Insights Manager

Insights Manager

  • Analytics
  • Consulting
  • Hilversum
  • Vanaf Vanaf 1 jaar werkervaring jaar werkervaring
  • 516 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Ngage Media werkgeverspagina voor andere vacatures

Buitenreclame in full motion, dát is Ngage Media. Als Nederlandse marktleider van de digitale out-of-home-markt heeft het bedrijf grootse groeiplannen. En met het Engelse Ocean als moederbedrijf liggen er komende jaren meer mooie dingen in het verschiet. De juiste plek voor een assertieve Insights Manager die Ngage Media op een nog hoger peil brengt.

Over Ngage Media

Bijna tien jaar geleden denken eigenaren Stan Thijssen en Xavier Tilman maar aan één ding: grootformaat digitaal in Nederland introduceren. Beiden met een achtergrond in de buitenreclame en een steeds digitaler wordende wereld om hen heen, is de som snel gemaakt: digital out-of-home. De focus ligt hierbij op grootformaat, waarbij schermen van zo’n 100m² vandaag de dag geen uitzonderingen zijn. Kijk zelf maar, wanneer je bijvoorbeeld langs de grote schermen met dynamische content op Amsterdam Centraal Station of bij Utrecht Hoog Catharijne loopt.

Van content tot scherm richt Ngage Media zich op drie pijlers: het openbaar vervoer in en rondom NS-stations, retail-schermen in winkelcentra en publieke schermen. Enkel reclames de wereld inslingeren is nooit een ambitie geweest. Spelen met architectuur en de publieke ruimte mooier, intelligenter en relevanter maken met filmische beelden op videoschermen juist wel. Commerciële content of niet, Ngage Media stelt altijd de vraag: past het scherm in de omgeving en draagt het bij aan de functie van de ruimte?

Naast een product met bewegende content waarmee het doelgroepen in beweging brengt, is Ngage Media zelf ook in motion. Sinds maart 2019 is de organisatie onderdeel van het buitenreclamebedrijf Ocean. Deze inlijving is de allereerste overname van het Britse beursgenoteerde bedrijf op het Europese vasteland. Met een flinke investering en Oceans uiteindelijke doel om grootformaat digitaal in Europa te laten groeien, is het groeistreven van de Nederlandse tak torenhoog.

Vacature: Insights Manager

Met business intelligence software bomvol data is het voor een ambitieuze Insights Manager een feest om aan de slag te gaan bij Ngage Media. Dankzij de kennis van datamodellen en excellente Excel-skills zet de Insights Manager ruwe data om naar bruikbare inzichten in de vorm van dashboards en data-visualisaties. Op deze manier krijgen de verschillende teams antwoord op hun vragen. Mocht er geen specifiek antwoord zijn, dan zorgt de inhoudelijke kennis van dit doortastende karakter voor een goed onderbouwd advies.

Deze uitdagende rol beperkt zich uiteraard niet tot het beantwoorden van datavragen. Van speech bubbles en ambient-effecten tot augmented en virtual reality, de digitalisering gaat gestaag door. Ngage Media vult zijn portfolio daarom graag aan met de nieuwste, innovatieve toepassingen. De ondernemende Insights Manager creëert daarom ook zelf bedrijfsbrede inzichten gebaseerd op de data uit alle bronnen. Denk hierbij aan Sisense en Nielsen. Van deze analysen kan de volledige organisatie profijt hebben, een commerciële geest is daarom onmisbaar.

“In de media is geen enkele dag hetzelfde. Er zijn veel events en ik stimuleer kennisontwikkeling enorm. Iedereen krijgt de kans om zichzelf te ontwikkelen. Het is een jong team met de bijbehorende ontspannen en gezellige sfeer, maar er wordt ook hard gewerkt. Zolang iemand zijn resultaten behaalt en het werk binnen de gestelde deadline oplevert, mag van ons veel.” – Marlies Smits, Marketing Manager Ngage Media

De Insights Manager vindt het maar niets om op een eigen eiland te werken, maar deelt juist graag kennis en informatie met collega’s om samen hogerop te komen. Door de combinatie van een stoere omgeving en een vriendelijke, familiaire werksfeer, gaan work & pleasure hand in hand. Gekeken naar de groei-ambities van het bedrijf, zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden aanwezig.

Naast een sales- en concessieteam, houdt het marketing- en contentteam zich als enige bezig met de volledige business van Ngage Media. Samen met onder andere drie content- en designspecialisten en een online communicatiespecialist wordt de aankomende Insights Manager aangestuurd door Marketing Manager Marlies Smits.

Ngage Media werkt voor invulling van deze vacature met Top of Minds. 
Neem voor meer informatie contact op met Catherine Visch via catherine.visch@topofminds.com.

Contact

Catherine Visch Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.