Mute video

Mute video

Unmute video

Mute video

Marketing Director

Marketing Director

  • Marketing
  • Leisure
  • Amsterdam
  • Vanaf 8 jaar werkervaring
  • 1668 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de City ID werkgeverspagina voor andere vacatures

City ID is succesvol met moderne appartementenhotels BOAT&CO, TWENTY EIGHT en ID Aparthotel in Nederland. De keten is hard aan de slag met ambitieuze groeiplannen door uitbreiding naar andere Europese hoofdsteden. De nieuwe Marketing Director geeft strategisch en operationeel leiding aan de activiteiten om City ID als merk internationaal op de kaart te zetten.

Over City ID

City ID is een snelgroeiende hotelketen met een onderscheidend concept. Zij bieden niet zomaar hotelkamers aan, maar compleet ingerichte appartementen mét uitgebreide hotelfaciliteiten. Luxe badkamers, compleet uitgeruste keukens en bedden om van te dromen. Maar ook toegang tot Food & Beverage, roomservice en wellness- en fitnessruimtes. De hotels hebben een vooruitstrevend design en flirten altijd met de buurt en historie van de locatie in kwestie. De hotels worden steevast beoordeeld met een score rond de 9+ en slepen jaar in, jaar uit prestigieuze awards in de wacht; bijvoorbeeld rondom design, creativiteit en service.

City ID heeft ambitieuze groeiplannen. De huidige hotels in Nederland zijn BOAT&CO, Hotel TWENTY EIGHT en ID Aparthotel. Het afgelopen jaar is een locatie in Londen geworven. Binnen enkele jaren wil de hotelgroep minstens 15 hotels tekenen in verschillende grote Europese steden.

Werknemers van City ID doen hun werk uiteraard het liefst op de locaties zelf. Zo is het hoofdkantoor gevestigd in een van de hotels. Geen saaie kantoorruimte dus, maar werken tussen locals en hotelgasten in de dynamische lobby van ID Aparthotel. Resultaten van campagnes zijn direct terug te zien op de werkvloer. De cultuur op het hoofdkantoor is ondernemend, open en ambitieus.

“Het is een dikke plus dat onze medewerkers geacht worden al onze hotels te leren kennen; onze appartementhotels zijn echt another class.” Alexander Goad, CEO bij City ID

Door een serieuze investering door APG en Aware Super, zijn grote internationale mogelijkheden ontstaan. Het bedrijf groeide daardoor in korte tijd uit van start-up naar scale-up. Een acquisitieteam is continu bezig met het spotten van aankoopmogelijkheden in grote steden. Om City ID als internationale keten stevig in de markt neer te zetten, trekken ze een nieuwe Marketing Director aan die zowel op strategisch als operationeel gebied een leider is.

Vacature: Marketing Director

City ID bevindt zich in een transformatie. De hotelgroep bouwt samen met een extern bureau aan een vernieuwende naam, identiteit en positionering voor een nieuw gezicht richting hotelgasten. Als visionair leidt de Marketing Director dit strategische project en de internationale uitrol ervan. In de komende jaren opent City ID nieuwe locaties, waarbij de Marketing Director ook steeds de lead zal hebben in het neerzetten van het concept en de betreffende marketing.

De nieuwe Marketing Director is strategisch verantwoordelijk voor de marketingactiviteiten van City ID. Daarnaast zorgt deze persoon voor verdere professionalisering van de interne processen, het inspireren van het team en het uitbreiden van het marketingteam in deze sterk groeiende organisatie. Dit is een rol om impact te maken op de grote ambities die City ID heeft voor de komende jaren.

De Marketing Director geeft leiding aan het groeiende marketingteam dat nu bestaat uit een Marketing Manager, Content Manager, Online Marketeer, Social Media Manager, Freelance Copywriter en een Stagiair. Daarnaast stuurt de Marketing Director de externe bureaus aan die SEA, social advertising en PR-activiteiten uitvoeren. Het team houdt zich dagelijks bezig met onder andere marketing automation, guest journey optimalisatie, websiteontwikkeling en influencer marketing. De Marketing Director zet zich de komende jaren in om het team te coachen, ontwikkelen en uit te breiden, in lijn met de geplande groei van het bedrijf.

De Marketing Director werkt nauw samen met andere directors en afdelingen, op het hoofdkantoor en in de hoteloperatie. De Marketing Director rapporteert direct aan de CEO en is onderdeel van het Executive Team.

“De huidige fase van explosieve groei maakt het interessant en tegelijk ook extra uitdagend om in te stappen. Ondernemerschap zit in ons DNA: dit wordt dus zeker ook van de Marketing Director verwacht.” Alexander Goad, CEO bij City ID

 

Interesse?

City ID werkt voor invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Florentine van de Loo via 
florentinevandeloo@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Marketing Director Solliciteer
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.