Manager Research

Manager Research

  • HR
  • Consulting
  • Amsterdam
  • 1244 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Top of Minds – vacatures werkgeverspagina voor andere vacatures

Werken bij Top of Minds Executive Search

Top of Minds is een Executive Search bureau in Amsterdam. Opdrachtgevers zijn onder andere A-merken zoals Grolsch, ING, bol.com en Coca-Cola Enterprises. De acht Recruitment Consultants hebben een sterk netwerk van topkandidaten opgebouwd en onderhouden goede relaties met hen. Het invullen van vacatures gebeurt vaak met behulp van het researchteam (10 fte). Op basis van de eisen aan een bepaalde vacature gaan zij op zoek naar potentiële kandidaten op LinkedIn en in de database van Top of Minds. De Researchers leggen het eerste contact met potentiële kandidaten, sturen hen de benodigde informatie, plannen afspraken in voor de Recruitment Consultants en begeleiden de kandidaten door het selectieproces.

De Manager Research

De functie van Manager Research is nieuw bij Top of Minds, met als doel het aansturen, professionaliseren en verder uitbreiden van het Research team. De Manager Research coördineert de samenwerking tussen Researchers en Consultants en is zelf direct verantwoordelijk voor de meest complexe searches met de directe ondersteuning van een aantal teamleden. Daarnaast is de Manager Research nauw betrokken bij het klantproces, van intake tot oplevering.

Kandidaatprofiel

Geschikte kandidaten hebben een academische achtergrond, minimaal twee jaar werkervaring bij een professionele organisatie en affiniteit met HR of recruitment. Hoewel people management de belangrijkste verantwoordelijkheid van deze rol is, hoeven kandidaten hier geen ervaring in te hebben. Voor een kandidaat met natuurlijk overwicht en senioriteit is er ruimte voor learning on the job onder begeleiding van een coach.

Carrièreperspectief

Het uitgangspunt is doorgroei naar de functie van Consultant binnen twee jaar. Het bedrijf groeit snel en zo ook de behoefte aan Consultants. De ervaringen met ‘eigen kweek’ zijn bijzonder goed. Dit heeft dan ook de voorkeur boven zijdelingse instroom van Consultants van andere kantoren.

Bedrijfsprofiel

Direct solliciteren
  • Usp 1

  • Usp 2

  • Usp 3

  • Usp 4

Contact

Manager Research Solliciteer
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.