Lead Services & Operations

Lead Services & Operations

  • IT
  • Health
  • Amsterdam, Venlo of Madrid
  • Vanaf 8 jaar werkervaring
  • 2413 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Atida vacatures werkgeverspagina voor andere vacatures

Atida is de nieuwste speler op de online zorgmarkt inclusief een innovatief digitaal platform. Het doel hiervan? De algehele gezondheid van tientallen miljoenen mensen verbeteren. Aan de Lead Services & Operations de taak om dit baanbrekende concept van een solide IT-fundament te voorzien.  

Over Atida

Atida is Hebreeuws voor dat wat in de toekomst kan gebeuren en precies hiervoor heeft het bedrijf een revolutionair concept in petto. Data, e-commerce en de wereld der farmacie aan elkaar koppelen, is wat Atida voor ogen heeft. Een pan-Europese online apotheek met een instore-beleving die zich richt op individuele gezondheidszorg. Het huidige bedrijf is een bundeling van acht geacquireerde online apotheken uit Duitsland en Spanje. Hiermee is het de derde grootste speler in Europa. Maar Atida denkt veel groter, want met meer overnames in de pijpleiding staat de online farmacie per 2025 op de Europese koppositie.

Focus op Lifestyle-verbeteringen
De achterliggende gedachte van het concept? Europa ziet een sterke toename in niet-overdraagbare, vaak chronische, ziekten. Denk hierbij aan hart- en vaatziekten, diabetes en depressie. Al deze aandoeningen zijn samen verantwoordelijk voor zo’n negentig procent van de Europese zorgkosten. Een belangrijke factor bij het ontstaan van deze ziekten is een ongezonde manier van leven. Maar wat nou als je jouw levensstijl proactief wilt verbeteren, waar kun je online dan terecht? Voorheen nergens, maar precies in dit gat springt Atida.

Atida Health en Atida Pure
Atida presenteert twee volledig wetenschappelijk gestaafde proposities. Najaar 2020 start het met de lancering van Atida Pure. Met deze tak focust het bedrijf zich op de preventieve zorg door middel van persoonlijke voedingsprogramma’s, kwalitatieve supplementen, consulten en metingen. Begin 2021 is het de beurt aan Atida Health, een tak die zich juist richt op de curatieve zorg ofwel: het genezen van bestaande ziekten met voorgeschreven medicatie. Op de lange termijn wil het bedrijf meer producten toevoegen om zo de individuele zorgbehoefte van iedere klant te ondersteunen.

Stevig fundament
Inmiddels heeft Atida de fase van hoge, organische groei bereikt. Om het bedrijf volledig te laten slagen, moet Atida op korte termijn nieuwe business solutions inclusief bijbehorende platforms ontwikkelen. Informatiebronnen met een verfrissende klantervaring gebaseerd op vertrouwen, zorg, expertise en vooral: persoonlijk en intuïtief ontwerp. En als portfoliobedrijf van het Londense MARCOL – een van de grootste investeringsmaatschappijen op het gebied van de gezondheidszorg – heeft Atida voldoende middelen om meters te maken.

Vacature: Lead Services & Operations

De Lead Services & Operations krijgt de mogelijkheid om een volledig nieuwe Europese IT-infrastructuur van Atida vorm te geven. Denk hierbij aan de gebruikelijke kantoorapplicaties als laptops, desktops, (mobiele) telefoons, maar ook de services en netwerken waarop het e-commerce-platform en de logistieke centra draaien. Daarbij neemt zij/hij de bestaande operaties en infrastructuren van de 8 bestaande merken in acht en bepaalt hoe deze worden geïntegreerd in het nieuwe landschap. Zij/hij is een pragmatische gatekeeper en zorgt ervoor dat productie, stabiliteit, security en uptime van het hele IT-landschap – van kantoor tot warehouses – continu is geborgd.

De bouw van een infrastructuur- & serviceteam
Naast het infrastructuurontwerp en de implementatie ervan, is de Lead Services & Operations ook verantwoordelijk voor het pan-Europees serviceteam en het bijbehorende management. Zij/hij definieert een service-operation-model en zet hier een compleet team voor op dat werkt volgens de best practices en standaarden.

Van analyseren tot integreren
De beste engineering, best practices en standaarden, precies dit alles levert dit zwaargewicht op het gebied van infrastructuur en technologie. Op basis van alle zakelijke vereisten analyseert, begeleidt en integreert zij/hij de uitrol van nieuwe hardware, operationele systemen en connectiviteitsoplossingen. Bij problemen trekt de Lead Services & Operations de kar voor een solide root-cause analyse en treedt op als de verbinder van alle betrokken partijen. Zij/hij let bij dit alles uiteraard goed op de details. Voor deze rol is ervaring in gereguleerde omgevingen fijn, net als ervaring binnen de zorgsector en ervaring met security operations.

Als volledig nieuw bedrijf kijken wij alleen maar vooruit. We werken met de nieuwste programmeertalen, producten en concepten, die allemaal tot leven komen dankzij de expertise van de Lead Services & Operations. – David Hennessy, CTO

Verbindend leiderschap
Atida heeft momenteel diverse lokale infrastructuren en teams, die nu nog per locatie hun eigen operatie draaien. De bedoeling is dat hier één serviceteam en één infrastructuur voor in de plaats komt. Dit team neemt vervolgens de gehele Europese operatie voor zijn rekening. De Lead Services & Operations bouwt zowel de infrastructuur als het team opnieuw op. Alles bij elkaar genomen is een sterke samenwerking dus een absolute noodzaak. Maar dit is geen probleem voor de Lead Service & Infrastructure. Dankzij een mix van evenwicht, vertrouwen en authenticiteit, bouwt zij/hij een uitstekende relatie met het team en stakeholders.

Tot slot…
De Lead Services & Operations werkt graag in de dynamische wereld van de start-ups en zet zich graag in voor een innovatief digitaal product. Zij/hij komt terecht in een zevenkoppig tech-team, rapporteert aan David Hennessy (CTO) en werkt vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam. Al vindt zij/hij het ook niet erg om zo nu en dan richting collega’s elders in Europa te reizen.

 

Interesse? 

Atida werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Hayke Tjemmes via hayke.tjemmes@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Hayke Tjemmes Solliciteer
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.