Mute video

Mute video

Unmute video

Mute video

Management Consultant Supply Chain

Management Consultant Supply Chain

  • Consulting
  • Amsterdam
  • Vanaf 5 jaar werkervaring
  • 4134 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Valcon werkgeverspagina voor andere vacatures

Kandidaatprofiel

  • Vanaf 5 jaar ervaring binnen consultancy met een focus op supply chain
  • Of 5 jaar ervaring binnen de logistiek of e-commerce
  • Kennis van en ervaring met logistieke processen
  • Affiniteit met de zes kernwaarden van Valcon: no-nonsense, scherp, stoutmoedig, vertrouwen, plezier en samen

 


* Uit onderzoek blijkt dat vrouwen pas solliciteren als ze aan 100% van de eisen voldoen, en mannen al bij 60%. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV graag tegemoet.

Download volledig profiel

Het snelgroeiende Valcon timmert zowel nationaal als internationaal hard aan de weg. Om aan de constante vraag vanuit de markt te kunnen voldoen, trekken ze een Management Consultant aan met kennis en ervaring op het gebied van Supply Chain.

Over Valcon

Valcon helpt de operationele prestaties van toonaangevende klanten als Louwman, Bol.com en PostNL te verbeteren. Hierbij richt de consultancyorganisatie zich specifiek op vraagstukken binnen processchange management en technology. Valcon onderscheidt zich door de unieke formule van no-nonsense-consulting waarbij complexe vraagstukken simpel worden. Wat het vraagstuk ook is, grondige data-analyse en de opbouw van uitstekende klantrelaties staan in iedere aanpak centraal.

Internationale groei
Inmiddels is Valcon hard aan het groeien en zijn ze recentelijk nog met Viqtor Davis samengegaan. Tevens heeft het bedrijf de ambitie om een nog grotere Europese speler in Noordwest-Europa te worden met uitbreidingen richting Scandinavië door de recente overname van Valcon, een sterke speler o.a. op het gebied van supply chain. Hierdoor kan de Supply Chain practice in Nederland verder uitbreiden.

Uitbreiding supply chain-team
Van Telecom en Energie tot Retail en Infrastructuur, Valcon biedt vooral tactische en operationele hulp aan alle relevante bedrijfssectoren. Zo ook op het gebied van Supply Chain. De ambitie is om dit domein binnen twee jaar flink uit te breiden. Valcon krijgt veel tractie in de markt voor opdrachten binnen dit domein en heeft daarom nu een vacature voor een projectleider.

Vacature: Management Consultant Supply Chain

Businessprocesmanagement, verandermanagement en businesstechnologie – het werkgebied van Valcon is breed. Het grootse deel van de opdrachten bevindt zich in de bedrijfsproceshoek. De ideale kandidaat heeft ervaring als supply-chain-consultant bij een adviesbureau of als projectmanager binnen de logistiek of e-commerce.

Specifieke logistieke inhoudelijke kennis is een must. Dat kan zijn in warehousing of lastmile logistics, maar ook in een bredere setting van de totale keten. Valcon zit met logistiek aan tafel om bijvoorbeeld te kijken naar de inrichting van warehouse of het veranderen van een workforce.

“Er liggen veel kansen om deze markt verder uit te breiden en laten groeien. We zoeken een ondernemende projectleider met veel ervaring op het gebied van supply chain die hier onderdeel van kan uitmaken.” – Eelco Simon, Associate Partner

De operationele leiding nemen
Zodra een project start, gaat de Management Consultant direct met een eigen team bij de klant aan de slag. Projecten worden met minimaal twee collega-Consultants uitgevoerd, waarin de Management Consultant de operationele leiding neemt. Daarbij geldt dat zij/hij deze consultants niet alleen in de projecten coacht, maar ook op het gebied van hun persoonlijke ontwikkeling.

Open werkcultuur
Valcon staat open voor Management Consultants van zowel medior- als seniorniveau. Geschikte kandidaten hebben bijvoorbeeld ervaring opgedaan bij een boetiek- of Big Four-kantoor, maar wensen een informelere en pragmatischere werkcultuur. Valcon heeft namelijk een open cultuur waarin hiërarchie absoluut niet leidend is. No-nonsense, scherp, stoutmoedig, vertrouwen, plezier en samen; dat zijn de zes kernwaarden van Valcon waarin de ideale kandidaat zichzelf direct herkent.

Ontdekken, groeien, uitblinken
Ondernemerschap, enthousiasme en samenwerken, zowel met collega’s als met de klant, staan binnen Valcon centraal. Zo kan de Management Consultant meebouwen aan de ontwikkeling van de Supply Chain practice.

Interesse? 

Valcon werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Catherine Visch via catherinevisch@topofminds.com
 om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature. 

Contact

Catherine Visch Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.