Learning and Development Director

Learning and Development Director

 • HR
 • Consumer
 • Amsterdam
 • Vanaf 7 jaar werkervaring
 • 1175 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Elevation Group werkgeverspagina voor andere vacatures

Kandidaatprofiel*

 • Vanaf 7 jaar ervaring
 • Met het opzetten van (leiderschaps)trainingen, commerciële leerpaden en het aansturen van een (L&D) team
 • In een commerciële organisatie
 • Scale-up mindset
 • Sterke communicatieve vaardigheden

* Uit onderzoek blijkt dat vrouwelijke kandidaten pas solliciteren als ze aan 100% van de eisen voldoen, terwijl mannelijke kandidaten dat al bij 60% doen. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV graag tegemoet.

Download volledig profiel

Elevation Partners biedt recruitment, detachering en brokering services voor nichemarkten binnen de IT- en Supply Chain sector. Persoonlijke ontwikkeling is cruciaal om de indrukwekkende groei van de scale-up voort te zetten. De Learning and Development Director is verantwoordelijk voor de visie, strategie en uitvoering van de ontwikkeling van 250 medewerkers binnen de Elevation Group.

Over Elevation Partners

Elk bedrijf heeft andere behoeften op het gebied van IT en Supply Chain. Vanuit die gedachte ontstond tien jaar geleden Elevation Partners, een recruitmentorganisatie met een nichespecialisatie per label: Searchlite, Layer, Cluster, Supplyd en The.NextGen. Als Elevation Group biedt de scale-up klanten naast recruitment services, ook dienstverlening op het gebied van detachering en brokering en werken ze als master vendor. De strategische combinatie van deze diensten voor klant en kandidaat maakt Elevation Partners een unieke speler in de markt.

De afgelopen jaren groeide Elevation Partners ontzettend hard. Inmiddels telt het bedrijf ruim 250 jonge, ambitieuze medewerkers, verspreid over kantoren in Amsterdam, Den Bosch en Düsseldorf. Zoals het een succesvolle scale-up betaamt, zijn de ambities groot. Met haar sterke propositie wil Elevation Group onverminderd doorgroeien in eigen personeel en het aantrekken van nieuwe klanten.

Elevation Partners wil de ideale werkgever zijn. Een die de ondernemersgeest stimuleert en waar young professionals zich optimaal kunnen ontwikkelen en door kunnen groeien, zowel nationaal als internationaal. Hoe Elevation Partners die rol in- en vervult, ligt in handen van de Learning and Development Director.

Vacature: Learning and Development Director

De Learning and Development Director is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van het ideale learning and development-traject voor alle medewerkers van de Elevation Group. Dat zijn dus niet alleen de collega’s van Elevation Partners, maar alle medewerkers van de verschillende labels, zowel in Nederland als Duitsland. Elke medewerker heeft andere wensen en behoeften, maar uiteindelijk streeft iedereen naar maximale groei, competentie-ontwikkeling en (daarmee) performance. Aan de Learning and Development Director om voor iedereen een helder groei- en ontwikkelpad uit te stippelen.

Samen met haar/zijn team creëert, implementeert en optimaliseert de Learning and Development Director alle L&D-tools die binnen Elevation Group gebruikt worden. Met een pragmatische blik bekijkt zij/hij de organisatie en ziet wat er nodig is om medewerkers uit te dagen, ze goed te laten samenwerken en optimale ontwikkeling en performance te faciliteren. Minstens zo belangrijk is het om te bepalen wat medewerkers nodig hebben om gelukkig en vitaal in hun werk te zijn en te blijven. Met al deze afwegingen en doelstellingen in het achterhoofd slaagt de Learning and Development Director er in talentmanagementprogramma’s en ontwikkeltrajecten te ontwikkelen waarin employee experience en retentie belangrijke speerpunten zijn.

High-performing L&D-team
De Learning and Development Director geeft leiding aan het Learning and Development team, dat op dit moment bestaat uit een Team Lead, een Talent Acquisition Consultant, een Programmamanager en iemand die verantwoordelijk is voor leiderschapsprogramma’s. De Learning and Development Director stippelt de strategische lijnen uit en vertaalt deze helder door naar het jonge L&D-team, dat zich onder haar/zijn coachende leiding ontwikkelt tot een gepassioneerd, high-performing team. Zelf rapporteert de Learning and Development Director aan de HR & Operations Manager, Stefan Zijlstra.

“Continu leren is een van de fundamenten van de cultuur van Elevation Partners. Die filosofie is de drijfveer achter alles wat je als Learning and Development Director doet. Je brengt de online en offline trainingen naar een hoger niveau, zet strategische leertrajecten op en zorgt ervoor dat alles meetbaar is.” – Chris Wood, co-founder Elevation Partners

Een snelgroeiend, commercieel bedrijf als Elevation Partners kent een eigen dynamiek en werkwijze. De Learning and Development Director gedijt goed in de snel veranderende wereld waarin het bedrijf acteert en krijgt energie van de kansen en uitdagingen die dat met zich meebrengt. De Learning and Development Director ontwikkelt niet alleen de visie, maar implementeert deze ook. Alleen en samen met het team, want in een bevlogen scale-up zoals Elevation Partners stapt iedereen graag met de poten in de spreekwoordelijke modder. Er wordt hard gewerkt en de successen worden samen gevierd.

 

Interesse?

Elevation Partners werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Charlotte Braat via charlotte.braat@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Charlotte Braat Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.