Operationeel Directeur

Operationeel Directeur

 • Operations
 • Consumer
 • Hilversum
 • Vanaf 7 jaar werkervaring
 • 2076 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de De Nederlandse Kluis werkgeverspagina voor andere vacatures

Kandidaatprofiel*

 • Vanaf 7 jaar ervaring
 • Met operationeel leidinggeven
 • Ervaring met vestigingsmanagement
 • Analytisch
 • Mensgericht leiderschap

* Uit onderzoek blijkt dat vrouwelijke kandidaten pas solliciteren als ze aan 100% van de eisen voldoen, terwijl mannelijke kandidaten dat al bij 60% doen. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV graag tegemoet.

Download volledig profiel

De Nederlandse Kluis is de grootste verhuurder van bankkluizen in Nederland. Of het nu gaat om sierraden, documenten of een USB-stick met crypto, alle spullen worden hier veilig bewaard. Daarmee speelt De Nederlandse Kluis in op een toenemende behoefte van een diverse doelgroep. De Operationeel Directeur gaat de organisatie leiden in de komende groeifase.

Over De Nederlandse Kluis

Alle banken zijn inmiddels gestopt met het verhuren van kluisruimte, maar dit neemt niet weg dat er na de uitfaseringen nog steeds vraag is naar deze dienstverlening. Er is zelfs een toenemende behoefte aan bankkluizen: iedereen heeft namelijk spullen van financiële of emotionele waarde. De Nederlandse Kluis biedt hier uitkomst, met een oplossing op maat in de vorm van een safeloket op locatie.

Waardevolle spullen thuis achterlaten neemt risico’s met zich mee. Iedereen heeft soortgelijke verstopplekken en dat weten inbrekers ook. De Nederlandse Kluis beschermt juist die spullen die je nooit wilt verliezen. De ondergrondse kluizen zijn zwaar beveiligd en hebben dikke betonnen en stalen muren. Omdat elke vestiging bouwkundig is aangepast, zijn ramkraken onmogelijk uit te voeren. Alle vestigingen worden 24 uur per dag via live camerabeelden in de gaten gehouden. Daarnaast staat er op elke vestiging minimaal één getrainde medewerker en is elke locatie voorzien van high-end beveiligingstechnologie.

Het is de missie van De Nederlandse Kluis om aan elke inwoner van Nederland de boodschap over te brengen dat waardevolle spullen veilig opgeslagen kunnen worden, tegen een toegankelijke prijs. Het bedrijf is hierin zeer succesvol gebleken en realiseert een groei van ruim tien procent per jaar. Met veertig vestigingen, honderd collega’s, 74.500 tevreden klanten en stevige groeiambities voor de komende drie jaar, breekt nu een fase aan waarbij ook veel winst behaald kan worden uit een gestroomlijnde operatie. De Operationeel Directeur gaat hierin een leidende rol spelen. 

Vacature: Operationeel Directeur

De Operationeel Directeur leidt alle operationele en intern gerelateerde strategische activiteiten. Samen met de Algemeen Directeur, die meer extern gericht is, is zij/hij verantwoordelijk voor het behalen van de gestelde doelstellingen en het succes van De Nederlandse Kluis.

De belangrijkste opdracht voor de Operationeel Directeur is om de dagelijkse operatie vlekkeloos te laten verlopen en te bouwen aan een sterk fundament. Dit begint met het bewaken van een goed team en fijne werkomgeving, waar iedereen met veel enthousiasme werkt. Door daarnaast te sturen op data performance en het identificeren en implementeren van operationele verbeterkansen, waarborgt deze leider een operational excellence mindset. Kansen liggen bijvoorbeeld op het vlak van opleidingen en onboarding, maar ook in het bevorderen van de prestaties van de partnervestigingen. Andere aandachtsgebieden zijn klantbehoud en -tevredenheid, door continu de klantreis te bewaken en daar waar mogelijk te verbeteren.

“Deze rol biedt de unieke kans om je bezig te houden met alle zaken die komen kijken bij het opschalen van een bedrijf. Het tempo ligt hoog en je impact is groot. Dat vraagt wel om zelfvertrouwen en stevigheid in het maken van keuzes en zetten van prioriteiten.” – Ilja Flohr, Algemeen Directeur

De Operationeel Directeur is communicatief sterk en weet te verbinden op elk niveau binnen de organisatie. Zij/hij neemt de organisatie mee in de groei en bijbehorende veranderingen, stelt collega’s in staat kansen te benutten en viert gezamenlijk de behaalde successen.

Als rolmodel voor de cultuur van De Nederlandse Kluis, smeedt de Operationeel Directeur een omgeving waarin collega’s van verschillende disciplines, kwaliteiten en interesses écht samenwerken. Zij/hij bouwt en bewaakt de inclusieve werkomgeving waar collega’s trots op zijn.

 

Interesse?

De Nederlandse Kluis werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Vivian Linker via vivian.linker@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Vivian Linker Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.