Head of Finance & Operations

Head of Finance & Operations

  • Finance
  • Consumer
  • Amsterdam
  • Vanaf 5 jaar werkervaring
  • 7005 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Holie vacatures werkgeverspagina voor andere vacatures

Holie is de ultieme breakfast challenger in Europa. In een kleine drie jaar wist het gezonde ontbijtmerk grote partners als Albert Heijn, Jumbo en Picnic aan zich te binden. De Head of Finance & Operations zorgt ervoor dat Holie vanuit finance en operations klaar is voor verdere groei. 

Over Holie

Holie is sinds 2018 op een missie om mens en planeet weer gezond te maken. In korte tijd positioneerde het Amsterdamse merk zich als de grootste uitdager binnen de ontbijtcategorie. Met granola, havermout en krokante muesli heeft Holie inmiddels 12 producten in de schappen liggen. Albert Heijn, Jumbo, Plus, de flitsbezorgers en het Belgische Colruyt: overal waar de producten van Holie liggen, laten ze groei zien. De producten hebben 0% toegevoegde suikers en zijn vegan. Zo laat Holie de gevestigde orde zien dat het anders kan. 

Sinds 2020 is Holie een officiële B Corporation. Waarmee zij net als Tony Chocolonely, Patagonia en Dopper voldoet aan de hoogste standaarden voor sociale, maatschappelijke en ecologische impact. Per aankoop van een product vergroent Holie 3,5m2 grond, een belangrijk onderdeel van de oplossing voor klimaatverandering. Zo ligt het bedrijf dit jaar op koers om 7,3 miljoen m2 grond te vergroenen. Daarmee wordt op termijn 10,8 miljoen kg/CO2 uit de lucht gehaald.

Vacature: Head of Finance & Operations

Holie zit in een stroomversnelling. De ondernemende Head of Finance & Operations leidt deze groei vanuit de financiële strategie en operatie in goede banen. Zij/hij bekijkt de huidige finance-organisatie met een holistische blik, en bepaalt hoe deze optimaal kan worden ingericht en geprofessionaliseerd. De Head of Finance & Operations bestudeert de cijfers en bepaalt waar ruimte voor verbetering ligt, onder meer in samenwerkingen met partners, op het gebied van forecasting, marges en supply chain management. Welke strategische keuzes moet Holie maken om nationaal en internationaal verder te kunnen opschalen?

Met eenzelfde strategische benadering neemt de Head of Finance & Operations de operations nauwkeurig onder de loep. Haalt de start-up het maximale uit haar partnerships? Hoe kan de logistieke keten slimmer vormgegeven worden? Stuk voor stuk vragen waar de Head of Finance & Operations zich over buigt, en helder input over geeft aan de rest van het team. 

“Op dit moment groeien we in Nederland en België ontzettend hard. We willen eerst in deze landen heel stevig voet aan de grond krijgen, voordat we ook de rest van Europa gaan veroveren.” – Merick Schoute, co-founder

Strategisch en ondernemend
Om succesvol te zijn in deze rol is een heldere strategische visie onmisbaar. De ideale kandidaat – een finance professional, bijvoorbeeld, of strategieconsultant – heeft een brede interesse, een ondernemende mindset en wil samen met de oprichters een innovatief bedrijf naar de volgende fase helpen. Een hands-on teamplayer die goed gedijt in een kleine, snelgroeiende organisatie met een hoog werktempo en een minstens zo hoog ambitieniveau. 

 

Interesse?

Holie werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem contact op met Annelijn Nijhuis via annelijn.nijhuis@topofminds.com om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Annelijn Nijhuis Solliciteer
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.