Head of Customer Success Management

Head of Customer Success Management

  • Scale-up
  • Technology
  • Leiden
  • Vanaf 5 jaar werkervaring
  • 1227 views
Deze vacature is al ingevuld. Ga naar de Samotics werkgeverspagina voor andere vacatures

Om de groeiambities waar te maken, investeert Semiotic Labs in de ontwikkeling van een bijzonder schaalbaar en efficiënt commercieel proces. Een bijzondere plek is daarbij ingeruimd voor het behouden en verder uitbouwen van bestaande klanten. Om dat deel van het proces in te richten, trekt Semiotic Labs een Head of Customer Success Management aan.

Vacature: Head of Customer Success Management

Head of Customer Success Management is een strategische én pragmatische rol met grote impact. Op wat voor manier? Door de klantreis te professionaliseren, processen schaalbaar in te richten, commerciële competenties in het het Maintenance Consulting team te verankeren en terugkoppeling naar de Product Roadmap te borgen.

Strategie ontwikkelen voor Customer Success

De Head of Customer Success Management is verantwoordelijk voor de klantreis vanaf het moment dat klanten voor het eerst met Semiotic Labs werken. Hij/zij identificeert op welke signalen gestuurd moet worden om churn te verlagen en upsell te verhogen, zorgt voor gestandaardiseerde processen als follow-up voor deze signalen, en borgt de terugkoppeling van praktijkervaringen naar de Product Roadmap.

“Je bent de spin die het web tussen de klant, de Maintenance Consultants, Sales én het Product-team weeft.” – Gerben Gooijers, CTO

Aansturing Maintenance Consulting team

Omdat het product van Semiotic Labs buitengewoon innovatief is, gaat de inbedding in de organisatie bij klanten niet altijd vanzelf. Daarom helpt het Maintenance Consulting team klanten sneller en beter in te spelen op de inzichten die de producten van Semiotic Labs genereren. Op dit moment biedt dit team (2 fte) klanten vooral technisch advies. Hier liggen ook veel commerciële kansen, bijvoorbeeld om klanttevredenheid te peilen en klantcentrische productinnovaties te ontwikkelen. De Head of Customer Success Management zorgt dat deze kansen benut worden en neemt de lead in de ontwikkeling, uitbreiding en performance management van het Maintenance Consulting team.

Semiotic Labs werkt voor de invulling van deze vacature met Top of Minds.
Neem voor meer informatie contact op met Imke Peters op imke.peters@topofminds.com

Contact

Head of Customer Success Management Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Marlies Hoogvliet - Partner

“Meer dan 98% van onze kandidaten blijft onze nieuwsbrief lezen. Schrijf je in en geef jouw carrière een boost.”

Marlies Hoogvliet - Partner

Aanmelden voor vacaturenieuwsbrief

Iedere week de nieuwste vacatures van Top of Minds in je mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.