar zij/hij nauw mee samenwerkt, kan HomeQgo de online keten aanpassen en op die manier de klantreis verder optimaliseren. Met als resultaat: meer klanten die naar alle tevredenheid de klantreis doorlopen, en minder werk en zorgen voor de installateurs.

De ideale kandidaat is een slimme, proactieve manager die weet wat nodig is om de operatie naar een hoger niveau te tillen. Iemand die aan elke gesprekstafel de juiste snaar weet te raken en op plezierige en doortastende wijze de juiste vragen stelt. Ervaring met het aansturen van derden komt van pas .

“Als Operationeel Manager Installateurs bouw je de samenwerking met bestaande partners uit en ga je tegelijkertijd op zoek naar nieuwe installateurs. Je bent verantwoordelijk voor het selectie- en contracteringsproces en zoekt continu manieren om de keten optimaal op elkaar aan te laten sluiten waardoor de ideale klantreis ontstaat. Op die manier speel je een sleutelrol in de klantervaring, schaalbaarheid en verdere groei van HomeQgo.” – Lucas Kop, Directeur

Interesse?

HomeQgo werkt voor invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Dox Wijers via dox.wijers@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Dox Wijers Solliciteer
Solliciteer op deze functie

Operationeel Manager Installateurs

Laat je e-mailadres achter en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen, meestal dezelfde dag nog!

 • Indien gewenst kun je hieronder jouw CV en/of Linkedin url met ons delen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Data AnalistHomeQgo
Volgende vacature
Manager Organizational ChangeSligro

Aanmelden voor vacature nieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.