Mute video

Mute video

Unmute video

Mute video

Medior Consultant

Medior Consultant

 • Consulting
 • Utrecht
 • Vanaf 3 jaar werkervaring
 • 1635 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de House of Performance werkgeverspagina voor andere vacatures

Kandidaatprofiel*

 • Vanaf 3 jaar ervaring in consultancy
 • Verandermanagement
 • Sales
 • Lean
 • Agile
 • Gamification

* Uit onderzoek blijkt dat vrouwelijke kandidaten pas solliciteren als ze aan 100% van de eisen voldoen, terwijl mannelijke kandidaten dat al bij 60% doen. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV graag tegemoet.

Download volledig profiel

Het ambitieuze managementconsultancy- en interimmanagementbureau House of Performance breidt komend jaar de consultancytak flink uit. Door te adviseren waar het kan en te confronteren waar het moet, weet de Medior Consultant duurzame verandering bij klanten teweeg te brengen.   

Over House of Performance

House of Performance (HofP) bestaat uit ruim honderd consultants en interim managers, die organisaties begeleiden bij transformaties op het vlak van wendbaarheid, digitalisering en duurzaamheid. Zij gebruiken hiervoor methodes als Agile, Lean en Gamification. Zij zetten data en technologie in om de prestaties van klanten te verbeteren. De meeste klanten bevinden zich in de zakelijke dienstverlening, in sectoren als finance, transport en energie, maar ook (semi-)overheid. HofP bedient klanten zoals Rabobank, Gemeente Den Haag, Menzis, Rijkswaterstaat, Unicef en ProRail.

Waardengedreven organisatie
HofP wordt gedreven door drie kernwaardes: wederkerigheid (behandel een ander zoals je zelf behandeld wilt worden), intensiteit en authenticiteit. Mensen, teams en organisaties laten excelleren is hun missie, en dat geldt ook voor de eigen medewerkers. Er is volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en de lat ligt hoog. Dat moet ook wel als het bedrijf de BHAG voor 2025 wil halen: 100% duurzame projecten voor mens en maatschappij. Elk project wordt getoetst aan de sustainable development goals (SDG’s) van de VN. 

Bij HofP is zelforganisatie erg belangrijk. Medewerkers krijgen veel ruimte om hun werk naar eigen inzicht te organiseren. Om de interne samenwerking optimaal te houden, is er meerdere keren per jaar aandacht voor de gezamenlijke visie en worden er masterclasses georganiseerd. Daarnaast komen medewerkers elke vrijdag samen om van elkaar te leren. Deze aanpak leverde hen een derde plaats op in de lijst van Best Workplaces 2021 in de categorie Medium Workplaces.

Vacature: Medior Consultant

De Medior Consultant zet haar/zijn kennis en kunde in om bij de klant de gewenste verandering te realiseren. Dat kan bijvoorbeeld een gedragsverandering bij de directie zijn als er een cultuuromslag nodig is. Maar het kan ook gaan over het verbeteren van prestaties, leiderschap of processen. De Medior Consultant stelt zich adviserend op waar het kan, maar durft ook te confronteren waar het moet. Er zit veel afwisseling in de werkzaamheden, die uiteenlopen van het doen van een analyse tot het presenteren van een plan van aanpak en dit samen met de klant implementeren. 

Afhankelijk van het traject en de ervaring kan de Medior Consultant zelfstandig worden ingezet of in teamverband met collega’s werken. Naast het werk bij de klant is de Medior Consultant ook sparringpartner voor collega’s en genereert zij/hij nieuwe sales. Ook heeft zij/hij een leidende rol in interne events, zoals visiedagen, assessments met kandidaten en het geven van masterclasses.

Uitgebreid inwerktraject
HofP vindt het belangrijk dat alle consultants de waarden van het bedrijf uitdragen. Omdat die waarden en de manier van werken erg kenmerkend zijn voor het bedrijf, is er veel aandacht voor de inwerkperiode. De Medior Consultant krijgt vanaf dag één een begeleidend adviseur toegewezen, met wie zij/hij alles kan bespreken. Ook krijgt zij/hij een buddy (ook een Medior Consultant) om samen mee op te trekken. 

Volop ruimte voor ontwikkeling
De declarabiliteit ligt bij HofP op 65 procent. Dit geeft veel ruimte voor intern overleg en persoonlijke ontwikkeling. Iedere medewerker stelt een persoonlijk ontwikkelingsplan op en kan opleidingsbudget inzetten om haar/zijn ontwikkelingsdoelen te bereiken. Doorgroeimogelijkheden komen in alle vormen en maten. Bijvoorbeeld naar de rol van expert in Agile, datagedreven werken of leiderschapsontwikkeling. Ook is groei mogelijk in de mate van verantwoordelijkheid, bijvoorbeeld in de rol van projectleider of accountverantwoordelijke. En uiteraard is ook het pad naar partnerschap bewandelbaar. 

Het komende jaar staat bij HofP in het teken van een ambitieuze groeidoelstelling, met een nieuwe positionering als partner in transformatie. Het medewerkersbestand van HofP wordt flink uitgebreid om hard te kunnen inzetten op impactvolle en organisatiebrede bedrijfstransformaties, zodat nog meer organisaties, mensen en teams excelleren.

 

Interesse?

House of Performance werkt voor invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Vivian den Dekker via vivian.dendekker@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

 

Contact

Vivian den Dekker Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.