Interim Scrum Master

Interim Scrum Master

  • IT
  • Consumer
  • Roelofarendsveen
  • Vanaf 6 jaar werkervaring
  • 862 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de PF Concept werkgeverspagina voor andere vacatures

PF Concept is de grootste Europese leverancier van promotionele artikelen. Het bedrijf wil klanten inzicht geven in gedetailleerde productspecificaties, waaronder compliance en duurzaamheidskenmerken. Daarmee zijn ze al een eind op weg. De Interim Scrum Master rondt het traject op succesvolle wijze af. 

Over PF Concept

Als onderdeel van de wereldwijde marktleider in Amerika – Polyconcept Group – en gesteund door een grote private-equity-groep, bedient PF Concept de Europese markt met het ontwikkelen, verkopen en leveren van promotionele artikelen. Dat varieert van producten van de private labels van PF Concept tot high-end relatiegeschenken van licentiemerken zoals CamelBak en Parker.

Business-to-business-to-business
PF Concept werkt met het zogenoemde B2B2B-model. Kort gezegd komt dit op het volgende neer: PF Concept heeft een assortiment van zo’n twaalfduizend producten. Deze producten liggen als voorraad in het Poolse of Engelse pakhuis van PF Concept opgeslagen. Zodra er via een van de tienduizend gespecialiseerde resellers een bestelling wordt geplaatst, gaat PF Concept aan de slag met het bedrukken van de producten. Is de bestelling klaar? Dan wordt deze door PF Concept – onder naam van de reseller – rechtstreeks naar de eindklant gestuurd.

Korte functieschets: Interim Scrum Master

Opdracht: PF Concept heeft een ambitieuze contentstrategie. Op de website moeten klanten niet alleen alle productspecificaties kunnen vinden, ook wil PF Concept volledige transparantie geven rondom productcompliance en duurzaamheid. Dat vraagt om een goede wisselwerking tussen een efficiënt PIM-systeem en het e-commerceplatform. De basis hiervan staat; de Scrum Master brengt de resterende functionaliteiten in kaart. Zij/hij denkt proactief mee met de Product Owner, werkt deze uit in heldere user stories en is verantwoordelijk voor projectmanagement bij nieuwe releases.

Domein: E-commerce

Team: Samen met drie andere scrum masters vormt deze persoon het Scrum Team. Rapporteren gebeurt direct aan Jeroen Nikkelen (VP Digital Sales).

KPI’s: Collega’s in de business challengen; vertaalslag tussen business en developers maken; uitschrijven van user stories.

Grootste uitdaging: Stakeholdermanagement; de complexiteit van de functionaliteiten zoveel mogelijk beperken.

Interesse?

PF Concept werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Daan Bouman via daan.bouman@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Daan Bouman Solliciteer
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.