Manager of the Transformation Office

Manager of the Transformation Office

  • Consulting Exit
  • Energy
  • Voorburg
  • Vanaf 5 jaar werkervaring
  • 1810 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Eteck werkgeverspagina voor andere vacatures

Eteck gaat voor nul. Nul gebruik van fossiele brandstoffen en nul impact op het milieu. De scale-up groeit enorm en daarmee ook hun ambities. De Manager of the Transformation Office zorgt ervoor dat innovatieprojecten optimaal in de organisatie landen. 

Over Eteck

Als duurzame warmteleverancier gaat Eteck voor nul CO₂-uitstoot, nul gebruik van fossiele brandstoffen en honderd procent wooncomfort. Eteck is in Nederland marktleider in haar gebied. Door woningen en gebouwen in het hele land te verduurzamen, levert het bedrijf een onmisbare bijdrage aan de energietransitie. In 2020 waren de projecten van Eteck goed voor een reductie van ruim 36.000 ton CO₂. 

Dat is mooi, maar nog lang niet genoeg. In het kantoor in Voorburg zetten bijna honderd gedreven medewerkers zich elke dag in om nog meer impact te maken. Die drive zit diep in het DNA van de organisatie en haar medewerkers verankerd. De komende drie jaar wil Eteck verdubbelen. Een bedrijf dat zo hard groeit, moet ook in rap tempo professionaliseren. Dat is precies wat Eteck momenteel aan het doen is. De Manager of the Transformation Office speelt een cruciale rol in de transitie. 

Vacature: Manager of the Transformation Office

De Manager of the Transformation Office geeft leiding aan het PMO-team (6 fte) dat begin 2021 gestart is. Dit team van interne en externe consultants werkt aan een breed scala aan verbeterprojecten in verschillende vakgebieden, waaronder organisatie, techniek, processen en IT. De projecten hebben grote (financiële) impact op de toekomst van Eteck en de wijze waarop de organisatie in staat zal zijn om haar missie te realiseren. 

Zo voerde het PMO-team onlangs succesvol een complete redesign van alle customerserviceprocessen door. Het is een goed voorbeeld van de innovatieprojecten die in de organisatie spelen. Daarnaast heeft het team een veelvoud aan verbeterinitiatieven in de pijplijn. Elk project behelst nauwe samenwerkingen met andere teams in de organisatie. Hen meenemen in het traject, op overtuigende wijze draagvlak creëren en ervoor zorgen dat het op de juiste plek in de organisatie landt, zijn essentiële stappen. Dat betekent niet dat de Manager of the Transformation Office van de zijlijn toekijkt. Integendeel, deze meewerkend voorman of -vrouw is inhoudelijk en hands-on bij de projecten betrokken.

In een ambitieuze organisatie met zoveel ideeën en energie is prioriteiten stellen een must. Net als structuur aanbrengen en op een professionele, projectmatige manier werken. De analytische Manager of the Transformation Office blinkt uit in deze vaardigheden en weet deze way of working op efficiënte wijze in de organisatie te verankeren. De Manager of the Transformation Office rapporteert direct aan de COO, Joost Fröhlich.

De rol is een uitgelezen kans voor een ervaren consultant die graag managementervaring op wil doen in een bedrijf waarin heel veel disciplines vertegenwoordigd zijn, en waar bij bewezen succes mooie doorgroeimogelijkheden in het verschiet liggen. 

Eteck is een heel dynamisch en ondernemend bedrijf. Iedereen die hier werkt heeft een intrinsieke drive om het verschil te maken. Die motivatie, ondernemersgeest en het grote saamhorigheidsgevoel dat hier heerst, maken Eteck een geweldige plek om te werken waar je echt impact hebt. Niet alleen op onze organisatie, maar ook op een betere toekomst.” – Joost Frohlich, COO

 

Interesse? 

Eteck werkt voor invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Martine Francken via martine.francken@topofminds.com
 om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Martine Francken Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.