HR Business Partner

HR Business Partner

  • HR
  • Consumer
  • Amsterdam
  • Vanaf 5 jaar werkervaring
  • 1037 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de The Student Hotel werkgeverspagina voor andere vacatures

Sinds 2008 openden 12 vestigingen van The Student Hotel haar deuren. Dat is pas het begin: in 2023 moeten dat er 30 zijn.  De HR Business Partner is verantwoordelijk voor de professionalisering, implementatie en het bewaken van HR-processen voor ruim 500 medewerkers op het hoofdkantoor en op de locaties in Nederland, Duitsland en Oostenrijk. Tevens ben je de business partner voor diverse managers, zowel voor hoofdkantoor als hotelmanagers.

Over The Student Hotel

Wat krijg je als een boutique hotel en studentenaccommodatie elkaar kruisen? The Student Hotel. Een warme, toegankelijke plek waar (internationale) studenten, toeristen en locals elkaar ontmoeten, samen kunnen werken, eten, en – voor korte of langere periode – logeren. ‘Iedereen met een student spirit zou geïnspireerd moeten raken om zijn doel te behalen en de wereld te veranderen,’ zo luidt de visie van The Student Hotel. En precies die spark en inspiratie hoopt The Student Hotel haar gasten te bieden. En dat alles in een open, nieuwsgierige, ondernemende en bewuste omgeving – geheel in lijn met de core values van de organisatie.

De formule werd bedacht door Schotse ondernemer Charlie MacGregor. Met name uit onvrede over het gebrek aan aanbod van kwalitatieve studentenaccommodatie en misschien nog wel meer dat niemand zich daar om leek te bekommeren, lagen ten grondslag aan zijn idee. Het bleek een gouden greep. Sinds de eerste vestiging in Amsterdam in 2008 haar deuren opende, staan er inmiddels in heel Europa twaalf hotels. De komende jaren worden enerverend: in 2023 moeten er in heel Europa 65 vestigingen – 26.000 kamers en bijna een miljoen vierkante meter aan co-working spaces – geopend zijn.

The Student Hotel is veel meer dan alleen een mooi, creatief en inspirerend hotel. Naast hotelkamers, zijn er in elke vestiging co-working spaces te vinden, evenals een voor het publiek toegankelijk restaurant waar zowel comfort food en fine dining geserveerd wordt. Momenteel werken er in de organisatie meer dan 600 mensen met maar liefst 42 verschillende nationaliteiten, die elke dag het beste uit zichzelf, collega’s en de hotelgasten willen halen. The Student Hotel is daardoor niet alleen voor gasten een fijne plek om te verblijven, maar voor medewerkers minstens een even zo fijne, uitdagende werkplek.

Vacature: HR Business Partner

De HR Business Partner is primair verantwoordelijk voor de HR-processen voor het Amsterdamse hoofdkantoor en de locaties in de regio ‘Noord’ (Nederland, Duitsland en Oostenrijk) – samen goed voor meer dan 500 teamleden. Waar sommige processen al stevig verankerd zijn , moeten andere zaken nog verder gestructureerd, opgeschaald of zelfs from scratch opgebouwd worden. Het hotel wil de HR op korte termijn flink professionaliseren om de employee journey van A tot Z te optimaliseren: een reward framework, talent management-, career development programma en succession planning staan op de agenda, of worden op dit moment geïmplementeerd.

“De rol is een mooie combinatie van strategische en hands-on werkzaamheden. De HR Business Partner brengt niet alleen mensen, maar ook de organisatie naar the next level.” – Amber van Dort, Head of HR

Spil in de professionaliseringsslag
De rol van HR Business Partner is een stevige. Zij/hij is de spil in de genoemde professionaliseringsslag die over de hele breedte van HR gaat. Zij/hij ontwikkelt de strategische roadmap voor de toekomst van HR in de organisatie, en weet zowel mensen op de werkvloer als de MT-leden daarin mee te krijgen. Naast het ontwikkelen van de processen, is de HR Business Partner ook verantwoordelijk voor het uitvoeren en verankeren ervan in alle lagen en disciplines van de organisatie. Ook ondersteunt de HR Business Partner managementteams en collega’s binnen het HR-team onder meer op het gebied van onboarding, performance management, payroll, legal, compliance and inclusion & diversity. Met haar/zijn gedegen kennis van people processes, strategisch vizier en internationale ervaring stoomt de HR Business Partner The Student Hotel klaar voor de op handen zijnde uitbreiding.

De HR Business Partner werkt nauw samen met de Head of Talent Acquisition en de Head of Learning & Development, en rapporteert direct aan Head of HR  Amber van Dort. The Student Hotel is een platte organisatie waarin de lijnen kort zijn en er snel geschakeld wordt. De HR Business Partner stuurt een klein team aan en werkt samen met lokale payroll- en HR partners.

The Student Hotel werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem voor meer informatie contact op met Vivian den Dekker via vivian.dendekker@topofminds.com.

Contact

Vivian den Dekker Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.