Mute video

Mute video

Unmute video

Mute video

Head of Operations

Head of Operations

  • Operations
  • Consumer
  • Amstelveen
  • Vanaf 6 jaar werkervaring
  • 2004 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Naduvi werkgeverspagina voor andere vacatures

De Head of Operations maakt de razendsnelle groei van NADUVI, een nieuwe Home & Living marketplace, mogelijk. Zij/hij is verantwoordelijk voor alle operationele processen en zorgt met haar/zijn team dat, ondanks de groeiende volumes, iedere stap van de customer journey – van aanbod tot bezorging – van de allerhoogste kwaliteit is.

Over NADUVI

NADUVI is een gloednieuwe online market place gericht op Home & Living. Van woonkamer tot keuken en van tuin tot badkamer, het bedrijf helpt interieurliefhebbers de mooiste spullen voor in en rond het huis te vinden, tegen de beste prijs en altijd met korting. De outlet werkt samen met meer dan 200 zorgvuldig geselecteerde topmerken, waaronder: Zuiver, Dutchbone, Rivièra Maison, Goossens en Riverdale.

NADUVI biedt merken, makers en boutiques de mogelijkheid hun producten – vaak uit vorige collecties – opnieuw in de schijnwerpers te zetten. De partners verkopen via NADUVI’s ingenieuze platform, waar ze op verschillende manieren eenvoudig mee kunnen integreren, hun items rechtstreeks aan de consument. Een goede oplossing om hoogwaardige interieurartikelen een nieuwe kans te geven en tegelijkertijd mensen blij te maken met hoge kortingen.

De start-up combineert de kick van een goede deal met een geweldige shopervaring. Niet voor niets beoordelen klanten NADUVI met 4,8 sterren op Google en 4,6 sterren op Trustpilot. Mede dankzij deze ijzersterke gebruikerservaring is het bedrijf tijdens de Shopping Awards 2020 bekroond met de ‘Beste Starter Award’.

“We willen blijven groeien: onze klanten een nog betere ervaring bieden, nog meer goede mensen aannemen en nog meer mooie interieurmerken op ons platform aansluiten. Het einddoel? De grootste van Europa worden.” – Itai Gross, oprichter & CEO

NADUVI heeft in haar nog geen tweejarig bestaan een ongelooflijke prestatie neergezet. Het bedrijf heeft veel topmerken aangesloten op haar platform, het aantal bestellingen flink zien groeien en het team snel uitgebreid (nu 50 ambitieuze ondernemers, geleid door een ervaren managementteam met veel kennis van de sector). Inmiddels is NADUVI de grootste online interieuroutlet van Nederland en helemaal klaar voor de volgende stap: van Nederlandse start-up naar internationale scale-up.

Vacature: Head of Operations

De Head of Operations rapporteert aan de COO en heeft de leiding over alle operationele processen, van het aansluiten van nieuwe verkooppartners tot het zorgen voor tijdige levering van bestellingen. De Head of Operations schaalt de operatie moeiteloos mee met NADUVI’s explosieve groeipad en is daarmee een drijvende kracht achter het waarmaken van de torenhoge ambities.

“Voor iemand die er plezier uithaalt om een operationeel team en bijbehorende complexe processen tot geoliede machine te maken, is dit een fantastische kans om mee te bouwen aan een nieuwe en veelbelovende marketplace.” – Bart Dingjan, mede-oprichter & COO

Samen met haar/zijn team van tien tot vijftien medewerkers zorgt de Head of Operations dat de verkooppartners gemakkelijk en succesvol kunnen verkopen via NADUVI’s platform. Zij/hij zet een optimale klantervaring neer (tijdige levering, heldere communicatie en goede klantenservice) en stroomlijnt de onboarding van nieuwe partners. De Head of Operations werkt intensief samen met collega’s van de Klantenservice, Partnerships en Category Management, en schakelt bij de grotere en complexere accounts ook zelf met de partners.

Naast de day-to-day operatie, is de Head of Operations ook verantwoordelijk voor het leiden van operationele verbetertrajecten, bijvoorbeeld het opzetten van een internationaal logistiek netwerk met cross-dock hubs, het uitwerken van nieuwe services richting partners en het ontwikkelen van plannen om nieuwe markten te betreden.

Wat deze functie bijzonder uitdagend maakt, zijn de grote aantallen en de variëteit aan partners. De Head of Operations is verantwoordelijk voor het online brengen van tienduizenden producten en het soepel laten verlopen van duizenden bestellingen per maand via honderden verkooppartners. Getallen die nog elke maand hard groeien.

 

Interesse?

NADUVI werkt voor invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Annelijn Nijhuis via annelijn.nijhuis
@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Let op: als je op deze vacature solliciteert, gaan we ervan uit dat je toestemming geeft om je gegevens te delen met NADUVI.

Contact

Annelijn Nijhuis Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.