Manager of PMI & Strategy Execution

Manager of PMI & Strategy Execution

 • Consulting Exit
 • Technology
 • Delft
 • Vanaf 5 jaar werkervaring
 • 1524 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Exact werkgeverspagina voor andere vacatures

Kandidaatprofiel*

 • Ten minste 5 jaar ervaring
 • In strategie/integratieconsulting
 • Ervaring met integratie
 • Projectmanagement
 • Stakeholdermanagement

* Uit onderzoek blijkt dat vrouwelijke kandidaten pas solliciteren als ze aan 100% van de eisen voldoen, terwijl mannelijke kandidaten dat al bij 60% doen. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV graag tegemoet.

Download volledig profiel

Met innovatieve producten helpt Exact bedrijfsprocessen te automatiseren. De Manager of PMI & Strategy Execution ziet toe op de effectieve integratie van meerdere portfoliobedrijven en begeleidt daarnaast de executie van bedrijfsbrede strategische opdrachten. Een unieke rol voor een (ex-)consultant die zichzelf volop verder wil ontwikkelen en echt impact wil maken.

Over Exact

Exact is de nummer één aanbieder van SaaS-bedrijfssoftware. De slimme cloudsoftware-oplossingen van Exact ondersteunen bedrijven en accountants op het gebied van financiële administratie en HR, en bieden specifieke ERP-oplossingen voor onder meer handels-, productie- en bouwbedrijven. Het bedrijf is voornamelijk actief in Nederland, België en Duitsland maar heeft ook wereldwijd meerdere vestigingen.

Sinds de oprichting in 1984 groeit het bedrijf hard. Vandaag de dag werken er bij Exact zo’n tweeduizend mensen die elke dag op zoek zijn naar manieren om zowel de producten als zichzelf verder te ontwikkelen. Dat doen ze met de energie en het enthousiasme van een scale-up, maar met de slagkracht en stabiliteit van een multinational. Respect voor elkaar en de wereld waarin we leven is een belangrijke kernwaarde van Exact, en er is veel aandacht voor een gezonde werk-privé-balans. Medewerkers zijn betrokken en krijgen veel vrijheid en verantwoordelijkheid om een bijdrage te leveren aan het succes van de organisatie.

Vacature: Manager of PMI & Strategy Execution

Exact wil de groei van de afgelopen jaren onverminderd voortzetten, zowel organisch als door strategische overnamen. Als eindverantwoordelijke voor de succesvolle integratie van (toekomstige) acquisities speelt het PMI & Strategy Execution-team een sleutelrol in het realiseren van die groeiambitie en het succes van deze acquisities binnen de grotere Exact-familie.

Post-merger integration
De afgelopen jaren deed Exact meerdere strategische overnamen. Een integratietraject neemt doorgaans twee tot drie jaar in beslag, waardoor er meerdere projecten tegelijkertijd lopen. De Manager of PMI & Strategy Execution ziet er nauwlettend op toe dat integraties van begin tot eind vlekkeloos verlopen. Daartoe werkt zij/hij/hen nauw samen met de interne ‘integration community’. Deze community telt zo’n twintig mensen die verantwoordelijk zijn voor de integratie van een bepaald domein, waaronder Finance, Cloud Operations, Customer Success, Marketing en HR. Daarnaast is de Manager of PMI & Strategy Execution the first point of contact voor de oprichter(s) en/of CEO(s) van de geacquireerde bedrijven en houdt zij/hij/hen het Executive Committee van Exact op de hoogte over de voortgang van de integratie. Om deze ‘spin in het web’-rol effectief te vervullen zijn sterke sociale en communicatieve vaardigheden een must.

Strategy execution
Naast PMI houdt de Manager of PMI & Strategy Execution zich bezig met een breed scala aan strategische projecten, waaronder productportfolio-analysen en het Responsible Business-programma. De Manager of PMI & Strategy Execution zorgt ervoor dat elk project succesvol in de organisatie landt en uitgerold wordt. In de niet-hiërarchische organisatie die Exact is, betekent dit dat de Manager of PMI & Strategy Execution regelmatig met de Senior Leaders van Exact aan tafel zit. Die exposure is een van de aspecten die deze rol uniek maakt.

“Dit is een unieke en uitdagende rol. Je hebt exposure naar de Senior Leaders en je beslissingen dragen direct bij aan het succes van Exact. Omdat integraties de hele organisatie raken, leer je Exact goed kennen. Dat biedt de mogelijkheid om op termijn mooie vervolgstappen te zetten.” – Thomas Uytdehaage, Head of PMI & Strategy Execution

De rol is een mooie kans voor een enthousiaste (ex-)consultant die graag veel kennis en ervaring wil opdoen in verschillende domeinen. Exact is een snelgroeiend bedrijf in een zeer dynamische industrie. De organisatie is ambitieus, energiek en er heerst een uitgesproken ‘can-do’-mentaliteit. Binnen deze dynamische omgeving krijgt de Manager of PMI & Strategy Execution volop mogelijkheden om impact te maken, zowel op de organisatie als haar/zijn/hun eigen ontwikkeling.

Interesse?

Exact werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Frederique Duynstee via frederique.duijnstee@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Frederique Duynstee Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.