Head of Growth

Head of Growth

 • Marketing
 • Amsterdam
 • Vanaf 6 jaar werkervaring
 • 477 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Squla werkgeverspagina voor andere vacatures

Kandidaatprofiel*

 • Vanaf 6 jaar ervaring
 • Met online marketing en teammanagement
 • Binnen B2C
 • Met digitale producten en/of services
 • Commerciele mindset
 • Analytisch en strategisch
 • Begrijpt uitdagingen die in het basisonderwijs spelen

* Uit onderzoek blijkt dat vrouwelijke kandidaten pas solliciteren als ze aan 100% van de eisen voldoen, terwijl mannelijke kandidaten dat al bij 60% doen. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV graag tegemoet.

Download volledig profiel

Het leerplatform Squla is onderdeel van Futurewhiz, een missiegedreven onderneming die sinds de oprichting in 2010 hard is gegroeid. Squla helpt kinderen spelenderwijs met leren en stimuleert zo de ontwikkeling van hun talent. De Head of Growth helpt de ambitieuze groeidoelstellingen van Squla te behalen met een focus op de acquisitie van nieuwe klanten.

Over Squla en Futurewhiz

Futurewhiz, onderdeel van NPM Capital, is al meer dan tien jaar marktleider op het gebied van digitaal onderwijs. De platformen Squla, WRT’s, Scoyo en Studira zijn in die periode hard gegroeid en geëvolueerd, met empowerment van kinderen door middel van gepersonaliseerd onderwijs als missie. Het materiaal is ontwikkeld door onderwijsexperts en sluit aan bij het Nederlandse onderwijssysteem. Met behulp van een online ouderaccount kunnen ouders de resultaten van hun kinderen volgen via een wekelijks rapport, zodat zij goed op de hoogte blijven van het proces van hun kind.

Het diverse team werkt in een informele en open sfeer in het hoofdkantoor in Amsterdam waar volop ruimte en aandacht is voor ontspannende en gezonde activiteiten. Het is een hecht en stabiel team waarbinnen collega’s in autonomie met een collaboratieve instelling werken.

Vacature: Head of Growth

De strategische en analytische kennis en de leidinggevende ervaring die de Head of Growth brengt, maakt haar/hem een belangrijke schakel om de succesvolle groei van Squla met de acquisitie van nieuwe klanten te ondersteunen.

Haar/zijn acquirerende multichannel-initiatieven zorgen voor een doorlopende aanwas van nieuwe gebruikers van het online leerplatform. Daarnaast is betrokken en inspirerend teamleiderschap belangrijk. De Head of Growth heeft een centrale rol om de leidende positie van Squla binnen de edu-techsector van het Nederlandse basisonderwijs verder uit te bouwen. Zij/hij rapporteert direct aan de Head of Squla.

De crossfunctionele organisatiestructuur geeft een grote vrijheid en autonomie om de uitvoering van de strategie vorm te geven. De Head of Growth is verantwoordelijk voor optimalisatie van de salesfunnel en het product. De kandidaat overziet hiervoor alle onderdelen van het datagedreven optimalisatieproces, van kwalitatief onderzoek aan de voorkant tot het A/B-testen van conversieverbeteringen van de shop aan de achterkant.

De Head of Growth geeft direct leiding aan een multidisciplinair team, dat bestaat uit drie marketeers, een UX designer, een content coördinator, zes developers en een data scientist. Het team werkt met een design-mindset en zorgt er zo voor dat de klantbeleving constant verbeterd wordt. Het team deelt de passie om kinderen in hun kracht te zetten om te groeien.

“We zijn er trots op dat we laten zien dat commerciële groei hand in hand kan gaan met maatschappelijk ondernemen. Onze sterke positie in de markt en B-Corp certificering zijn daar het bewijs van.” – Peter Hofstede, CPO & Head of Squla

De kandidaat heeft een achtergrond in B2C met digitale eindproducten of diensten, en combineert een commerciële en resultaatgerichte mindset met inspirerend team- en stakeholdermanagement. De Head of Growth wisselt gemakkelijk tussen de ontwikkeling van langetermijnstrategie en de uitvoering van kortetermijnprioriteiten.

Deze functie is een mooie stap voor een ambitieuze en ondernemende marketeer. Een inhoudelijk sterke en flexibele verbinder die de wereld van het basisonderwijs goed begrijpt en zich thuis voelt in een complexe digitale multichannel-context.

 

Interesse?

Squla werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Ole Cohen via ole.cohen@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Head of Growth Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.