Junior Key Account Manager

Junior Key Account Manager

 • Sales
 • Consumer
 • Amsterdam
 • 841 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de innocent werkgeverspagina voor andere vacatures

De Junior Key Account Manager (KAM) bij innocent drinks in Amsterdam is een ambitieuze, energieke en enthousiaste professional die ervoor zorgt dat de smoothies van innocent in de supermarkt verkrijgbaar zijn. Dit is een nieuwe functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid.

innocent smoothies

In 2004 werd de eerste innocent smoothie verkocht in Nederland – bij de Bijenkorf. Nu zijn de smoothies op veel meer plekken verkrijgbaar, bijvoorbeeld bij Albert Heijn, de kiosk en op festivals. Sinds maart 2016 zijn de smoothies en sappen ook verkrijgbaar bij alle Jumbo supermarkten.

Voor innocent draait het echter niet alleen om meer omzet en uitbreiding van het assortiment. Op de website staat: “Het klinkt misschien een beetje als een Miss World verkiezing, maar bij innocent willen we de wereld graag een beetje beter achterlaten dan we haar gevonden hebben.” In 2004 is de innocent foundation opgericht die jaarlijks 10% van de nettowinst investeert in goede doelen. Een ander voorbeeld is de succesvolle ‘goedgemutste breicampagne’ waarmee innocent – in samenwerking met het Nationale Ouderenfonds – aandacht vraagt voor eenzaamheid onder ouderen. Typisch innocent: leuk werk én ook goed doen voor de wereld.

Werken bij innocent in Amsterdam

Het Nederlandse kantoor zit midden in Amsterdam. Jonge professionals die intensief samenwerken. Er worden veel borrels, uitjes en feestjes georganiseerd. Het is een transparante organisatie met een positieve en directe feedbackcultuur. Hiërarchie is niet meteen voelbaar, het gaat om resultaat. Iedereen is enthousiast, energiek en gemotiveerd en wil maar één ding: iets moois maken van innocent. Er is veel ruimte voor creatieve ideeën en eigen initiatief. Need to say more? Dat is werken bij innocent.

Vacature voor Junior Key Account Manager

innocent is niet zo onschuldig meer. Het is een serieuze speler in de markt geworden. De Junior KAM zorgt ervoor dat de vrolijke flesjes het komende jaar bij een groeiend aantal retailers verkrijgbaar is. Dit is een nieuwe fase voor de organisatie en de Junior KAM kan zijn/haar stempel drukken op uitbreiding in de (retail)markt. Deze persoon bouwt verder aan het merk door te zorgen dat de smoothies op een mooie plek in het schap staan en met behulp van leuke promoties en winkel-activaties over de toonbank vliegen.

De Junior KAM krijgt een eigen (voor innocent nieuw) pakket binnen de retailmarkt. Als zelfstandig professional bouwt deze persoon stevige relaties met klanten, implementeert de jaarlijkse sales-plannen en zorgt zodoende voor meer groei. De Junior KAM maakt (markt)analyses en vertaalt dat naar mogelijkheden bij klanten. Bijvoorbeeld welke promotie wel en niet goed werkt en verbeterplannen voor het supermarktschap.

De Junior KAM rapporteert aan Christiaan van Doornik (Senior Key Account Manager) en assisteert hem ook in zijn werkzaamheden. Hoewel het een junior functie is, heeft de Junior KAM veel verantwoordelijkheid en ruimte om zelfstandig te ondernemen. De Junior KAM houdt wel van een uitdaging en wil graag deel uitmaken van de innocent-energie. Wat dat precies is? Dat voel je gelijk als je een voet over de drempel zet.

Persoonlijkheid

 • Gemotiveerd en energiek
 • Teamplayer
 • Commercieel

Vaardigheden

 • Relatiemanagement
 • Analytische vaardigheden

Ervaring

 • Eerste ervaring opgedaan in een commerciële FMCG-organisatie
 • Affiniteit met retail
 • Kennis van Category Management

Groeimogelijkheden

 • Key Account Manager Retail
 • Richting out-of-home
 • Internationaal

Contact

Janko Klaeijsen Solliciteer
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.