Managing Partner Interim Solutions

Managing Partner Interim Solutions

  • HR
  • Consulting
  • Amsterdam
  • 415 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Top of Minds – vacatures werkgeverspagina voor andere vacatures

De economie staat er ongekend sterk voor – en dat merken we. Er is enorm veel vraag naar Digital Executives en Top of Minds geldt als leidende partij. Graag maken we gebruik van het momentum en breiden onze dienstverlening uit met de bemiddeling van interim-managers en -specialisten.

TOP OF MINDS INTERIM SOLUTIONS

Onze interimmers zijn meer dan een overbrugging alleen. We leveren de absolute top in digital managers en e-commerce specialisten, mensen die de organisatie van onze opdrachtgevers een sprong voorwaarts laten maken.

Sleutel tot succes is exclusiviteit. Dat geeft ons de ruimte om alles uit de kast kunnen trekken op het vlak van employer branding.

“Goede mensen werf je met een goed verhaal. Hoe beter je verhaal, hoe beter de mensen.” Auke Bijnsdorp, Managing Partner Top of Minds

MARKETINGMACHINE

Op goede verhalen heeft het Employer Branding team van Top of Minds patent. Scherpe teksten en fraaie beelden wakkeren de interesse aan.

De Interim Consultants zorgen vervolgens voor de juiste match. Search en marketing grijpen naadloos in elkaar en zorgen voor prachtige longlists. Het Top of Minds merk staat voor hoge kwaliteit en maakt de response rate van de gerichte marketinginspanningen dan ook zeer hoog.

EVIDENTE SYNERGIE

De synergie met executive search is groot. De klantrelaties zijn er, de (interim)opdrachten liggen voor het oprapen en de infrastructuur op het gebied van marketing en search staat paraat. Evenals het prachtige pand aan het Vondelpark. Vanaf hier lijkt het een kleine stap om ook op het gebied van Interim Solutions de leidende partij te worden in de markt voor Digital Executives. Wordt dit een eitje?

MANAGING PARTNER

Het enige wat nog ontbreekt is een Managing Partner om de nieuwe business unit op te zetten en te leiden. De norm te zetten met een aantal spraakmakende plaatsingen. De lat hoog te leggen door het samenstellen van een exceptioneel sterk team.

Participatie (na aanloop periode) in de nieuwe BV is het uitgangspunt maar geen vereiste. Een eventueel concurrentiebeding is geen bezwaar.

“De synergie is evident – het klantcontact is er al, net als de vraag.”
Janko Klaeijsen, Founding Partner Top of Minds

PERSOONLIJKHEID

• Ondernemende manager
• Resultaatgerichte relatiebouwer
• Inhoudelijke closer

WERKERVARING

• Minimaal 10 jaar werkervaring
• Ruime ervaring in interimbemiddeling
• NextGen mindset

Voor meer informatie of om te solliciteren, neem contact op met Auke Bijnsdorp via auke@topofminds.com.

Contact

Managing Partner Interim Solutions Solliciteer
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.