Head of Professionals

Head of Professionals

 • Strategy
 • Health
 • Breukelen
 • Gepubliceerd op: 24 januari 2020
 • Vanaf 10 jaar werkervaring
 • 499 views
Deze vacature is op dit moment on hold. Solliciteren kan nog wel. Dan nemen we contact met je op zodra de procedure hervat wordt

Voor wie?

 • Minimaal tien jaar werkervaring
 • Kan platform-denken
 • Ruime marketing- & saleservaring
 • Affiniteit met de zorgsector

ZorgDomein verbetert al twintig jaar de processen en communicatie binnen de zorgsector. Het innoverende b2b-bedrijf wil de vraagzijde, veelal huisartsen, nog beter gaan bedienen. Als hét gezicht van deze doelgroep ziet de Head of Professionals hierop toe.

Over Zorgdomein

Van verwijzingen sturen en diagnostiek aanvragen tot het delen van patiëntendossiers en expertise op afstand inroepen. ZorgDomein verbetert de processen en communicatie binnen zorginstellingen en tussen zorgverleners en patiënten. In Nederland is inmiddels 98% van de ziekenhuizen en 91% van de huisartsen op ZorgDomein.nl aangesloten. Met slimme technologieën verbetert ZorgDomein de communicatiestromen tussen deze zorgaanbieders en hun veelal verschillende ICT-systemen.

Zorgdomein heeft veel mooie toekomstplannen,. Het perspectief verschuift steeds meer van de aanbodzijde, denk hierbij aan zorgverleners als ziekenhuizen, richting de vraagkant, beter bekend als de verwijzers zoals huisartsen en zelfs de patiënten. Het zwaartepunt  voor de Head of Professionals ligt bij de verwijzers.

Vacature: Head of Professionals

Tender loving care is wat ZorgDomein de ruim twaalfduizend verwijzende zorgprofessionals die het platform gebruiken wil geven. En daar gaat de Head of Professionals voor zorgen. Zij/hij leidt een cross-functioneel team met Tech-experts, Marketeers en Productontwikkelaars met als taak: een duurzame band met de verwijzers opbouwen. Hoe bereikt ZorgDomein hen? Hoe haalt ZorgDomein feedback op? De ondernemende en strategische Head of Professionals zoekt het uit en regelt het.

Om het platform voor deze doelgroep een moderne boost te geven, zorgt de Head of Professionals continu voor input en feedback van deze groep. Bijvoorbeeld door de organisatie van events en discussiesessies, maar ook door het zoeken en aangaan van solide partnerships binnen de sector. Deze persoon zet ZorgDomein stevig op de kaart en maakt huisartsen bewuster van hun gebruik van en invloed op het platform. Uitstekende stakeholdermanagementskills en communicatieve vaardigheden zijn dus onlosmakelijk met deze rol verbonden.

“De grootste uitdaging binnen deze rol is om echt de stem voor de zorgverwijzers te zíj́n. Dit moet je diep vanbinnen voelen en volledig uitdragen.”
– Lees het interview met Dick Gorris, CEO

De Head of Professionals wordt de vertegenwoordiger van de verwijzers. Deze complexe positie vraagt om natuurlijk leiderschap en een authentieke, stevige persoonlijkheid. De ideale kandidaat herkent zichzelf in het hebben van doorzettingsvermogen en een gezonde dosis enthousiasme. Goed om te weten is dat deze persoon zeker niet alle ins en outs over de zorgsector hoeft te kennen. Wel snapt zij/hij wat er in de zorg gebeurt. Door de complexiteit en de verscheidenheid binnen deze sector is een goed ontwikkelde helikopterview noodzakelijk.

Deze Head of Professionals werkt vanuit het hoofdkantoor in Breukelen en rapporteert aan Dick Gorris, CEO.

Zorgdomein werkt voor invulling van deze vacature met Top of Minds. 
Neem voor meer informatie contact op met Catherine Visch via catherine.visch@topofminds.com.

Contact

Catherine Visch Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Solliciteer op deze functie

Head of Professionals

 • Vul je gegevens in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen

 • Hidden
 • Deel je CV en optioneel LinkedIn URL
 • Max. bestandsgrootte: 10 MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.