Head of Staff Operations

Head of Staff Operations

 • General Management
 • Consumer
 • Amsterdam
 • 998 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Just Eat Takeaway werkgeverspagina voor andere vacatures

In de disruptieve wereld van maaltijdbezorging zijn Takeaway.com en dochter-startup Scoober toonaangevend. Scoober zoekt nu een strategische Head of Staff Operations, om de toekomst van het snelgroeiende bedrijf mede vorm te geven.

TAKEAWAY.COM EN SCOOBER: MARKTLEIDER EN DOCHTER-STARTUP

Takeaway.com is marktleider in maaltijdbezorging in Continentaal Europa en is begonnen als platform waarop restaurants zelf hun maaltijden en bezorgdiensten kunnen aanbieden. In 2016 heeft Takeaway.com dochterbedrijf Scoober opgestart, om ook maaltijden van restaurants zonder eigen bezorgservice aan te bieden. Deze restaurants zetten hun menu’s op het platform van Takeaway.com, en laten de bestellingen bezorgen door Scoober.

De hoge concurrentie in dit business model zorgt voor een extreem competitieve markt, waarin partijen alles doen om marktaandeel te verkrijgen en te vergroten.

Het aandeel van Scoober in de totale bestellingen van Takeaway.com is het afgelopen jaar verdubbeld. Bestellingen worden inmiddels geleverd door zo’n 3.500 Scoober koeriers. Takeaway.com ziet investeren in Scoober als prioriteit om de verdere groei van beide ondernemingen te realiseren.

“In deze markt is het winner takes all. Om die winnaar te worden, moet Scoober een best-in-class bedrijf worden” – Mark Deumer, Global Director Operations

VACATURE: HEAD OF STAFF OPERATIONS

De Head of Staff Operations is cruciaal in het verder professionaliseren van de organisatie. De ideale kandidaat beschikt over een strategische blik en een goed doordachte langetermijnvisie. Daarbij hoort veel vooruitkijken om risico’s te mitigeren, evenals het formuleren van nieuwe, slimme inzichten in de bestaande business en in hoe deze aansluit op de (toekomstige) markt. Dat gaat niet alleen over IT-processen, maar ook over zaken als arbeidsrecht of sales en operations planning.

Daarbij zal de Head of Staff Operations van een internationaal, dynamisch team een eenheid smeden die Scoober helpt groeien van startup naar volwassen bedrijf.

De Head of Staff Operations werkt nauw samen met de Global Director Operations en krijgt een uniek kijkje in de keuken van een gevestigde marktleider én van een startup. Hij/zij krijgt de gelegenheid de toekomst van Scoober mede vorm te geven door het op touw zetten van een strakke organisatie die klaar is voor de toekomst.

Kandidaatprofiel

PERSOONLIJKHEID
 • Conceptueel, strategisch, gestructureerd en sociaal leider
 • In staat om tegenwicht te bieden
 • Praktisch ingesteld
 • Comfortabel met werken in een Engelssprekend team
ERVARING
 • +/- 5 jaar ervaring bij een corporate of consultancy
 • Leiderschapservaring en ervaring met projectmanagement
 • Kennis van bedrijfsprocessen
 • In staat de big picture te zien, en op details te letten waar nodig

Takeaway.com werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem voor meer informatie of om te solliciteren contact op met 
Annelijn Nijhuis via annelijn@topofminds.com.

Contact

Annelijn Nijhuis Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.