Lead Agile Technical Delivery

Lead Agile Technical Delivery

  • IT
  • Health
  • Amsterdam, Madrid, Remote
  • Vanaf 8 jaar werkervaring
  • 1458 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Atida werkgeverspagina voor andere vacatures

Het baanbrekende e-commerceplatform Atida heeft een duidelijk doel voor ogen: de algehele gezondheid van  miljoenen mensen van over de hele wereld verbeteren. De Lead Agile Technical Delivery gaat deze nieuwste speler op de online zorgmarkt helpen aan een loeistrakke delivery van nieuwe functionaliteiten en changes.

Over Atida

Atida is Hebreeuws voor de ‘toekomst’ en precies hiervoor heeft het bedrijf een revolutionair concept in petto. Data, e-commerce en de wereld der farmacie aan elkaar koppelen, is wat Atida voor ogen heeft. Een pan-Europese online apotheek met een instore-beleving die zich richt op individuele gezondheidszorg. Het huidige bedrijf is een bundeling van acht geacquireerde online apotheken uit Duitsland en Spanje. Hiermee is het de derde grootste speler in Europa. Maar Atida denkt veel groter, want met meer overnames in de pijplijn staat de online farmacie per 2025 op Europese koppositie.

De achterliggende gedachte van het concept? Europa ziet een sterke toename in niet-overdraagbare, vaak chronische, ziekten. Denk hierbij aan hart- en vaatziekten, diabetes en depressie. Al deze aandoeningen zijn samen verantwoordelijk voor zo’n negentig procent van de Europese zorgkosten. Een belangrijke factor bij het ontstaan van deze ziekten is een ongezonde manier van leven. Maar wat nou als je jouw levensstijl proactief wilt verbeteren, waar kun je online dan terecht? Voorheen nergens, maar precies in dit gat springt Atida.

Atida Health en Atida Pure
Atida presenteert twee volledig wetenschappelijk gestaafde proposities. Najaar 2020 is Atida Pure gelanceerd. Met deze tak focust het bedrijf zich op de preventieve zorg door middel van persoonlijke voedingsprogramma’s, kwalitatieve supplementen, consulten en metingen. Begin 2021 is het de beurt aan Atida Health, een tak die zich juist richt op de curatieve zorg, ofwel: het genezen van bestaande ziekten met voorgeschreven medicatie. Op de lange termijn wil het bedrijf meer producten toevoegen om zo de individuele zorgbehoefte van iedere klant te ondersteunen.

Inmiddels heeft Atida de fase van hoge, organische groei bereikt. Om het bedrijf volledig te laten slagen, moet Atida op korte termijn nieuwe business solutions inclusief bijbehorende platforms ontwikkelen. Informatiebronnen met een verfrissende klantervaring gebaseerd op vertrouwen, zorg, expertise en vooral: persoonlijk en intuïtief ontwerp. En als portfoliobedrijf van het Londense MARCOL – een van de grootste investeringsmaatschappijen op het gebied van gezondheidszorg – heeft Atida voldoende middelen om meters te maken.

Vacature: Lead Agile Technical Delivery

De taak van de Lead Agile Technical Delivery is kraakhelder: een Atida-proof executiemachine bouwen die garant staat voor een snelle en pragmatische delivery. Zij/hij managet de processen end-to-end en laat de delivery-teams maximaal presteren. Van knelpunten oplossen in het ontwikkelproces tot het optimaliseren van de communicatie binnen een multidisciplinair team, de coachende Lead Agile Technical Delivery regelt het. No matter what.

Het zo effectief en efficiënt mogelijk opleveren van producten is waar het voor de Lead Agile Technical Delivery om draait. Als een echte procesmanager leidt zij/hij de dagelijkse stand-ups en zorgt ervoor dat alle Developers ten alle tijden op dezelfde golflengte zitten. Naast helder communiceren en snel schakelen, zorgt zij/hij ervoor dat alle Developers wereldwijd efficiënt en zonder problemen met elkaar werken. Door het leiden van problem-solving sessies en het voeren van vakinhoudelijke discussies zorgt zij/hij er bovendien voor dat teams het maximale uit de techniek halen.

Om het aansturen, leveren en beheren van Atida’s grote e-commerceplatform altijd in goede banen te leiden, is de Lead Agile Technical Delivery technisch zeer sterk onderlegd. Zo heeft zij/hij ervaring met het succesvol aanleveren van IT-product- of servicessets en/of heeft al eerder transformatieprocessen binnen complexe technologieportfolio’s begeleid. Ervaring binnen e-commerce is voor deze functie essentieel. Brede kennis van iedere stack-laag is daarentegen een pre. De Lead Agile Technical Delivery zal namelijk af en toe in verschillende developmentprocessen bij moeten springen.

Op sommige punten is deze rol vergelijkbaar met die van een Scrum Master, een achtergrond in dit vakgebied pakt dus gunstig uit. Verder kennen IT-infrastructuren en Cloud-technologieën geen geheimen voor de Lead Agile Technical Delivery. Daarnaast houdt zij/hij makkelijk het overzicht over zowel the big picture als de details van ieder project . Naast het opzetten van een sterk stakeholdermanagement, werkt zij/hij veel samen met Engineering Leads, Product Managers en Security Leads om structureel op de hoogte te blijven van toekomstige vraagstukken en prioriteiten.

De Lead Agile Technical Delivery vindt het prettig om te werken in een dynamische start-up-omgeving met een innovatief digitaal product. Zij/hij rapporteert aan de eCommerce Platform Lead, Shaya  Pourmirza  en werkt vanuit het Amsterdamse hoofdkantoor.

 

Interesse? 

Atida werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Hayke Tjemmes via hayke.tjemmes@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Hayke Tjemmes Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.