Managing Director

Managing Director

 • General Management
 • Amsterdam
 • Gepubliceerd op: 22 mei 2024
 • Vanaf 10 jaar werkervaring
 • 1626 views

Kandidaatprofiel*

 • Ten minste 10 jaar ervaring
 • In detachering, recruitment of arbeidsbemiddeling
 • Ervaring met het uitbouwen van een organisatie
 • Strategisch
 • Inspirerende leider
 • Commercieel
 • Hands-on

* Uit onderzoek blijkt dat vrouwelijke kandidaten pas solliciteren als ze aan 100% van de eisen voldoen, terwijl mannelijke kandidaten dat al bij 60% doen. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV graag tegemoet.

Download volledig profiel

Direct solliciteren

Sinds 2012 detacheert Kayak in de financiële dienstverlening en zorg, met een specialisatie in risk, compliance, data, ESG en workforce management. De onderscheidende ‘Live your potential’-visie is de rode draad in alle activiteiten en de missie. De Managing Director brengt de skills, ervaring en professionaliseringsslag die het bedrijf richting verdere groei sturen.

Over Kayak

Kayak is een vooraanstaand detacheringsbureau in de financiële dienstverlening en zorg. In tien jaar groeide het team tot meer dan 25 medewerkers en honderdvijftig gedreven ‘Kayakers’ die bij opdrachtgevers als Adyen, ABN AMRO, ING, Mollie en BNP Paribas worden ingezet. De komende jaren zullen er nieuwe business lines worden opgezet en uitgebouwd, waaronder Public, Tech, Trainees, Life Sciences & Renewables, Energy en Infra (REI). Deze business lines worden ondersteund door de bestaande shared services van Kayak: Finance, IT, Admin & Payroll, Marketing en HR.

Live your potential
Op het kantoor in Amsterdam wordt gewerkt in een open, informele sfeer, waarin medewerkers volop ruimte krijgen om zichzelf te ontwikkelen. Bij Kayak is men ervan overtuigd dat persoonlijke groei en balans de sleutel zijn tot succes. Deze filosofie krijgt vorm in het Live your potential-programma, een traject dat alle Kayakers wordt aangeboden. In het programma ligt de focus op investeren in vier dimensies: Body, Emotions, Mind en Inspiration. Door die investering kunnen mensen het beste uit zichzelf halen, wat leidt tot positieve, gemotiveerde en geïnspireerde medewerkers.

Vacature: Managing Director

De Managing Director is verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding over de organisatie en voor het op- en uitbouwen van de business. Daardoor kan oprichter Ruben Verkuijl zijn tijd en aandacht specifieker richten op andere strategische en commerciële activiteiten, zoals het opzetten van bovengenoemde nieuwe business lines. Aan de Managing Director de opdracht om sterke groei te realiseren. Het doel: binnen tien jaar 1.500 Kayakers aan het werk bij honderdvijftig vooraanstaande opdrachtgevers. Gezien de potentie in de markt is een vervijfvoudiging van de omzet binnen drie tot vijf jaar haalbaar, zowel organisch als via buy and build.

De Managing Director bepaalt de strategie om die ambitie te realiseren, implementeert deze in de organisatie en richt het team in voor maximaal succes. Zij/hij heeft een sterk strategisch brein en een commerciële mindset. Daarmee ontwikkelt de Managing Director effectieve manieren om processen op onder meer het gebied van field management, HR, IT en marketing te stroomlijnen en te optimaliseren. De focus ligt onder andere op uitbreiding en professionalisering van het commerciële en het recruitmentteam, het beter inrichten van salesprocessen en het verbeteren van het accountmanagement. Door zowel de commerciële als de recruitmentbasis te verstevigen en onderling beter op elkaar aan te laten sluiten, zorgt de Managing Director voor meer plaatsingen bij bestaande en nieuwe opdrachtgevers.

“Als Managing Director is je vizier gericht op opschaling. Alle processen en business lines moeten groei faciliteren en aanjagen. Je stuurt de organisatie strak aan en bent in staat om individuen en teams te inspireren het beste in zichzelf en elkaar naar boven te halen. Daarnaast voel je je onlosmakelijk verbonden met de missie van Kayak.” – Ruben Verkuijl, Founder

De ideale kandidaat schaalde al eerder succesvol een concept of bedrijf op en begrijpt dus precies wat er bij Kayak moet gebeuren om de volgende stap te kunnen zetten. De Managing Director is een inspirerende leider die over de vaardigheden beschikt om Kayak en het team naar de volgende fase te leiden. Zij/hij communiceert prettig en overtuigend, heeft aandacht voor het individu, weet mensen te enthousiasmeren en creëert duidelijke kaders en structuren – het fundament voor een succesvol geleide organisatie. Ervaring in de uitzend- of detacheringsbranche is een must, net als een volledig geloof in de visie en missie van Kayak. Bovenal is de Managing Director een energieke, resultaatgerichte leider die er energie van krijgt om samen met een gepassioneerd team de ambitieuze doelen van een maatschappelijk relevante organisatie te verwezenlijken.

Interesse?

Kayak werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Vivian Linker via vivian.linker@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Vivian Linker Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Solliciteer op deze functie

Managing Director

 • Vul je gegevens in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen

 • Hidden
 • Deel je CV en optioneel LinkedIn URL
 • Max. bestandsgrootte: 10 MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.