Manager Merchandising Sport Hardware & Outdoor

Manager Merchandising Sport Hardware & Outdoor

  • E-commerce
  • Consumer
  • Utrecht
  • 666 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de bol.com vacatures werkgeverspagina voor andere vacatures

In onze digitale wereld is men steeds bewuster met gezondheid bezig. Bewegen en lekker naar buiten gaan, horen daarbij. Bol.com biedt alles wat je daarvoor nodig hebt, zoals kampeerspullen, tennisrackets, fietsen en dumbbells. De nieuwe Manager Merchandising is de merchandisingstrateeg van twee winkels die zich richten op een actieve en gezonde levensstijl: Sport Hardware en Outdoor.

Over bol.com

Bol.com noemt zich met recht ‘de winkel van ons allemaal’. Meer dan 8 miljoen regelmatige klanten vinden er de producten waar ze zelf blij van worden of waar ze anderen een groot plezier mee doen. Het assortiment bestaat uit ruim 15 miljoen artikelen, van dvd’s en boeken tot yogamatten en van tuinmeubilair tot winterjassen.

Het bedrijf werkt continu aan het verbeteren van de customer journey. Bol.com gebruikt intelligente datatools en –analyses om haar klanten steeds beter te leren kennen. Zo ervaren bezoekers ultiem winkelgemak en voelt een bezoekje aan bol.com alsof je je favoriete speciaalzaak binnenloopt.

De groei van bol.com is indrukwekkend. Tussen 2011 en 2017 is de omzet bijna vervijfvoudigd.  En het eindpunt is nog lang niet in zicht. Bol.com wil de business blijven uitbreiden, hoe sneller hoe beter.

“De nieuwe Manager Merchandising wordt verantwoordelijk voor twee populaire en groeiende winkels, met producten voor een actief bestaan. Het team is open, professioneel en energiek. Daar moet hij/zij goed bij passen.” – Martijn Olthof, Cluster Director

Vacature: Manager Merchandising Sport Hardware & Outdoor

De Manager Merchandising Sport Hardware & Outdoor stippelt het merchandisingbeleid uit voor twee actieve winkels: Fiets, Kamperen & Outdoor en Sport Hardware. Tienduizenden artikelen voor sportievelingen en buitenmensen.

Hij/zij zet een duidelijke korte- en langetermijnvisie neer. Dat begint bij een grondige analyse van de markt, de winkelprestaties en de (veranderende) klantvoorkeuren. Op basis daarvan zet de Manager Merchandising, met zijn/haar team, de optimale middelen in om de winkels perfect aan te laten sluiten op de klantreis. Dit leidt tot een inspirerende en unieke winkel waar klanten eenvoudig doorheen kunnen klikken, zowel op hun desktop als op hun smartphone, om precies bij het juiste product uit te komen.

De rol rapporteert aan de Hoofd Merchandising Sport, Stijl & Baby. Daarnaast vormt hij/zij een hecht team met de Manager Sourcing Sport Hardware & Outdoor. Samen zorgen zij ervoor dat de winkels de juiste producten bevatten. Ook leidt hij/zij twee teams van in totaal 4 FTE, waarbij het vooral gaat om inspireren, ontwikkelen, coachen en enthousiasmeren.

Kandidaatprofiel

ERVARING
  • 7+ jaar ervaring, bij voorkeur in B2C productmanagement
PERSOONLIJKHEID
  • Leiderschap
  • Energiek
  • Datagedreven
  • Teamplayer

Bol.com werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem voor meer informatie contact op met Marlies Hoogvliet, via Marlies@topofminds.com.

Contact

Marlies Hoogvliet Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.