HR Director

HR Director

  • HR
  • Technology
  • Utrecht
  • Vanaf 10 jaar werkervaring
  • 990 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de WCC Group werkgeverspagina voor andere vacatures

WCC is een gezonde en sterk groeiende scale-up met een uniek software-product. Met een purpose: de wereld waarin we leven relevanter, veiliger en gezonder maken. Private-equitypartij Avedon is ingestapt om de internationale groei van de Nederlandse scale-up te versnellen. Om een homogene, mensgerichte bedrijfscultuur te ontwikkelen, is er bij WCC een vacature voor een HR Director. Met de unieke uitdaging om een nieuwe bedrijfscultuur neer te zetten waarin motivatie, persoonlijke ontwikkeling en teamspirit de norm zijn.

WCC Group

WCC ontwikkelt en verkoopt software-oplossingen voor search- en matchdoeleinden. Het bedrijf richt zich primair op twee markten: de arbeidsmarkt en de identiteitsmarkt. WCC is marktleider op het gebied van Publieke Arbeidsdiensten (voor bijvoorbeeld het UWV) en een belangrijke leverancier voor uitzendorganisaties. In de identiteitsmarkt levert WCC software aan politiediensten, grenscontrolediensten en vluchtelingenorganisaties zoals de UNHCR. De klanten van WCC gebruiken de software voor maatschappelijk relevante doeleinden zoals mensen aan banen helpen, vluchtelingen herenigen met hun familieleden en criminaliteit bestrijden. Vandaar de pay-off: Software that matters.

“Omdat onze footprint en het personeelsbestand steeds internationaler worden, is het creëren van een homegene bedrijfscultuur essentieeel.” – Jan Muchez, COO WCC

WCC is een zeer internationale organisatie met klanten van Maleisië tot Costa Rica en met meer dan 20 nationaliteiten binnen de eigen gelederen. Het bedrijf telt circa 70 medewerkers en groeit sterk.

Vacature: HR Director

De HR Director zal de lead en eindverantwoordelijkheid hebben over de culturele transformatie van het bedrijf naar een mensgerichte HR-praktijk. Het is een rol met enorme impact – op elke werkdag van iedere medewerker en op de zakelijke performance van WCC. Uiteindelijk zullen ook de klanten het verschil merken.

“Een mooie uitdaging als eindverantwoordelijke op een HR-positie in een PE-deelneming waar veel te bouwen en veranderen valt.”  Vivian Linker, consultant Top of Minds

In een nu nog wat gereserveerde IT-omgeving van 70 medewerkers van veel verschillende nationaliteiten zorgt de HR Director voor een open cultuur waarin motivatie en persoonlijke ontwikkeling de norm zijn. Een cultuur waarin mensen op basis van een carrièreplan worden gestimuleerd en uitgedaagd. En waarin ruimte is voor 360-graden feedback om elkaar beter te maken.

Het doel is om een actieve employee community te bouwen. De basis van de HR-processen staat. De administratie is op orde. Vanuit deze gedegen basis begeleidt, beoordeelt en stimuleert de HR Director werknemers, ziet talent en moedigt dit aan. Hij/zij zorgt ervoor dat medewerkers zich kunnen ontwikkelen en het plezier in hun werk behouden. Dit doet hij/zij op gevoel, maar ook met kennis van het ontwerpen van passende programma’s.

Er is hierbij ruimte om een klein team te bouwen ter ondersteuning van recruitment en administratieve taken, zodat de HR Director in de gelegenheid is om zich te richten op employee engagement. De HR Director heeft plezier in het werken met een groeiende, internationale groep mensen, zorgt voor een goede sfeer op de werkvloer en weet mensen met diverse achtergronden met elkaar te verbinden.

WCC Group werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem voor meer informatie contact op met Vivian Linker via vivian.linker@topofminds.com.

Contact

Vivian Linker Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.