HR Manager

HR Manager

  • HR
  • Sustainability
  • Utrecht
  • Vanaf 4 jaar werkervaring
  • 1175 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Satelligence werkgeverspagina voor andere vacatures

Kandidaatprofiel*

  • Ten minste 4 jaar relevante ervaring
  • HR-generalist
  • Hands-on
  • Communicatief sterk

* Uit onderzoek blijkt dat vrouwelijke kandidaten pas solliciteren als ze aan 100% van de eisen voldoen, terwijl mannelijke kandidaten dat al bij 60% doen. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV graag tegemoet.

Download volledig profiel

Voor bedrijven is het steeds belangrijker om hun supply chain duurzaam in te richten. Daarvoor moeten ze weten waar te beginnen en waar concreet de verbeterpotentie zit. Satelligence maakt dit inzichtelijk. De HR Manager ontwikkelt en implementeert de people-agenda waarmee de scale-up de komende jaren effectief verder kan groeien en nog meer impact kan maken.

Over Satelligence

Wat hebben toonaangevende internationale bedrijven als Unilever, Cargill, Mondelēz, Bunge en Rabobank met elkaar gemeen? Ze klopten allemaal aan bij Satelligence om meer inzicht te krijgen in de duurzaamheid van hun supply chain. Met behulp van data van ESA- en NASA-satellieten, geavanceerde AI-modellen en diepe, lokale expertise biedt Satelligence deze klanten tools om meer impact te hebben op hun complexe supply chain-ketens. Met als doel om hun wereldwijde environmental footprint terug te brengen.

Satelligence’s oplossingen bieden directe en indirecte voordelen aan verschillende spelers in de landbouw, waaronder handelaren, producenten en financiële instellingen die in de agrarische sector investeren. Aan de hand van realtime dashboards en rapporten stelt Satelligence klanten in staat om hun klimaatdoelen te bereiken, risico’s op ontbossing te verminderen en een duurzamere bedrijfsvoering te omarmen.

Sinds de oprichting in 2016 groeide Satelligence elk jaar met dubbele groeicijfers. Vandaag de dag telt de scale-up veertig medewerkers die zich vanuit Utrecht, Washington en meerdere locaties in Azië, Afrika en Zuid-Amerika elke dag inzetten om het verschil te maken voor hun klanten en voor het klimaat.

Vacature: HR Manager

Met de snelle groei van de organisatie nam ook het aantal medewerkers de afgelopen jaren in rap tempo toe. Wat ontbreekt, zijn processen en structuren die de performance en de ontwikkeling van al deze mensen borgen. De nieuwe HR Manager is de bekende spilfiguur die de people-processen in de organisatie verankert. Daarbij gaat het om onder meer zaken rondom contracten, het salarishuis en pensioenregelingen, net als het inrichten van een performancecyclus, ondersteuning van recruitment en het monitoren van de werknemerstevredenheid.

De HR Manager is de persoon tot wie alle medewerkers zich richten met al hun HR-gerelateerde vragen. Zij/hij/hen is toegankelijk en beweegt soepel door alle lagen van de organisatie. Als de HR Manager iets nog niet weet, is zij/hij/hen leergierig genoeg om zich nieuwe taken en skills snel eigen te maken. De juiste vragen stellen is key, niet alleen in het leerproces, maar ook om de behoeften uit de business te kunnen doorgronden. Zij/hij/hen ondersteunt de teamleads en is voor hen een sparringpartner en belangrijke steunpilaar. De HR Manager rapporteert aan de COO, Martine Melis.

“We groeien jaarlijks met dubbele cijfers. Dat betekent: meer klanten, grotere teams en nog meer impact. Als HR Manager vind je het leuk om in dat hoge tempo mee te bewegen en zelf ook met de organisatie mee te groeien.” – Martine Melis, COO

Een HR-generalist die goed gedijt in een dynamische organisatie waarin veel gebeurt is bij Satelligence aan het juiste adres. Hier werken jonge, ambitieuze mensen in een open cultuur die zich elke dag gepassioneerd inzetten om verder te groeien. Niet alleen omdat groei nou eenmaal the way forward is, maar omdat ze op die manier nóg meer impact hebben op het klimaat.

 

Interesse?

Satelligence werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Emma de Wit via emma.dewit@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Emma de Wit Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.