Interim Kwaliteitsmanager Medische Hulpmiddelen

Interim Kwaliteitsmanager Medische Hulpmiddelen

  • Interim
  • Consumer
  • Utrecht
  • Vanaf 5 jaar werkervaring
  • 804 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de bol.com vacatures werkgeverspagina voor andere vacatures

Kwaliteitsmanagement is van levensbelang voor bol.com. Dat is een grote uitdaging in een speelveld waar alles voortdurend ontwikkelt – het assortiment en de verwachtingen van de klant, maar ook platform-gerelateerde wet- en regelgeving in Nederland en België. Daarom creëert bol.com een nieuwe rol: Interim Kwaliteitsmanager Medische Hulpmiddelen.

Over bol.com

Bol.com staat voor gemak, service en inspiratie. Het bedrijf is – met 12 miljoen actieve klanten – de populairste winkel van Nederland en België. Het enorme assortiment bestaat uit ruim 23 miljoen artikelen; van e-books tot tuinmeubilair en van laptops tot woonaccessoires. Maar bol.com is meer dan alleen een webwinkel. Het is ook een platform waarop 42000 externe verkopers hun producten aanbieden. Zij profiteren van de ongekende customer journey en het gigantische bereik van bol.com. Samen met deze partners die op het retail tech platform ondernemen, is bol.com goed voor 28 miljoen artikelen en bestelpieken tot 700 orders per minuut (Black Friday, 2020). Tussen 2011 en 2019 is de omzet met meer dan 600 procent gegroeid en het eindpunt is nog lang niet in zicht.

Door de snelle groei en de steeds stringentere eisen die aan platformorganisaties worden gesteld, is het cruciaal dat bol.com scherp toeziet op compliance en anticipeert op veranderende wet- en regelgeving. Nu platformpartners steeds meer transacties voor hun rekening nemen, is het een extra uitdaging om de kwaliteitsbelofte van bol.com bestelling na bestelling waar te maken. De Kwaliteitsmanager Medische Hulpmiddelen ondersteunt bol.com hierbij.

Vacature: Interim Kwaliteitsmanager Medische Hulpmiddelen

Binnen bol.com is effectief kwaliteitsmanagement een zeer belangrijk topic. Door die focus op het waarborgen en opvoeren van de kwaliteit, kan bol.com zich blijven onderscheiden. Dat betekent onder meer dat bol.com voldoet aan alle platform-gerelateerde wet- en regelgeving in zowel Nederland als België. Deze regels worden regelmatig aangepast en uitgebreid, zodat consumenten en partners optimaal worden beschermd.

De Interim Kwaliteitsmanager Medische Hulpmiddelen heeft een nieuwe en impactvolle rol waarin zij/hij op strategisch en operationeel niveau van grote meerwaarde is. Zij/hij bezit over specifieke expertise op het gebied van (gewijzigde) wet- & regelgeving rondom medische hulpmiddelen en is precies op de hoogte van wat er zich in deze wereld speelt. De interim kwaliteitsmanager heeft ruime ervaring in het trekken van grote projecten en het managen van afhankelijkheden. Met deze ervaring zal zij/hij een kwaliteitsraamwerk ontwikkelen die de komende jaren centraal zal staan in het succes van het platform. Zij/hij zal duidelijk vastleggen wat de veranderde wet- en regelgeving betekent voor het platform en de governance neerzetten voor besluitvorming en implementatie. De interim kwaliteitsmanager stemt de impact van gewijzigde wet- en regelgeving af met interne topic owners en andere stakeholders, inclusief Platform Directors, de Director Legal, Compliance, Marketing & Shopping. Zij/hij stookt het compliance vuurtje op en creëert draagvlak voor veranderingen en zorgt dat iedereen perfect op de hoogte is van eventuele koerswijzigingen. Hierdoor zullen de diverse projecten en programma’s goed op elkaar zijn afgestemd en afhankelijkheden effectief worden gemanaged. De Interim Kwaliteitsmanager Medische Hulpmiddelen is probleemoplossend, eigenaarschap is een must.

Platform Quality afdeling
De Interim Kwaliteitsmanager plaatst zichzelf in het hart van Platform Quality afdeling. Deze afdeling is verantwoordelijk voor de kwaliteit van o.a. producten en services die bol.com en partners aan klanten leveren. Zij/hij werkt nauw samen met o.a. het Platform Quality team, Legal en Compliance. De kracht is samenwerken op basis van gelijkwaardigheid en elkaar uitdagen tot verbetering. Solo komt een Interim Kwaliteitsmanager ver. Samen met collega’s haalt Zij/hij de finish.

 

Interesse?

Bol.com werkt voor invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Daan Bouman via daan.bouman@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Daan Bouman Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.