Head of Product Management Security

Head of Product Management Security

  • IT
  • Technology
  • Zoetermeer
  • Vanaf 7 jaar werkervaring
  • 2205 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de KPN werkgeverspagina voor andere vacatures

Kandidaatprofiel*

  • Vanaf 7 jaar ervaring
  • Met commercieel productmanagement
  • Binnen IT en/of cybersecurity
  • Managementervaring

* Uit onderzoek blijkt dat vrouwelijke kandidaten pas solliciteren als ze aan 100% van de eisen voldoen, terwijl mannelijke kandidaten dat al bij 60% doen. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV graag tegemoet.

Download volledig profiel

KPN Security verbindt Nederland op een veilig manier. Met uitgekiende producten, diensten en state-of-the-art technologie is KPN Security de aangewezen partner in een wereld met de nodige uitdagingen op het gebied van cyberveiligheid. De Head of Product Management Security gaat zorgen voor een sterk en klantgericht productportfolio en tilt de productmanagementcapability naar een hoger plan.

Over KPN Security

Onze maatschappij wordt steeds afhankelijker van IT. De gevolgen van cyberaanvallen, ransomware en datalekken kunnen enorm groot zijn; treinen rijden niet meer, kritieke gegevens komen op straat te liggen en de reputatie van organisaties kan flinke schade oplopen. KPN Security is de grootste security partij van Nederland en helpt (groot)zakelijke klanten hun organisaties, producten en diensten veilig te houden.

KPN Security draagt op vele vlakken bij aan de veiligheid in Nederland. Door een breed aanbod van cybersecuritydiensten en producten, door het vergroten van awareness en het verspreiden van kennis over cybersecurity en door het in kaart brengen van de mogelijke risico’s en hoe deze af te dekken. De maatschappelijke relevantie is groot, vooral omdat enerzijds consumenten, klanten en andere stakeholders steeds meer transparantie verlangen en anderzijds data en IT-omgevingen steeds beter beschermd moeten worden.

Onder KPN Security vallen de afdelingen Build & Design, Operations, Sales en CTO & Strategy Office. Binnen Build & Design werken verschillende teams samen om van een concept een product of dienst te realiseren, zoals Architecture & Reporting, Platform & Development, Service & Process Design en Commercieel Product Management. De commercieel gedreven Head of Product Management Security stuurt het Commercieel Product Management team aan en bouwt met haar/zijn team het portfolio van securityproducten en diensten verder uit.

Vacature: Head of Product Management Security

De Head of Product Management Security rapporteert aan de Vice President Build & Design. Zij/hij zorgt voor de totstandkoming van het securityportfolio en staat aan de voet van het succes en de toekomstige groei van meer geavanceerde, high-end cybersecurityproducten en proposities. De Head of Product Management Security bouwt samen met het team aan een sterk future-fit portfolio. Daarnaast zorgt zij/hij ervoor dat de P&L van diensten goed wordt bestuurd, waarmee snel kan worden ingespeeld op (plotselinge)veranderingen in de markt. Hiermee blijft KPN Security de meest relevante ICT-securitypartner van Nederland.

De Head of Product Management Security stuurt een groep aan van circa tien Senior Commercieel Productmanagers, ieder met hun eigen expertisegebied. Zij/hij kent het productmanagementmétier als geen ander en bouwt deze competenties binnen het team verder uit. De leider zet met visie en passie een solide productmanagementorganisatie neer, verhoogt de professionaliteit door het volgen van gedegen processen en focust hierbij op vlekkeloze executie. Door te coachen, constructieve feedback te geven en te enthousiasmeren, wordt het team door haar/hem gemotiveerd om het maximale resultaat te bereiken.

Met het ontwikkelen van een sterke productmanagementcapability kan Commercieel Productmanagement grote impact maken binnen de rest van de keten. Een integrale benadering waarbij nauw wordt samengewerkt met de andere afdelingen binnen KPN zakelijke markt, resulteert in cutting-edge producten en diensten die naadloos aansluiten bij het totale zakelijke portfolio in het high-end domein.

“In deze rol schakel je met de diverse onderdelen binnen KPN zakelijke markt en KPN Security, met als doel de securitydiensten en producten optimaal aan te sluiten op het totale grootzakelijke productportfolio. Het is een perfecte springplank voor iemand die zich op hoog tempo wil doorontwikkelen.” – Adi Kalkan, Vice President Build & Design

De ideale kandidaat heeft een IT/security- en productmanagementachtergrond. Zij/hij is een echte peoplemanager met natuurlijk overwicht, beschikt over uitstekende stakeholdersmanagementskills en kan met humor en overtuiging mensen in beweging krijgen. Ervaring met verandertrajecten en het kunnen hanteren van verschillende beïnvloedingstijlen zijn, naast conceptueel denkvermogen en executiekracht, onontbeerlijk in deze rol. Deze leider kan goed luisteren, straalt rust uit en durft besluiten te nemen.

 

Interesse?

KPN Security werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Lidewij Kosters via lidewij.kosters@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Lidewij Kosters Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.