International Business Development Manager

International Business Development Manager

  • Sales
  • Leisure
  • Hoofddorp
  • 815 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Basic-Fit werkgeverspagina voor andere vacatures

International Business Development Manager

De Business Development Manager zorgt voor een social corner in elke club in Nederland én het buitenland. Norbert Kout (International Marketing Director): “Dit is een flinke uitdaging. We hebben de eerste partners gekozen, nu gaan we bouwen. Letterlijk.” De Business Development Manager reist naar clubs in binnen- en buitenland om bekend te raken met het DNA van Basic-Fit en gaat pragmatisch aan de slag om alles klaar te maken voor de omschakeling. Dat betekent onder andere onderhandelen met vendingpartijen voor het plaatsen van drink- en snackautomaten en coördineren van aannemersbedrijven die de social corners bouwen.

Daarna…

Daarna is het tijd voor verdieping: mogelijkheden voor uitbreiding, trends op het gebied van voeding doorvoeren in het assortiment en innovaties zoals contactloos betalen verkennen en implementeren. De social corner is nieuw dus de mogelijkheden zijn eindeloos. Kout: “We gebruiken veel data. Als blijkt dat energiedrank met proteïne beter verkoopt in Spanje dan in Nederland, dan wordt het assortiment aangepast. Zo behouden we de snelheid en ruimte om te experimenteren. Bij Basic-Fit lopen strategische verdieping en praktische uitvoering door elkaar heen. We kunnen niet alles in één keer aanpakken dus het is ‘mouwen opstropen’ en tegelijk strategisch nadenken over de toekomst.”

Profiel

Dit is een nieuwe functie: er zijn geen kaders en richtlijnen, wel ruimte voor initiatief en zelfstandigheid. Analytische vaardigheden, strategisch inzicht en conceptueel denkniveau zijn essentieel, maar wel gericht op de praktijk. De Business Development Manager weet waar de sportmarkt en de sporter behoefte aan hebben en zorgt dat zij dat terug kunnen vinden bij Basic-Fit.

Contact

Janko Klaeijsen Solliciteer
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.