Head of Operations

Head of Operations

 • Operations
 • Health
 • Breukelen
 • 837 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Zorgdomein werkgeverspagina voor andere vacatures

Meer transparantie in de zorg. Dat is de missie van ZorgDomein. Ieder jaar vinden er ruim 12 miljoen verwijzingen via het onafhankelijke platform plaats. Door resultaten van zorginstellingen inzichtelijk te maken bewerkstelligt ZorgDomein als enige speler in de markt dat het loont om goed te presteren. De Head of Operations bevindt zich in het hart van de organisatie en zorgt dat het platform en de teams optimaal functioneren.

Over ZorgDomein

ZorgDomein maakt de patiëntenzorg in Nederland efficiënter, transparanter en kwalitatiever door communicatie te verbeteren, zowel binnen als tussen zorgverleners en patiënt. Het onafhankelijke platform verbindt vrijwel alle grote zorgaanbieders van Nederland – en hun ICT systemen – met elkaar zodat er gemakkelijk, en bovenal veilig, verwijzingen, patiëntendossiers en diagnostiekaanvragen kunnen worden gedeeld. Door de miljoenen jaarlijkse transacties via het platform beschikt ZorgDomein over een schat aan gegevens met betrekking tot zorgverleners – van populariteit onder verwijzers tot doorlooptijden en slagingspercentages per type behandeling. De toekomstvisie is om als een soort Nielsen van de Nederlandse zorg meer transparantie te bieden in het zorgaanbod. Niet alleen voor de verwijzer, maar ook richting de patiënt. De Head of Operations maakt dat zorgproducten en relevante data van zorgaanbieders op de juiste manier op het platform wordt verwerkt en bijgehouden. Zodat zorgaanbieders zich op de juiste manier kunnen positioneren in de markt en consumenten in combinatie met hun zorgverlener een weloverwogen zorgkeuze kunnen maken.

“Meer transparantie in de zorg zal aantonen dat er verschil is tussen zorgaanbieders. In prijs, snelheid en kwaliteit. Patiënten moeten daarom zelf kunnen kiezen.” – Walter Balestra, Oprichter ZorgDomein

Vacature: Head of Operations

De Head of Operations bevindt zich in het hart van ZorgDomein en ontwikkelt een strategie om alle interne processen zo efficiënt mogelijk in te richten. Hij/zij anticipeert op de nieuwste trends en ontwikkelingen en maakt mogelijk dat zorgverleners en consumenten de best mogelijke dienstverlening en support ontvangen. Hiervoor stuurt de Head of Operations een team van ongeveer 23 fte aan, verdeeld over twee teams: Service & Support en Implementatie & Advies. De Service en Support afdeling staat voor zowel consumenten als zorgverleners via meerdere communicatiekanalen ter beschikking. De Implementatie & Advies afdeling is verantwoordelijk voor de implementaties van nieuwe zorgaanbieders op de website en focust zich steeds meer op inhoudelijk advies richting zorgverleners. De Head of Operations optimaliseert de prestaties van deze teams, zoekt continu naar synergie tussen de afdelingen en stuurt op customer succes. Hij/zij rapporteert direct aan Dick Gorris, Chief Commercial Officer.

Kandidaatprofiel

ERVARING
 • Minimaal 8 jaar werkervaring, waarvan minimaal 3 jaar in een leidinggevende positie, idealiter binnen de zorg
 • Affiniteit met techniek/online platform is een pre
 • Ervaring met shared service operations
 • WO opgeleid
PERSOONLIJKHEID
 • Resultaatgericht
 • Commerciële mindset
 • Ondernemend
 • Teamspeler
 • No-nonsense

ZorgDomein werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds. Neem voor meer informatie contact op met Annelijn Nijhuis, via annelijn@topofminds.com.

Contact

Annelijn Nijhuis Solliciteer
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.