Manager Proposities en Partners

Manager Proposities en Partners

 • Marketing
 • Industrial
 • Zoetermeer
 • Gepubliceerd op: 24 mei 2024
 • Vanaf 8 jaar werkervaring
 • 868 views

Kandidaatprofiel*

 • Ten minste 8 jaar ervaring
 • In marketing-, propositie- of partnermanagement
 • Ervaring met het ontwikkelen van (nieuwe) producten en/of diensten
 • En met het optimaliseren van verdienmodellen
 • Verbindende manager
 • Communicatief sterk
 • Ondernemend

* Uit onderzoek blijkt dat vrouwelijke kandidaten pas solliciteren als ze aan 100% van de eisen voldoen, terwijl mannelijke kandidaten dat al bij 60% doen. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV graag tegemoet.

Download volledig profiel

Direct solliciteren

Transport en Logistiek Nederland (TLN) is de grootste ondernemersorganisatie voor logistieke dienstverleners, met name gericht op wegtransport, expediteurs en warehousing. Door het dienstenportfolio voor leden succesvol door te ontwikkelen, levert de commercieel-strategische Manager Proposities en Partners toegevoegde waarde voor leden, de logistieke sector en zodoende voor TLN.

Over Transport en Logistiek Nederland (TLN)

Transport en Logistiek Nederland (TLN) is hét aanspreekpunt voor en over de logistieke sector, een van de sectoren waarin Nederland wereldwijd uitblinkt. De vereniging zet zich met draagvlak van de leden in voor de duurzame ontwikkeling van de sector en het behoud van een sterke concurrentiepositie in Europa.

Met haar enorme hoeveelheid specialistische kennis en expertise geldt TLN als gezaghebbende gesprekspartner voor de politiek, ketenpartners en andere maatschappelijke belanghebbenden op het gebied van logistiek en transport. TLN behartigt de belangen van de sector op lokaal, regionaal, nationaal en internationaal niveau. Zo lobbyt de ondernemersorganisatie bij de overheid voor een gunstig ondernemersklimaat en passend beleid en onderhandelt zij namens de sector over een verantwoorde cao Beroepsgoederenvervoer. Ook zoekt TLN proactief contact en samenwerking met verschillende ketenpartijen om knelpunten te bespreken en (innovatieve) oplossingsrichtingen aan te dragen. Zo heeft de vereniging impact op de sector en het oplossen van maatschappelijke en inhoudelijke uitdagingen.

Van de 16.000 bedrijven in de logistieke sector zijn er ruim 4.500 lid. Daar horen grote bedrijven zoals DHL, Simon Loos, Renewi en Ewals bij, evenals partijen uit het mkb. Leden kunnen bij TLN terecht voor advies (op maat), ledenvoordeel op diensten en producten en toegang tot een groot netwerk. Om meer toegevoegde waarde aan leden te bieden, verder te groeien en daarmee ruimte te creëren voor meer investeringen, wil TLN sterker inzetten op het ontwikkelen van haar commerciële kant.

Vacature: Manager Proposities en Partners

De Manager Proposities en Partners heeft een glasheldere missie: het dienstenportfolio voor leden naar de volgende fase brengen. Zij/hij optimaliseert bestaande proposities, positioneert ze in samenwerking met het communicatieteam beter in de markt en ontwikkelt en rolt nieuwe concepten uit. Binnen het bestaande dienstenportfolio – met daarin onder andere advies, verzekeringen, opleidingen en verschillende nuttige tools – is nog volop ruimte voor verbetering, uitbreiding en groei. Aan de Manager Proposities en Partners de opdracht om deze ruimte met een nieuw team – Ledenvoordeel (vijf fte’s) – en in nauwe samenwerking met collega’s van alle andere teams maximaal te benutten. Daarbij is haar/zijn vizier altijd gericht op twee doelstellingen: de toegevoegde waarde voor leden vergroten en het hybride verdienmodel van TLN verstevigen.

Ook zorgt de Manager Proposities en Partners ervoor dat leden meer gebruikmaken van diensten, waardoor zij zich meer verbonden voelen met TLN. Dit kan uiteraard alleen als zij/hij een gedetailleerd beeld heeft van de ontwikkelingen in de markt, wet- en regelgeving en van de behoeften van de leden. Daarvoor haalt zij/hij relevante informatie op bij stakeholders binnen en buiten de organisatie. Als bekwaam netwerker en relatiebeheerder verstevigt de Manager Proposities en Partners bestaande samenwerkingen.

Het dienstenportfolio is niet het enige dat de Manager Proposities & Partners doorontwikkelt; dat geldt ook voor het team waar zij/hij leiding aan geeft. Door het team op de juiste manier in te richten en op motiverende, coachende en inspirerende wijze aan te sturen, zorgt zij/hij ervoor dat het team optimaal presteert. Zelf maakt de Manager Proposities en Partners onderdeel uit van een team van zeven coördinatoren en rapporteert zij/hij direct aan de Manager Leden & Sectorontwikkeling, Stephanie Wagenaar, die tevens directielid is.

“Een vereniging kent een andere dynamiek dan het bedrijfsleven. Er zijn veel verschillende stakeholders en belangen. De daarbij horende diversiteit, complexiteit en kansen maken het werken bij een vereniging interessant, zeker in de logistieke sector. Die is namelijk net zo divers, complex en vol kansen. Door samen te werken en te verbinden maken we het verschil.” – Stephanie Wagenaar, Directielid en Manager Leden & Sectorontwikkeling

Met haar/zijn conceptuele, strategische en commerciële vaardigheden levert de Manager Proposities en Partners een cruciale bijdrage aan het realiseren van de groeiambities van TLN. Zo heeft zij/hij niet alleen impact op de toekomst van de vereniging, maar ook op die van een van de belangrijkste sectoren van Nederland. Een ervaren manager die vanuit kennis en enthousiasme een team en een hele organisatie vooruit wil helpen, is bij TLN volledig op haar/zijn plek.

 

Interesse? 

TLN werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Caithlyn Tschi via caithlyntschi@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

 

Contact

Caithlyn Tschi Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Solliciteer op deze functie

Manager Proposities en Partners

 • Vul je gegevens in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen

 • Hidden
 • Deel je CV en optioneel LinkedIn URL
 • Max. bestandsgrootte: 10 MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.