Manager Operations

Manager Operations

 • Operations
 • Private Equity
 • Utrecht
 • Gepubliceerd op: 28 januari 2022
 • Vanaf 6 jaar werkervaring
 • 1423 views

Kandidaatprofiel*

 • Vanaf 6 jaar werkervaring
 • Waarvan minimaal 3 jaar in een leidinggevende functie
 • Peoplemanagement
 • Klantgericht
 • Communicatief

* Uit onderzoek blijkt dat vrouwelijke kandidaten pas solliciteren als ze aan 100% van de eisen voldoen, terwijl mannelijke kandidaten dat al bij 60% doen. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV graag tegemoet.

Als specialist op het gebied van kwaliteit en veiligheid zorgt Normec ervoor dat organisaties veilig, snel en (kosten)efficiënt kunnen innoveren. De Manager Operations organiseert en stuurt het team van Normec Certification naar optimale performance.  

Over Normec

Sinds Normec in 2015 het levenslicht zag, groeide het uit tot de nummer één op het gebied van testen, inspecteren, certificeren en compliance. In de continu veranderende wereld ondersteunt het bedrijf klanten in hun innovatieproces. Door middel van testen, inspecties, certificeringen en compliance-diensten helpt Normec ze om risico’s te voorkomen. Niet sec als leverancier van benodigde tests of certificaten, maar als eerlijke sparringpartner die proactief met klanten meedenkt over duurzame kwaliteit, efficiëntie en veiligheid. Die persoonlijke benadering leverde Normec een leidende positie in de markt op.

Normec groeit al jaren indrukwekkend hard. Sinds private-equitypartij Astorg in 2020 een meerderheidsbelang verwierf, namen de ambities alleen maar toe. Nationaal en internationaal verder groeien is het doel.

Vacature: Manager Operations

De Manager Operations is verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van Normec Certification, de certificeringstak van de Normec Group waar vijftig mensen werken. Haar/zijn team telt 15 fte, waaronder auditors, certificatiecoordinatoren, kwaliteitsbewakers en de back-office.

Het team is jong, getalenteerd en presteert goed. Er liggen echter nog veel kansen op het gebied van procesoptimalisatie en structurering. De Manager Operations brengt als inspirerende peoplemanager heldere structuren aan, optimaliseert en bewaakt verschillende processen en zorgt ervoor dat het team met een uitgesproken klantgerichte mindset opereert. Met als resultaat: een duidelijk framework waarin het team effectiever en zelfstandiger kan performen.

Als Manager Operations stimuleer je het team om meer ownership te nemen en veranker je de daarvoor benodigde structuren. Daarmee til je Normec Certification echt naar the next level.” – Miranda Seigers, Director Operations

Hoe gestroomlijnder het team, hoe efficiënter en effectiever de dagelijkse business. De Manager Operations houdt alles nauwkeurig in de gaten. Bottlenecks identificeert zij/hij tijdig, om ze vervolgens proactief uit de weg te ruimen. In de samenwerking met andere afdelingen zoekt de Manager Operations continu naar manieren om synergie te creëren, kwaliteit en efficiëntie te verbeteren en zo klantgericht mogelijk te opereren.

Sparringpartner van de Director Operations
Hoewel de strategische lijnen worden uitgezet door Miranda Seigers, Director Operations, is de Manager Operations daar als haar rechterhand nauw bij betrokken. Zij/hij houdt Miranda en de rest van het MT – waar de Manager Operations deel van uitmaakt – nauwgezet op de hoogte van ontwikkelingen.

De ideale kandidaat gedijt goed in een snelgroeiende organisatie en krijgt energie van de dynamiek die dat met zich meebrengt. De rol is een mooie kans voor een resultaatgedreven teamplayer die weet hoe zij/hij mensen kan motiveren en coachen om het beste uit zichzelf te halen. Dat geldt ook voor haar/hemzelf: op termijn liggen mooie doorgroeimogelijkheden binnen de Normec Group in het verschiet.

Interesse?  

Normec werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds. 
Neem contact op met Daan Bouman via daan.bouman@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Daan Bouman Solliciteer
Solliciteer op deze functie

Manager Operations

 • Vul je gegevens in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen

 • Deel naar keuze je CV of LinkedIn URL
 • Max. bestandsgrootte: 31 MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.