Marketing Manager

Marketing Manager

 • Marketing
 • Consumer
 • Leusden
 • Vanaf 10 jaar werkervaring
 • 2285 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Intergamma werkgeverspagina voor andere vacatures

Kandidaatprofiel*

 • Vanaf tien jaar (leidinggevende) ervaring
 • Met online marketing/marketing automation
 • In retail of FMCG
 • Merkenbouwer
 • Datagedreven
 • Strategisch
 • Verbinder

* Uit onderzoek blijkt dat vrouwelijke kandidaten pas solliciteren als ze aan 100% van de eisen voldoen, terwijl mannelijke kandidaten dat al bij 60% doen. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV graag tegemoet.

Download volledig profiel

Intergamma is de organisatie achter de doe-het-zelf-formules GAMMA en Karwei. Met ruim 380 bouwmarkten in Nederland en België is het bedrijf de onbetwiste nummer één in de branche. De Marketing Manager ontwikkelt een winnende marketingstrategie waarin nieuwe technologie de boventoon voert.

Over Intergamma

De tijd waarin doe-het-zelven uitsluitend voor hobbyisten was, ligt ver achter ons. Klussen is leuk en – met de juiste spullen – voor iedereen te doen: dat was in de afgelopen jaren de aansprekende boodschap van GAMMA en Karwei. Met hun omnichannelstrategie willen ze die boodschap aan zoveel mogelijk mensen overbrengen en zorgen dat klanten eenvoudig kunnen vinden wat ze nodig hebben, waar en wanneer ze dat uitkomt. De verdeling tussen de formules is duidelijk: GAMMA richt zich op het pure kluswerk, terwijl Karwei alles in huis heeft voor de finishing touch. Ondanks die verdeling is het de bedoeling de formules weer meer naar elkaar toe te bewegen. Haar mooie, hoogkwalitatieve assortiment geeft Karwei haar toonaangevende status in de markt. Met de raamdecoratie, verf, verlichting, vloeren en alle toebehoren van Karwei kunnen consumenten hun huis mooier maken. En dat zo duurzaam mogelijk, want duurzaamheid speelt in Intergamma’s totale bedrijfsvoering een steeds belangrijkere rol.

Op Intergamma’s hoofdkantoor in Leusden werken bijna 400 mensen, maar toch voelt het als een kleinschalig, warm bedrijf. Ondernemerschap is bij Intergamma een groot goed: medewerkers krijgen veel vrijheid en verantwoordelijkheid om ideeën te opperen. Als er draagvlak is – bij onder meer de franchisenemers, de Formuleraad, de Raad van Bestuur en de Raad van Commissarissen – kunnen ideeën altijd snel in praktijk gebracht worden. Die mogelijkheden en dynamiek maken Intergamma tot een organisatie waar mensen graag werken.

Vacature: Marketing Manager Karwei

Als merk heeft Karwei scherp voor ogen waar het op dit moment staat, wat het wil bereiken en hoe het dat de komende jaren wil realiseren. Aan de Marketing Manager de taak om dit als sterke merkenbouwer en innovator pur sang goed te doorvoelen en door te vertalen naar een innovatieve en effectieve marketingstrategie.

Ontwikkeling op het gebied van marketing automation speelt in de strategie die zij/hij uitstippelt een sleutelrol. Zij/hij laat zich leiden door alle beschikbare data en eigen, innovatieve inzichten: de ideale voedingsbodem voor een succesvolle koers waarin nieuwe technologie de boventoon voert. Door die enorme professionaliseringsslag te maken, tilt de Marketing Manager de marketingstrategie en bijbehorende resultaten naar een hoger niveau. Daarbij houdt zij/hij altijd nauwlettend oog op het marketingbudget.

De Marketing Manager doet dit samen met het bevlogen team (11 fte) dat zij/hij aanstuurt, met daarin onder meer een Activatie Manager, Brand & Content Manager, een Format Manager en een Digital Marketing Coördinator. Dit ambitieuze team heeft behoefte aan een verbindende leider, een functie die de Marketing Manager op het lijf geschreven is.

Met haar/zijn goede communicatieve vaardigheden kan de Marketing Manager elk verhaal levendig en overtuigend over de bühne krijgen en mensen gemakkelijk meekrijgen. Dat gaat verder dan alleen het eigen team: de Marketing Manager zoekt ook proactief de samenwerking en synergie met andere teams en afdelingen binnen Intergamma. Haar/zijn sterke vakinhoudelijke kennis en goede people skills maken de Marketing Manager iemand naar wie mensen graag luisteren, met wie ze willen sparren en samen mooie resultaten behalen. De Marketing Manager rapporteert direct aan de Commercial Director, Werner van Gansbeke.

“Bij Intergamma krijg je de ruimte om echt te ondernemen en knopen door te hakken. We willen vooruit en daar investeren we volop in. Wie echt impact wil maken, is bij ons aan het juiste adres.” – Werner van Gansbeke, Commercial Director

De rol is een mooie kans voor een allround marketing manager die eerder in retail werkte of in ieder geval de dynamiek van dat speelveld goed begrijpt. Snel kunnen schakelen en meebewegen met de golven van de markt en de waan van de dag zijn een must, zonder daarbij het grotere doel uit het oog te verliezen. De ideale kandidaat is een gedreven stakeholder die net als Intergamma echt vooruit wil. Dat maakt haar/hem niet alleen een geweldige Marketing Manager, maar ook een inspirerend boegbeeld voor de hele organisatie.

 

Interesse?

Intergamma werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Max Tasseron via max.tasseron@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Max Tasseron Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.