Project Manager Marketing & Communicatie

Project Manager Marketing & Communicatie

  • Den Haag
  • 665 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Moves werkgeverspagina voor andere vacatures

Project Manager Marketing & Communicatie

Bij MoveS staat iedereen achter het gemeenschappelijke doel van een MS-vrije wereld. De Project Manager zorgt dat dit niet alleen intern leeft maar ook naar buiten wordt gecommuniceerd. MoveS haalt alles uit de kast om Nederland op de hoogte te houden van hun missie: marketingcampagnes, het uitsturen van persberichten, het organiseren van events, fondsenwerving en een actieve houding op social media.

Type werkzaamheden

MoveS is een kleine organisatie met grote ambities. Dat betekent dat de werknemers van alle markten thuis moeten zijn. Ook de functie van Project Manager is ook zo’n veelzijdige functie. Van projectmanagement voor grote marketingcampagnes met partners tot het uitwerken van interviews met ambassadeurs, van het opstellen en uitvoeren van multimediale communicatieplannen en spraakmakende fondsenwervende acties tot de financiële rapportage. De Project Manager draait z’n hand er niet voor om.

Samenwerking

De Project Manager is onderdeel van het MoveS-team dat bestaat uit vrijwilligers met verschillende achtergronden en competenties. Behalve een nauwe samenwerking met het team onderhoudt de Project Manager contact met externe relaties zoals bestaande en nieuwe sponsoren, partners en creatieven op topniveau (sportfotograaf Wouter Roosenboom is bijvoorbeeld ambassadeur van MoveS).

Profiel

De Project Manager gaat recht op z’n doel af en maakt het onmogelijke mogelijk. Oud-collega’s en vrienden omschrijven de ideale kandidaat als ondernemend, hands-on, betrokken en goed in samenwerken. De Project Manager is niet alleen betrokken bij het doel van een MS-vrije wereld, maar kan dat ook vertalen naar mooie (online) campagnes en uitdragen in relaties met partners. De combinatie van communicatie, marketing en fondsenwerving is een uitdagende, daarom is ervaring met multimediale campagnes, bij voorkeur in een soortgelijke functie een vereiste. Het gaat om een parttime-functie (16 tot 24 uur), eventueel op interim basis, met zicht op uitbreiding.

Contact

Janko Klaeijsen Solliciteer
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.