Kwaliteitsmanager

Kwaliteitsmanager

  • Operations
  • Amsterdam
  • 719 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de REB Projects werkgeverspagina voor andere vacatures

Geen landgoed op het platteland voor de succesvolle professional van dit moment, maar een karakteristiek grachtenpand in Amsterdam. Naar verwachting telt de hoofdstad in 2034 één miljoen inwoners. De huizenprijzen zijn hoog, maar acceptabel vergeleken met de prijzen in Londen of Parijs. De komende jaren staan dan ook garant voor voldoende vraag. REB – de bekendste boetiek projectontwikkelaar van Amsterdam – zorgt in samenwerking met externe partners voor een passend aanbod in het hoogste segment.

REB Projects: boetiek projectontwikkelaar

REB Projects is een opgericht in 2007 door Jeroen van Els en Farid Asserti. Inmiddels werken er meer dan veertien professionals op het authentieke kantoor aan het Vondelpark (tussen VondelCS en de Vondelkerk). De locatie van het hoofdkantoor van REB is niet toevallig, het is een visitekaartje voor het werk dat ze doen. REB Projects is namelijk de bekendste boetiek projectontwikkelaar van onze hoofdstad. Ze kopen hoogwaardige panden aan en komen in samenwerking met aannemers, architecten en andere vakspecialisten tot de woonwensen van de (potentiële) klant. Daarna verkopen ze het vastgoed. Lees hier meer over REB Projects.

Vacature voor een Kwaliteitsmanager

REB Projects heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen en renoveren van monumentale panden aan de Amsterdamse Grachtengordel en in Amsterdam-Zuid. De belofte is het (op)leveren van chique appartementen en deftige stadsvilla’s. De Kwaliteitsmanager zorgt ervoor dat REB deze belofte kan waarmaken.

“De Kwaliteitsmanager is de verbindende schakel tussen voorbereiding en uitvoering en erg belangrijk om de kwaliteit van onze projecten te kunnen blijven garanderen.” – Farid Asserti, Founder REB Projects

De Kwaliteitsmanager controleert bijvoorbeeld of het marmer voor de hal en het hout voor de wenteltrap aan de juiste keurmerken en veiligheidsvoorschriften voldoen. Hij/zij beheert de bouw- en bestektekeningen, signaleert afwijkingen en inspecteert de opgeleverde projecten. Kortom, de Kwaliteitsmanager waakt ervoor dat monumentale panden in ere hersteld worden en deze authentieke appartementen een aanwinst voor de stad zijn.

De Kwaliteitsmanager is tevens verantwoordelijk voor het voeren van de complete bouwadministratie. Denk daarbij aan het bewaken van de tijdsplanningen, opleveren van tussentijdse rapportages en het organiseren (en voorzitten) van overleg met alle betrokkenen. Wanneer er iets niet goed gaat spreekt de Kwaliteitsmanager de projectleider of aannemer daarop aan en zorgt dat het binnen afzienbare tijd opgelost wordt.

“De kwaliteit van het op te leveren project gaat boven alles, want het leveren van hoogwaardige woonruimte is de belofte die we met REB willen waarmaken.” – Farid Asserti, Founder REB Projects

Profiel

De Kwaliteitsmanager heeft aantoonbare werkervaring binnen projectontwikkeling en bij voorkeur een achtergrond in bouwkunde en/of architectuur. Geschikte kandidaten hebben al veel samengewerkt met projectontwikkelaars, makelaars en aannemers. Dit vraagt om extreem sterke communicatieve vaardigheden. Daarnaast is het prioriteren en zicht houden op de kosten en de tijdsplanning een cruciaal aspect van deze rol.

  • Aantoonbare werkervaring binnen hoogwaardige projectontwikkeling. Veel samengewerkt met projectontwikkelaars, makelaars en aannemers.
  • Zeer sterke projectmanagement vaardigheden. Prioriteiten kunnen aanbrengen en zicht houden op kosten en tijdsplanningen.
  • Achtergrond in bouwkunde/architectuur. Bij voorkeur ervaring met renovatieprojecten.
  • Zelfstandig, communicatief sterk, overtuigend en goede leiderschapsvaardigheden.

Contact

Kwaliteitsmanager Solliciteer
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.